Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای نخستین بار در منطقه و در مراکش، تدریس تاریخ و فرهنگ یهود به زودی بخشی از دروس آموزشی این کشور شمال آفریقا خواهد شد؛ جایی که اسلام دین رسمی کشوری محسوب می‌شود.

به نقل از خبرگزاری فرانسه، "سرژ بردوگو"، دبیرکل "شورای جوامع یهود مراکش" گفت: این تصمیم تاثیر یک سونامی را دارد. این اتفاق برای نخستین بار در جهان عرب رخ می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه پادشاهی مراکش پیش از این هیچ رابطه رسمی با رژیم صهیونیستی نداشت، اما سال‌ها هزاران تن از یهودیان مراکشی تبار به سرزمین آبا و اجدادی‌شان سفر کردند تا اعیاد مذهبی را جشن بگیرند یا سفرها و زیارت‌هایی انجام دهند.

اما مراکش به تازگی به چهارمین کشور عربی که از اوت سال جاری میلادی با میانجی‌گری آمریکا توافق خود برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را اعلام می‌کند، تبدیل شد. پیش از آن امارات، بحرین و سودان همگی با میانجی‌گری آمریکا توافق عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را اعلام کرده‌اند.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد، دفاتر تماس در تل‌آویو و رباط بازگشایی خواهند شد و روابط دیپلماتیکی کامل هر چه سریع‌تر برقرار خواهد شد.

مراکش در سال ۲۰۰۰ میلادی در آغاز دومین قیام فلسطینی‌ها دفتر تماس خود در تل‌آویو را بست.

مراکش ضمن تایید این توافق اعلام کرد، پادشاه محمد ششم به دونالد ترامپ، رئیس جمهور در حال کناره‌گیری آمریکا گفت کشورش با برقراری روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی بدون هیچ گونه تعللی موافق است.

این تصمیم برای اضافه کردن درس فرهنگ و تاریخ یهود به دروس آموزشی در مدارس مراکش پیش از اعلام این توافق دیپلماتیکی در نظر گرفته شده بود.

وزارت آموزش مراکش اعلام کرد، درس فرهنگ و تاریخ یهود در بین دروس سال آخر ابتدایی یعنی برای کودکان ۱۱ ساله گنجانده می‌شود.    

فوآد کفیقی، مدیر بخش برنامه‌های آموزشی در وزارت آموزش مراکش گفت: هدف از این اقدام تاکید بر تنوع اصلیت‌ها و هویت‌ها در مراکش است.

دو انجمن یهودی مستقر در آمریکا یعنی "فدراسیون سفاردی آمریکا" (ASF) و "کنفرانس روسای سازمان‌های یهودی بزرگ آمریکا" (COP) اعلام کردند: با پادشاهی مراکش و جامعه یهودیان مراکش در زمینه اصلاح آموزشی پیشگامانه همکاری نزدیکی خواهیم داشت. / ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۹۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد

«محمود عباس» امروز (یکشنبه) طی سخنانی در نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض درباره هر گونه حمله رژیم صهیونیستی به شهر رفح هشدار داد.

به گزارش ایرنا، وی با تاکید بر اینکه اگر اسرائیل به رفح حمله کند، بزرگ‌ترین فاجعه در تاریخ ملت فلسطین اتفاق می‌افتد، از آمریکا خواست تا مانع یورش رژیم صهیونیستی به رفح شود.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین درباره اوضاع کرانه باختری نیز ابراز نگرانی کرد و گفت: بیم آن می‌رود که اسرائیل به کوچاندن فلسطینیان کرانه باختری به سمت اردن روی آورد، اما ما تحت هیچ شرایطی کوچاندن اجباری فلسطینیان از وطنشان را نمی‌پذیریم.

وی افزود که اردن و مصر قاطعانه با کوچاندن فلسطینیان به این کشور‌ها مخالفت کرده‌اند.

محمود عباس ضمن درخواست از جامعه جهانی برای به رسمیت شناختن عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد، تأکید کرد: ما برای دستیابی به حل و فصل سیاسی و تجمیع غزه و کرانه باختری در یک کشور مستقل فلسطین تلاش می‌کنیم.

از سوی دیگر منابع رسانه‌ای امروز (یکشنبه) از موافقت «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی با حمله زمینی به رفح در جنوب نوار غزه خبر دادند.

پس از گذشت ۲۰۵ روز از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود.

رژیم اسرائیل طی این مدت دستاوردی غیر از قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهاد‌های امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.

رژیم صهیونیستی این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از ۲۰۵ روز نتوانسته گروه‌های مقاومت در یک منطقه کوچک را که سال‌ها در محاصره است، به تسلیم وادارد و حتی همراهی افکار عمومی جهانی را به خاطر ارتکاب جنایت‌های آشکار در غزه، از دست داده است.

دیگر خبرها

  • ۷۱۰ آموزگار جدید از ماه مهر تدریس را در مدارس آذربایجان‌غربی آغاز می‌کنند
  • حضور رسانه‌های ترکیه در نمایشگاه دستاوردهای نظامی ایران
  • با حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد
  • تدریس برترین دانش‌های نظامی در نیروی زمینی ارتش
  • ۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند
  • جزئیات توافق آمریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌آویو
  • اندونزی: هیچ عادی سازی روابطی با اسرائیل وجود ندارد
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • شهید آمریکایی راه مشروطه کیست؟! + فیلم
  • واکنش ترکیه به حمله وزیرخارجه اسرائیل به اردوغان