Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور به لزوم تولید دانش بومی و به کارگیری راهکارهای نوآورانه و خلاقانه در قالب ایجاد مراکز رشد و نوآوری تاکید کرد.

به گزارش برنا؛ مهدی جمالی نژاد، رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور در نشست هم اندیشی با مدیران و کارشناسان دفاتر امور شهری و شوراهای استانداری ها و روسای مراکز پژوهشی شهرداری ها و شوراهای اسلامی شهرها که با حضور محمدحسین بوچانی رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران، اسمعیل زیارتی نصرآبادی، رئیس مرکز مطالعات برنامه‌ریزی شهری و روستایی سازمان، و سایر روسای مراکز پژوهشی شهرها و شوراهای اسلامی شهرها برگزار شد، گفت: توجه به تحقیق و پژوهش و نقش آن در سیاست‌گذاری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها و اداره مطلوب شهرها و روستاهای کشور ضرورت داشته و توجه به مسایل و چالش‌های نوظهور در مدیریت شهری و روستایی و مقابله با این چالش ها به شیوه‌های علمی لازم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به شیوع و گسترش ویروس کرونا در سراسر جهان افزود: به رغم اقدامات مناسب شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مواجهه با این همه گیری، هنوز تا مدیریت و کنترل علمی آسیب‌های ناشی از این چالش فاصله داریم و لازم است مراکز پژوهشی شهرداری‌ها، راهبردهای مناسب بویژه در حوزه‌های خدمات شهری و محیط زیست را در اختیار مدیران شهری قرار دهند.

رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری های وزارت کشور با تأکید بر ضرورت آمادگی علمی و فراهم کردن بستر ورود به سده جدید،ادامه داد: از متولیان مدیریت شهری و روستایی کشور می خواهیم تا به تولید دانش بومی و به کارگیری راهکارهای نوآورانه و خلاقانه در قالب ایجاد مراکز رشد و نوآوری اهتمام ورزند.

جمالی نژاد در پایان صحبت های خود، مدیران و دست‌اندرکاران حوزه مدیریت شهری و روستایی را به حضور فعال در کارگاه‌های تخصصی و مراسم اختتامیه جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری و روستایی در روز چهارشنبه 26 آذرماه دعوت کرد.

دانش محوری موتور توسعه شهرها و روستاهای کشور است

در ادامه این نشست رئیس مرکز مطالعات برنامه‌ریزی شهری وروستایی سازمان، ضمن تبریک آغاز هفته پژوهش، گفت: دانش محوری موتور توسعه‌ی شهرها و روستاهای کشور بوده و عزم ملی برای اشتراک دانش بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های سراسر کشور مهم و حیاتی است.

اسمعیل زیارتی نصرآبادی با اشاره به لزوم انجام اقدامات مشترک بین مراکز مطالعاتی شهرداری ها و شورای های  شهر افزود: برگزاری مشترک جشنواره پژوهشی و نوآوری در مدیریت شهری و روستایی با مرکز مطالعات شهرداری تهران، به عنوان یک تجربه موفق در هم¬افزایی ظرفیت‌های موجود محسوب می شود.

او ادامه داد: دنیای در حال تغییر کنونی که به عصر انفجار اطلاعات معروف است، بهره‌گیری از دانش و تحقیقات در حوزه مدیریت شهری و روستایی برای پاسخگویی مناسب به نیازهای در حال تغییر و روبه افزایش شهروندان ضرورت دارد.

رئیس مرکز مطالعات برنامه ریزی شهری و روستایی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور بیان کرد: از منظر مسولیت اجتماعی، شهرداری‌های بزرگ و دارای مراکز مطالعاتی  همکاری در عرصه اشتراک و انتشار داده‌های تولیدی برای استفاده سایر شهرداری¬ها مهم است که باید اساس و مبنای تصمیات مدیران شهری، پژوهش و مطالعه باشد.

او در پایان صحبت های خود به برنامه‌ریزی مرکز مطالعات سازمان برای برگزاری نشست‌های منظم و ادواری با مشارکت سایر مراکز بر برنامه‌ریزی تاکید کرد.

شیوع کوئید 19 بهترین فرصت برای بازگشت شهرداری ها به ماموریت های اصلی

در ادامه این نشست رئیس مرکز مطالعات برنامه¬ریزی شهر تهران نیز گفت: با توجه به مسائل و چالش‌های ناشی از شیوع همه¬گیری  ویروس کرونا، این موضوع  فرصتی برای بازگشت شهرداری‌ها به ماموریت اصلی خود در حوزه سلامت شهری و بهداشت عمومی است.

محمد حسین بوچانی با بیان این مطلب افزود: عدم توجه به انجام پژوهش در تصمیم¬گیری برای شهرها باعث بروز آسیب¬های متعدد برای شهر و شهروندان می شود.

او با اشاره به تجربه شهرداری تهران در مواجهه با همه¬گیری کرونا، ادامه داد: مرکز مطالعات برنامه¬ریزی شهر تهران، تعداد 150 تجربه جهانی درباره بازگشایی شهر تهیه و در اختیار مدیران شهری قرار داده است.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران بیان کرد: مهم‌ترین اقدامات مرکز مطالعات در دوره شیوع بیماری کرونا تالیف کتاب و گزارش های تخصصی و بازنشر تجارب جهانی و ملی مربوط به اداره شهر در دوره کرونا و تدوین شیوه¬نامه‌ها و دستورالعمل‌ها درخصوص دورکاری کارکنان، دفن اموات، نگهداری فضای سبز و مدیریت پسماندها بوده است.

همچنین در این نشست محمد حسین بوچانی گزارشی از اهداف، برنامه ها، سخنرانان کلیدی، برگزاری نشست های تخصصی و انتشار ویژه نامه جشنواره با محوریت ویژه تاب آوری شهری را ارائه کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شوراهای اسلامی شهرداری ها دانش بومی رئیس مرکز مطالعات برنامه ریزی شهر سازمان شهرداری ها و دهیاری مدیریت شهری و روستایی برنامه ریزی شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۰۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، با اعلام سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، تعدادی از فعالان و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان و اتاق بازرگانی تهران برای ایجاد اتاق مشترک بازرگانی فناوری بین‌المللی در کشور در سازمان حضور یافتند.

معاون وزیر علوم و رییس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به اهمیت جایگاه اتاق‌های مشترک بازرگانی اقتصادی بیان کرد: اتاق‌ها در عرصه تولید، خدمات، خصوصا صادرات همچنین جهت کمک به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصادی کشور نقشی اثرگذار دارند.

حسن زمانیان گفت: علاوه بر شرکت‌های مستقر در این پارک، قطب فناوری پارک نیز در شهر آفتاب تاسیس شده است. در راستای علمی و تخصصی کردن محصولات شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی و با تفاهم و همکاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت و با امضای دو معاونت در وزارتخانه علوم و صنعت گواهی‌نامه‌های رتبه بندی تحقیق و توسعه صادر می شود. معتقد هستیم نهادها و شرکت‌های اقتصادی در صورت نبود بخش تحقیق و توسعه از عرضه و تقاضای بازارهای جهانی عقب می مانند و وجود این بخش در شرکت‌ها کاملا ضروری است.

معاون وزیر علوم گفت: یکی دیگر از گواهینامه‌ها که تعیین کننده درصد داخلی یا خارجی بودن محصولات شرکت‌ها را تعیین می‌کند، گواهی عمق ساخت داخل است که توسط سازمان پژوهش های علمی وصنعتی ایران صادر می شود و در صورتی که درصد امتیاز گواهی بالا باشد آن محصول از معافیت گمرکی برخوردار شده و چنانچه بتواند نیاز آن محصول را در کشور فراهم کند از واردات آن جلوگیری خواهد شد.

وی بیان کرد: رتبه کشور ما در جهان از نظر علمی پانزده است ولی در نوآوری و دانش فنی رتبه ۶۳ را داریم. فاصله به این دلیل است که نمی توانیم به خوبی از پژوهش و تحقیقات خود دانش فنی تولید کنیم و در نهایت این دانش فنی را نیز به تجاری سازی نرسانده ایم که به تولید محصولات تجاری و بازار محور منجر شود. بنابراین باید به دنبال تولید محصولاتی باشیم که پیچیدگی اقتصادی مثبت داشته باشند.

زمانیان افزود: تحقیقاتی مهم است که تبدیل به دانش فنی و پس از آن منجر به تولید محصولی شود که در سطح بین‌المللی رقابت‌پذیر باشد. همچنین محصولات تولید شده باید به خوبی در بازار ارائه و در معرض دید قرار گیرد که این بازاریابی و تجارت را اتاق‌های بازرگانی می توانند در سطحی وسیع انجام دهند و در تجاری سازی و فروش محصولات نقش کلیدی داشته باشند.

دیگر خبرها

  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • به حقوق قشر کارگر توجه شود
  • تأکید بر توجه معلمان به مسائل آموزشی
  • لزوم عدالت‌محوری در توسعه شهرها/ شورای اسلامی شهر، صدای مردم است