Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر مجری طرح نیروگاه اتمی بوشهر گفت: نیروی بومی آموزش دیده در طرح های ساخت نیروگاه های جدید اتمی بوشهر مشغول به کار می شوند.

به گزارش روابط عمومی اداره  کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر، مسعود نصوری در نشست با مدیر کل و کارشناسان آموزش فنی و حرفه ای بوشهر با بیان اینکه افرادی که در پروژه های نیروگاه اتمی فعالیت می کنند باید گواهینامه مهارت فنی و حرفه ای کسب کنند، افزود: برای برگزاری سودمند دوره های آموزشی مورد نیاز نیروگاه اتمی کمبودهای کارگاه های آموزشی با کمک نیروگاه اتمی بوشهر تامین و در اختیار آموزش فنی و حرفه ای قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه فاز بتن ریزی نیروگاه اتمی رو به پایان است و برای تکمیل فاز های بعدی نیاز به تخصص در 35 حرفه مهارتی داریم، اضافه کرد:  تمام نیروهای مورد نیاز با همکاری پیمانکاران از نیروهای مهارت دیده آموزش فنی و حرفه ای استان تامین خواهد شد.

تاکید بر همکاری آموزش فنی و حرفه ای با شرکت روس اتم در زمینه تامین نیروی جوشکار مورد نیاز نیروگاه

نصوری بر همکاری آموزش فنی و حرفه ای با شرکت روس اتم در زمینه تامین نیروی جوشکار مورد نیاز نیروگاه نیز تاکید کرد و گفت: برای ارتقای کیفیت آموزش های مهارتی ارائه شده مورد نیاز نیروگاه اتمی بوشهر گواهینامه مشترک پایان دوره مهارت آموختگان برای اشتغال در نیروگاه صادر شود.

مجری طرح نیروگاه اتمی بوشهر از اجرای شدن هر چه بهتر تفاهم‌نامه سازمان انرژی اتمی ایران با آموزش فنی و حرفه ای در بوشهر خبرداد و اظهار کرد: نیروگاه اتمی بوشهر با استفاده از تمامی ظرفیت های خود از اجرای هر چه بهتر آموزش های مهارتی در راستای اجرای تفاهم نامه همکاری با آموزش فنی و حرفه ای حمایت خواهد کرد.

بیش از 60 درصد مهارت آموختگان حرفه های مهارتی مورد نیاز نیروگاه اتمی در پروژه های در حال ساخت نیروگاه مشغول به کار شده اند

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر نیز با بیان اینکه بیش از 60 درصد مهارت آموختگان حرفه های مهارتی مورد نیاز نیروگاه اتمی در پروژه های در حال ساخت نیروگاه مشغول به کار شده اند، افزود: در راستای تامین نیروهای بومی در طرح‌های توسعه نیروگاه اتمی، برای احداث دو راکتور جدید، نیروگاه اتمی برای فنداسیون، سفت کاری و بهره‌برداری 19 رشته را  برای آموزش کارجویان ارائه شد که در طرح جدید این حرفه ها به 35 مهارت افزایش خواهد یافت.

عبدالمجید دراهکی با بیان اینکه استفاده از نیروهای مهارت آموخته فنی و حرفه ای هزینه کمتری در جهت آموزش برای نیروگاه اتمی خواهد داشت، اظهار کرد: استفاده از نیروی های  مهارت آموخته ماهر بومی در فازهای جدید نیروگاه اتمی بوشهر ضمن کاهش هزینه های جاری در پیشبرد اجرای طرح نیز مثمر ثمر خواهد بود چون نیروی آموزش دیده بر اساس استاندارد های خود نیروگاه مهارت را فراگرفته است.

اجرای فاز های دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر به 5000 نفر نیروی کار نیمه ماهر و ماهر نیاز دارد

وی  با اشاره به اینکه اجرای فاز های دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر به 5000 نفر نیروی کار نیمه ماهر و ماهر نیاز دارد، افزود: این نیروها بر اساس استاندارد های نیروگاه اتمی بوشهر در مراکز آموزش فنی و حرفه ای آموزش های لازم را فرا خواهند گرفت و نیروگاه  اتمی بوشهر نیز پیمانکاران زیر مجموعه خود را ملزم به استفاده از توان جوانان بومی کند.

