Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران از عدم وجود سازوکار لازم برای صدور پروانه‌های اضطراری مقاوم سازی برای خانه‌های در حال تخریب محلات کم برخوردار انتقاد کرد و خواستار رفع این مشکل برای کمک به اقشار کم برخوردار شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمد سالاری در جلسه امروز (یکشنبه) شورای شهر تهران در تذکری نسبت به نبود سازوکار لازم برای صدور پروانه‌های اضطراری مقاوم سازی برای خانه‌های در حال تخریب که نیاز به تخریب و نوسازی ندارند تذکر داد و گفت: حدود ۴۵ روز پیش در ملاقات مردمی حوزه شهرسازی منطقه ۱۲ حضور پیدا کردم، در این ملاقات که حدود سه ساعت طول کشید، تعدادی از تشکل‌های مردم نهاد و گروه‌های حرفه‌ای و جهادی حضور داشتند که کمک اعضای شورای شهر برای مقاوم سازی خانه‌های در حال تخریب منطقه که ساکنان آنها تمکن مالی لازم را ندارند، خواستار شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این گروه‌ها تمام ظرفیت حرفه‌ای و فنی لازم برای مقاوم سازی و ایمن سازی خانه‌های در حال تخریب متعلق به افراد کم برخوردار را دارند و حتی پرداخت هزینه‌ها را به عهده می‌گیرند اما به دلیل اینکه تنها یک رویکرد آنهم تخریب و نوسازی در شهرداری وجود دارد، بسیاری از این خانه‌ها در حال ریزش هستند زیرا اغلب این املاک، ریزدانه و فاقد سند مالکیت شش دانگ هستند یا به صورت قولنامه‌ای و بنچاقی خریداری شده‌اند و مالکان تمکن مالی لازم برای تخریب و نوسازی را ندارند.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران با بیان اینکه نه تنها در شهر تهران بلکه در کل کشور سازوکار مقاوم سازی هنوز تعریف نشده است، اظهار کرد: در بارندگی اخیر، تعداد قابل توجهی از اینها در منطقه ۱۲ تخریب شده و مردم بی پناه مانده‌اند، البته شهرداری و سازمان آتش نشانی در حد توان خود به این شهروندان کمک کرده‌اند اما تعداد زیادی از این خانه‌ها در خطر ریزش قرار دارند.

سالاری با اشاره به بازدید روز جمعه خود از خانه‌های در حال تخریب منطقه ۱۲ گفت: در بازدید روز جمعه از مسئولان نظارتی شهرداری تهران نیز دعوت کردم که ما را همراهی کنند و شاهد بودیم امکان ریزش ده‌ها خانه دیگر بر اثر هرگونه بارندگی وجود دارد، لذا از شهردار تهران و حوزه شهرسازی و معماری و بخصوص مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی که مسئولیت تهیه سند فرادست این حوزه را دارند، تقاضا داریم، پروانه مقاوم سازی و پروانه بهسازی لرزه‌ای در شهر تهران تهیه شود و به کل کشور تعمیم و تسری پیدا کند.

وی اضافه کرد: تنها یک الگوی تخریب و نوسازی برای خانه‌ها در کل کشور وجود دارد و این یک اشکال اساسی است. در جلسه‌ای که با آقای ترکان به عنوان مسئول بافت فرسوده در دولت اول آقای روحانی داشتیم، ایشان نیز اعلام کرد که بسیاری از خانه‌های موجود نیاز به پروانه مقاوم سازی دارند.

سالاری افزود: لازم می‌دانم از گروه‌های جهادی و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) که آمادگی مقاوم‌سازی و ایمن‌سازی خانه‌های در حال تخریب محلات کم برخوردار را دارند تشکر کنم، آنها آمادگی لازم برای کمک به ساکنان را دارند اما شهرداری تهران امکان صدور پروانه اضطراری برای مقاوم سازی را ندارد، لذا من نامه‌ای را در این خصوص خطاب به وزیر راه و شهرسازی آماده کرده‌ام که با امضا ریاست شورای شهر تهران به ایشان ارسال شود و امیدوارم اقدامات لازم برای صدور پروانه اضطراری مقاوم سازی در شهر تهران و کل کشور انجام شود.

کد خبر 461205

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بافت فرسوده بافت ناکارآمد شهری شوراي شهر تهران محمد سالاری شهر سازی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق خانه های در حال تخریب شورای شهر تهران تخریب و نوسازی کم برخوردار صدور پروانه مقاوم سازی خانه ها کل کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۱۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان در این طرح یک روزه، پزشکان متخصص قلب، داخلی، اطفال، مغز و اعصاب و چند پزشک عمومی به‌ همراه برخی کارشناسان مشاوره خانواده و تغذیه به اهالی این دو محله کم برخوردار رایگان خدمت کردند.

نادعلی صادقی فرمانده انتظامی گنبدکاووس گفت: طرح  آرامش اجتماعی طرحی ملی است که توسط انتظامی با همراهی جامعه خیرین و مسوولان دستگاه‌های اداری، اجرایی و خدماتی هر شهرستان در محلات کمتر برخوردار و آسیب پذیر اجرا می‌شود.

او افزود: این طرح در ۲ محله همجوار و کمتر برخوردار سیدآباد و بدلجه گنبدکاووس با همراهی نیکوکاران این شهرستان اجرا و تا پایان سال در تمام محلات کم برخوردار دیگر این شهر اجرا می شود.
در این طرح فراهم کردن امکانات اولیه و تامین رایگان دارو را هم خیر همین محله محمد شهرکی برعهده داشت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم
  • این مناطق تهران خانه‌های ارزان‌قیمت دارند
  • این مناطق تهران خانه‌های ارزان‌قیمت دارند + جدول
  • ثبت ۱۰۸ میلی‌‌متر بارش باران در رومشکان
  • بازسازی خانه‌های ویران شده در غزه ممکن است ۸۰ سال طول بکشد
  • محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد