Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول دفتر قم پژوهشکده مطالعات اسلامی آسیب های اجتماعی گفت:خروجی اولین مرحله این همایش در مجله پژوهشی اسلام و آسیب های اجتماعی چاپ شده است که در دومین مرحله همایش هم این کار انجام می شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عباس پور، مسئول پژوهشکده مطالعات آسیب‌های اجتماعی دانشگاه شاهد در استان قم در نشست خبری دومین همایش ملی مواجهه با آسیب‌های اجتماعی از دیدگاه اسلام که در محل این پژوهشکده برگزار شد، گفت: اولین همایش ملی مواجهه با آسیب‌های اجتماعی از دیدگاه اسلام در سال ۹۷ به همت دانشگاه شاهد برگزار شد و پژوهشگران در اکثر رشته‌ها مقالات و ایده‌های خود را در این همایش عرضه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: دانشگاه شاهد به موازات برگزاری همایش ملی مواجهه با آسیب‌های اجتماعی از دیدگاه اسلام پژوهشکده‌ای را نیز با عنوان پژوهشکده مطالعات آسیب‌های اجتماعی دانشگاه شاهد در تهران و قم راه اندازی کرد و راه اندازی دفتر این پژوهشکده در قم با توجه به ظرفیت‌های پژوهشی این شهر در زمینه آسیب‌های اجتماعی بوده است.

عباس پور با اشاره به اینکه مطالعات غربی در حوزه آسیب‌های اجتماعی از منظر غربی‌ها انجام شده و این مطالعات در کشور ما یا کافی نبوده و یا ناکارآمد هستند تصریح کرد: طبیعتا وقتی نظریات غربی وارد بافت اسلامی و ایرانی کشور ما می‌شوند جامعه این نظریات را پس می‌زند به همین دلیل ما می‌بینیم که امروز آمار آسیب‌های اجتماعی به چه صورت است.

وی با اشاره به اینکه ما در نخستین همایش ملی مواجهه با آسیب‌های اجتماعی از دیدگاه اسلام به دنبال گفتمان سازی بودیم تا نخبگان علمی ایده‌های خود را در حوزه آسیب‌های اجتماعی ارائه کنند، اظهار کرد: ما در حال حاضر ذخیره‌ای ارزشمند از مقالات نخستین همایش را در اختیار داریم و از طرفی نیز در پژوهشکده تلاش کرده ایم تا با اکثر مراکز علمی، دانشگاهی و تحقیقاتی تعامل داشته باشیم و در این راستا نیز ارتباطات خوبی برقرار کرده ایم و طرح‌های خوبی نیز ارائه شده که تا یک سال آینده خروجی بسیاری از این طرح‌ها را شاهد خواهیم بود.

عباس پور با بیان اینکه خروجی مقالات دومین همایش ملی مواجهه با آسیب‌های اجتماعی از دیدگاه اسلام در قالب مجله‌ای با عنوان اسلام و آسیب‌های اجتماعی که یک مجله پژوهشی منتشر خواهد شد، خاطرنشان کرد: پژوهشکده مطالعات آسیب‌های اجتماعی دانشگاه شاهد آماده همکاری با دانشگاه‌ها و مراکز علمی دارای دغدغه در حوزه آسیب‌های اجتماعی است کمااینکه امروز در قم و تهران بسیاری از مراکز با این پژوهشکده همکاری می‌کنند به هر روی امیدواریم نتایج طرح‌های انجام شده توسط این پژوهشکده بتواند لبخند رضایت بر لب‌های رهبر معظم انقلاب بنشاند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: عباس پور همایش آسیب های اجتماعی همایش ملی مواجهه با آسیب های اجتماعی از دیدگاه اسلام پژوهشکده مطالعات دانشگاه شاهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۰۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ معاون سازمان انرژی اتمی ایران صبح امروز (دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت) در آغاز به کار این رویداد گفت: شاهد برگزاری نخستین کنفرانس هسته‌ای در سطح بین‌المللی و به طور گسترده هستیم که این رویداد علمی با استقبال مطلوبی مواجه شده است.
جواد کریمی‌ثابت در خصوص تعداد آثار ارائه شده به این کنفرانس افزود: بیش از ۵۰۰ مقاله ارسال شد که از این میان ۴۲۰ مقاله با نظر داوران پذیرفته شده است.
وی افزود: در جریان این کنفرانس ۳ روزه، برنامه‌ریزی شده تا ۱۶ میزگرد و پنل تخصصی برگزار شود که در حوزه‌های گوناگون که تمام فعالیت‌های هسته‌ای را پوشش خواهند داد.
کریمی‌ثابت گفت: حدود ۱۰۰ سخنرانی علمی در قسمت‌های گوناگون ارائه می‌شود که در مجموع بیش از ۵۰ سخنران خارجی خواهیم داشت که به شکل مجازی و حضوری در کنفرانس سخنرانی حضور دارند و به ارائه آخرین دستاورد‌های علمی خود می‌پردازند.

رییس مرکز ملی نظام کیفیت و استاندارد‌های اتمی ایران افزود: نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در ۴ بخش سخنرانی‌های علمی، پوسترها، میزگرد‌ها و پنل‌های تخصصی و نمایشگاه جانبی برگزار می‌شود.
این کنفرانس تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه و با محوریت کاربرد پرتوها، راکتور‌های هسته‌ای، فیزیک هسته‌ای و شتاب‌دهنده‌های ذرات، اندازه‌گیری تشعشعات، انرژی همجوشی و پلاسما، چرخه سوخت هسته‌ای ایزوتوپ‌های پایدار و رادیو اکتیو، ایمنی و امنیت هسته‌ای، کشاورزی هسته‌ای، فناوری کوانتمی، آموزش هسته‌ای، حکمرانی هسته‌ای و تغییر اقلیم و نقش انرژی هسته‌ای در اصفهان ادامه دارد.
سی‌اُمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ با حضور ۵۰ پژوهشگر بین‌المللی از کشور‌های مختلف بعد از ظهر امروز در اصفهان آغاز به کار می‌کند.
۱۰۰ سخنرانی علمی، ۱۶ میزگرد فنی و نشست‌های تخصصی و ارائه از دیگر برنامه‌های این رویداد بین المللی است.

دیگر خبرها

  • مجلات مطالعات اسلامی وپژوهش‌نامه تبلیغ و ارتباطات دینی رونمایی شد
  • لزوم حفظ حریم مادی‌ها و انهار در ناژوان
  • همایش ملّی زبان‌ها و گویش‌های ایران فراخوان داد
  • گارانتی متین؛ مرکز تخصصی تعمیر اسپیکر در کشور
  • اسلامی: با صدور دانش هسته‌ای حصارها را می‌شکنیم
  • استقبال گسترده از اجلاس بین‌المللی هسته‌ای ایران علی‌رغم مانع تراشی‌ها
  • استقبال بالا از اجلاس بین‌المللی هسته‌ای ایران علی‌رغم مانع تراشی‌ها
  • آماده انتقال دانش هسته ای به سایر کشورها هستیم
  • آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران
  • تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس