Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@13:28:39 GMT

۵۷ درصد کارت‌های مرزنشینی در کردستان فعال است

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۱۰۷۱۶

۵۷ درصد کارت‌های مرزنشینی در کردستان فعال است

به گزارش ایرنا، محمد دره وزمی روز یکشنبه در جلسه شورای ساماندهی مبادلات مرزی استان با اشاره به اینکه سه بازارچه موقت غیر رسمی در استان داریم، اظهار داشت: برای ۲۸ هزار و ۵۵۰ خانوار ساکن در شهرستان‌های مریوان، بانه و سروآباد که دارای بازاڕچه موقت غیررسمی هستند، کارت صادر شده است.

وی اضافه کرد: از مجموع این کارت‌ها هم اکنون ۱۶ هزار و ۱۳۵ کارت به عبارتی ۵۷ درصد آن فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان با اشاره به اینکه این کارت برای ارائه خدمات و بهره مندی از معافیت گمرکی برای مرزنشینان صادر شده است، افزود: افرادی که اعتبار کارت آنها به پایان رسیده برای تمدید آن اقدام کنند.

دره وزمی یادآور شد: مرزنشینان بعد از تمدید اعتبار برای بهره‌مندی از خدمات کارت مرزنشینی باید از طریق دفاتر پیشخوان اقدام به فعالسازی کارت کنند.

وی با بیان اینکه افراد دارای کارت می‌توانند از مزایای واردات کالاهای مجاز اعلام شده، استفاده کنند، تاکید کرد: هر خانوار مرزنشین دارای کارت می‌تواند از معافیت گمرکی ۷۰۰ هزار تومانی به ازای هر نفر بهره‌مند شود که این مبلغ برای خانوار چهار نفره برابر ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است.  

آغاز اجرای طرح ساماندهی مرز باشماق و تعیین تکلیف طرح پایانه های صادراتی از جمله مصوبات این جلسه بود.  

برچسب‌ها مرز باشماق کردستان مرزنشینان تجارت کارت بازرگانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مرز باشماق کردستان مرزنشینان تجارت کارت بازرگانی مرز باشماق کردستان مرزنشینان تجارت کارت بازرگانی اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۰۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۵ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد فرسوده است

 

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد گفت:  هزار و ۷۱۷ اتوبوس‌های مشهد معادل ۵۵ درصد شامل ۹۹۷ دستگاه اتوبوس سازمانی، ۳۱ دستگاه میدل‌باس سازمانی، ۴۰۵ دستگاه مینی بوس خصوصی و ۲۸۴ اتوبوس خصوصی میانگین عمرشان بین ۷ تا ۱۰ سال است.

 محسن شریعتی افزود:  هم اکنون ۱۶۷ خط اتوبوسرانی در مشهد فعال است که متوسط زمان انتظار مسافران در ایستگاههای اتوبوس پنج دقیقه است.

وی با بیان اینکه این سازمان دارای سه هزار و ۶۹۷ ایستگاه و ۱۸ پایانه متمرکز و ۱۷ پایانه حاشیه ای(خطی) است، افزود: اتوبوسرانی مشهد دارای ۲۹ باجه فروش و شارژ من کارت و ۲۰۰ پایانه دستگاه‌های خودکار شارژ من کارت و ۷۲۸ باب فروشگاه عامل شارژ من کارت در سطح شهر مشهد است.

وی عنوان کرد: به طور متوسط روزانه یک میلیون و ۶ هزار و ۵۱۷ مسافر از ناوگان سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد استفاده می کنند.

شریعتی گفت: خرید ناوگان کف کوتاه مجهز به رمپ ویلچر و کمربند ایمنی ویلچر، توسعه کمی و کیفی زیرساخت‌ها شامل پایانه‌ها توقفگاه‌ها و تعمیرگاه، احداث و توسعه مسیرهای ویژه اتوبوس و خطوط تندرو بی.آر.تی، بازسازی ناوگان فرسوده،رفع نقص دودزایی ناوگان، تجهیز ناوگان به کپسول اطفای حریق و سرویس دهی ویژه دانش‌آموزی، کنترل خشم و استرس امداد و نجات و پیشگیری از تصادفات ویژه راهبران ناوگان، برگزاری دوره‌های روانشناختی برای راهبران پرخطر، تجلیل از اتوبوس رانان نمونه فاقد تصادف و آموزش فرهنگ شهروندی از اقدامات سازمان اتوبوسرانی در راستای ایمنی به شمار می رود.

وی با اشاره به مشکلات و چالشهایی که سازمان اتوبوسرانی با آن مواجه است، ادامه داد: پارک و اشغال ایستگاه‌های اتوبوس توسط سایر خودروها، فرسودگی ناوگان و محدودیت در تامین ناوگان اتوبوسرانی، کیفیت پایین و هزینه بالای قطعات و لوازم یدکی ناوگان اتوبوسرانی، فقدان شبکه معابر مناسب برای سرویس دهی ناوگان در حاشیه شهر مشهد، عدم ایجاد محدودیت در معابر شهری ویژه خودروهای شخصی و نبود اولویت برای تردد ناوگان حمل و نقل عمومی در معابر و تقاطع‌ها از دیگر چالش‌های سازمان اتوبوسرانی مشهد به شمار می‌رود.

طول مسیر اتوبوسرانی در مشهد ٢ هزار و ٧٠٠ کیلومتر است که ٢٣ کیلومتر از آن، مسیر خطوط تندرو و بی. آر. تی است.

دیگر خبرها

  • بهره برداری از اولین خانه خلاق و نوآور مهارت کشور در کردستان
  • ۴۵ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد فرسوده است
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • مسدود شدن ۲۹۰ کارت سوخت در کردستان
  • مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد
  • کالری مصرفی 50 درصد ایرانیان زیر استاندارد
  • ۲۰۰ میلیون یورو ارز حاصل از فعالیت کارت‌های بازرگانی در کردستان بازگردانده شد
  • ۳۵۶ مورد کارت بازرگانی جدید در کردستان صادر شده است
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار