Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@17:02:57 GMT

برگزاری کارگاه ایمنی زیستی در طبیعتگردی

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۱۰۶۰۷

برگزاری کارگاه ایمنی زیستی در طبیعتگردی

انجمن علمی دانشجویی محیط زیست دانشگاه الزهرا (س) و علوم گیاهی دانشگاه خوارزمی، کارگاه ایمنی زیستی در طبیعتگردی (جنگلی کوهستانی گرمسیری) را برگزار می کنند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، در این برنامه مرجان مشکل‌گشا ـ مربی و مدرس هلال احمر، در زمینه "چگونگی درمان و پانسمان آسیب‌های اسکلتی"، "چگونگی درمان و پانسمان جراحت و خونریزی"، "اقدامات لازم برای درمان در صورت گزیدگی حیوانات"، "نحوه مقابله با آتش‌سوزی و سیل در طبیعت"حضور خواهد داشت و کیارش اردستانی ـ بومگرد به شرح تجارب و خطرات ایجاد شد در بومگردی خواهد پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 همچنین مریم کشاورزی (دکتری سیستماتیک گیاهی)، احمدرضا محرابیان (عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی) و احسان حسینی (دانشیار علوم گیاهی دانشگاه خوارزمی) اساتید علوم گیاهی در زمینه "شناسایی گیاهان سمی"، "دارویی و مخاطرات گیاهی" سخنرانی خواهند کرد. در زمینه جغرافیای جانوری، مارهای زهرآگین و جانورشناسی کوهستان هم باربد صقائی مهرو (رییس هیات مدیره تشکل خزنده شناسی پارس) توضیح خواد داد.

این نشست ۲۷ و ۲۸ آذر ماه ۱۶ الی ۱۹ برای عموم مردم و دوستداران طبیعت، لیدرها، بومگردها، دانشجویان محیط زیست، زیست شناسی به صورت مجازی برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره  ۰۹۰۳۵۱۱۲۶۹۷ ارتباط برقرار کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۰۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد

ایسنا/اصفهان معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد که مکمل یاری پروبیوتیک همراه با مصرف منظم دارو  می‌تواند شدت صرع در کودکان مقاوم به درمان را کاهش دهد.

غلامعلی حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از آنجا که یک سوم بیماران به درمان‌های دارویی پاسخ مناسب نمی‌دهند و یافتن روش‌های مکمل درمان صرع ضروری است پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کاشان یک مطالعه را با مشارکت ۹ کودک مبتلا به صرع مقاوم زیر ۱۶ سال شروع کردند.

وی افزود: در فاز اول مطالعه، کودکان از نظر فرکانس صرع مورد پایش قرار گرفته و در فاز دوم به مدت دو ماه مکمل پروبیوتیک خاص در کنار داروهای روتین آنها برای درمان صرع تجویز شد.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تاکید کرد: در این پژوهش، فرکانس صرع و سطح آنزیم‌های  کبدی، کراتینین، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و قند خون ناشتای آنان قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک با هم مقایسه شد. شدت صرع آنان نیز قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک، بر اساس مقیاس NHS۳ و HASS سنجش و توسط آزمون آماری ویلکاکسون مورد سنجش قرار گرفت.

حمیدی گفت: صرع یک بیماری مزمن مغزی است و علاوه ‌بر ویژگی‌های ژنتیکی بیمار، عوامل محیطی مانند اختلالات الکترولیتی در عود حملات تشنج، نقش دارند که بر اساس یافته‌های پژوهش، تجویز دو ماه مکمل پروبیوتیک به طرز معنی‌داری فرکانس و شدت صرع را کاهش داده و در برخی مقیاس‌ها نیز بهبود بخشید.

وی افزود: بر اساس آمار یک بررسی ملی که در سال ۲۰۲۱ در نشریه نیچر منتشر شد، شیوع صرع در ایران ۱۶.۶ در ۱۰۰۰ نفر است که میزان ابتلای بیماری در رده سنی ۱۵ تا ۱۹ سال نیز از همه رده‌های سنی بالاتر است و داروهای ضدّتشنج نیز در یک‌سوم این بیماران کارایی کافی ندارند.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تأکید کرد: اهمیت انجام این پژوهش در حالی است که تشنج‌های کنترل نشده و مکرر در بیماران مبتلا به صرع علاوه بر تهدید سلامتی بیمار، منجر به کاهش کیفیت زندگی بیماران و خانواده آنان می‌شود.

حمیدی اظهار کرد: این پژوهش توسط فاطمه زارعی، احمد طالبیان، اژدر حیدری، سید محمد اسماعیلی طبا و محمود سلامی، اعضای گروه اطفال دانشکده پزشکی کاشان انجام شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • پارک های جنگلی، اکوسیستمی ارزشمند اما بحرانی
  • ورود هوش مصنوعی به تشخیص‌‌های آزمایشگاهی/ لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علوم آزمایشگاهی
  • قدردانی وزیر علوم از دست‌اندرکاران حفظ سلامت کنکور
  • مخبردزفولی: استقرار اقتصاد دانش پایه شرط مهم تحقق مرجعیت علمی است