دراهکی،  تجهیز کارگاه های آموزشی توسط نیرگاه اتمی بوشهر را بر اساس نیاز و ظرفیت نیروگاهی خواستار شد و تاکید کرد: باید نیروگاه اتمی بوشهر در هنگام جذب نیرو از مهارت آموختگان فنی و حرفه ای استفاده کند چون این مهارت آموختگان تحت نظارت خود نیروگاه اتمی آموزش های فنی و حرفه ای را فراگرفته و آماده اشتغال در فازهای نیروگاهی هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نیروگاه اتمی بوشهر آموزش فنی و حرفه ای نیروی کار کار در نیروگاه اتمی مورد نیاز نیروگاه اتمی آموزش فنی و حرفه ای نیروگاه اتمی بوشهر مهارت آموختگان ساخت نیروگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۱۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پایتخت ۷» با بازیگران بومی ساخته می‌شود

شنیده‌ها حاکی از آن است که مشکلات ساخت سری هفتم سریال «پایتخت» رفع شده‌است و قرار است این سریال پر مخاطب و محبوب تلویزیون، با تغییرات بسیاری از جمله جایگزین شدن برخی شخصیت‌ها مانند سارا و نیکا با دیگر بازیگران و بهره‌گیری از بازیگران و هنرمندان محلی و بومی استان مازندران تولید شود.

پیام احمدی‌نیا بازیگر، با انتشار فراخوان بازیگری برای سریال «پایتخت» در استوری صفحه شخصی اینستاگرام خود متذکر شده‌است که این سریال به دنبال، یک پیرمرد ۶۵ سال به بالا مازندرانی، پسر بچه ۷ ساله مازندرانی، دوقلوهای همسان خانم ۱۸ تا ۲۵ سال و یک خانم جوان ۲۵ تا ۳۵ سال می‌گردد.

احمدی نیا در رابطه با این استوری به خبرنگار صبا گفت: «به دلیل اینکه عضو صنف بودم از من خواسته شد تا این فراخوان را در فضای مجازی به اشتراک بگذارم و من این کار را انجام دادم و از جزییات خبری ندارم!»

اگرچه مراحل اولیه تولید این پروژه پیشتر آغاز شده، اما به دلیل مسائلی که بین مدیران سیما فیلم و تهیه کننده این سریال بود، حتی رایزنی ساخت فیلم سینمایی فصل هفتم «پایتخت» و اکران نوروزی آن صورت نگرفت و اکنون شاهد فراخوان ساخت فصل هفتم سریال آن هستیم.

پیشتر نیز سارا فرقانی در اینستاگرام خود نوشته بود:« به فضای مجازی توجه نکنید و بدانید که خودم اخبار درست را به شما می‌دهم، در حال حاضر با خبر شدم که ممکن است قصه پایتخت ده سال جلوتر رود و من و نیکا به اقتضای قصه ممکن است بزرگتر شده باشیم اما هنوز هیچی صد در صد نیست.»

تصور بر این است که فصل جدید «پایتخت» به کارگردانی سیروس مقدم با حضور تیم کامل بازیگران فصول قبلی به جز مهران احمدی و سارا و نیکا فرقانی اصل، تابستان امسال و در مردادماه کلید بخورد.

نکته جالب توجه این که برخی رسانه‌ها امروز از نمایش داده نشدن بازپخش فصل ششم این سریال نوشتند. در این خبر آمده بود شبکه «آی فیلم» که از سال گذشته پخش سریال «پایتخت» را شروع کرده بود و فصول مختلف این سریال را به نوبت روی آنتن می‌فرستاد، با پایان فصل پنجم ادامه پخش آن را متوقف خواهد کرد و به جای فصل ششم،سریال «پژمان» را روانه آنتن می‌کند.

باید دید کش و قوس ساخته شدن و نشدن «پایتخت» به کجا می‌انجامد؟!

دیگر خبرها

  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • «پایتخت ۷» با بازیگران بومی ساخته می‌شود
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • بازسازی جت پرشر دیزل تجسم توان متخصصان بومی نیروگاه رامین اهواز
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • بومی‌سازی دستگاه مورد نیاز گلخانه‌های صنعتی
  • تولید ۶۳ میلیارد کیلووات ساعت برق هسته‌ ای طی یک دهه در نیروگاه اتمی بوشهر
  • فراهم شدن مقدمات احداث چهارمین هنرستان انرژی اتمی کشور در هرمزگان