Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@12:51:37 GMT

پرداخت 3500 فقره تسهیلات به شرکت‌های فناور استان یزد

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۱۱۶۲۳

پرداخت 3500 فقره تسهیلات به شرکت‌های فناور استان یزد

سپهر گفت: صندوق پژوهش و فناوری استان یزد تاکنون سه هزار و 500 فقره تسهیلات به متقاضیان شامل شرکت‌های فناور، دانش‌بنیان، استارت‌آپی و ... پرداخت کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا؛ محمد سپهر پیش از ظهر امروز در نشست خبری آنلاین با اصحاب رسانه استان یزد در تشریح اقدامات و فعالیت‌های صندوق پژوهش و فناوری های استان یزد گفت: این صندوق اواخر سال 83 با سرمایه 10 میلیارد ریالی تاسیس و راه‌اندازی شد که شرکت سهامی خاص و مستقل است و دارای ۱۷۷  سهامدار از سهامداران بزرگی چون پارک علم و فناوری یزد، دانشگاه یزد، دانشگاه علوم پزشکی یزد، شرکت پیشگامان و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است و عمده فعالیت‌های آن در قالب ارائه تسهیلات، سرمایه گذاری خطر پذیر و صدور ضمانت نامه است.

وی ادامه داد: صندوق 14 نوع تسهیلات را جهت ایجاد، توسعه، پیشبرد فعالیت و سرمایه در گردش در اختیار شرکت‌های دانش فناور قرار می‌دهد، همچنین به صدور ضمانت‌نامه برای تسهیل در فرآیندهای عملیاتی شرکت های دانش‌بنیان و فناور می‌پردازد و به دلیل دارا بودن از سرمایه مادی و معنوی به سرمایه‌گذاری خطرپذیر می‌پردازد که همین سرمایه‌گذاری دلیل رشد کشورهای پیشرفته است.

سپهر افزود: این صندوق اکنون اقدام به سرمایه‌گذاری خطرپذیر حدود 19 میلیارد تومان در 14 طرح کرده است که در پنج مورد از این طرح‌ها با بازگشت ۳۰ تا ۳۰۰ درصدی سرمایه با موفقیت خارج شده‌، در دو مورد شکست قطعی داشته هفت طرح دیگر نیز همچنان در جریان است و برای امسال نیز برای سرمایه‌گذاری در طرح‌های جدید هدف گذاری صورت گرفته است.

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان یزد عنوان کرد: طبق آخرین صورت مالی متعلق به سال 98، صندوق پژوهش و فناوری استان در سال گذشته پرداخت 70 میلیارد تومان تسهیلات را مصوب کرده که با توجه به پرداخت مرحله‌ای تسهیلات، تاکنون 56 میلیارد تومان آن پرداخت شده است.

سپهر ادامه داد: این صندوق همچنین در سال گذشته چهار فقره سرمایه‌گذاری با ارزش حدود 7.5 میلیارد تومان انجام داده و همچنین در این مدت 200 مورد ضمانت نامه از طریق بانک‌های همکار برای شرکت‌های دانش‌بنیان صادر کرده است و چنانچه صندوق‌های پژوهش و فناوری در تهران را در نظر نگیریم صندوق پژوهش و فناوری استان در بین صندوق‌های شهرستانی جایگاه اول را به خود اختصاص داده است.

وی گفت: صندوق پژوهش و فناوری استان در استان هرمزگان و تهران، دفتر دارد و فعال است و در سال گذشته به 18 استان ارائه خدمات داشته که هرمزگان، آذربایجان شرقی، بوشهر و ... از جمله این استان‌ها بودند که برای دریافت خدمات بیشتر منابع خود را در اختیار این صندوق قرار دادند.

سپهر با بیان اینکه 500 شرکت استارت‌آپ و فناور در استان یزد فعالیت دارند، افزود: از ابتدای فعالیت صندوق تاکنون سه هزار و 500 فقره تسهیلات جمعا به مبلغ 170 میلیارد تومان به متقاضیان شامل شرکت‌های فناور، دانش‌بنیان و غیردانش‌بنیان، استارت‌آپی و ... پرداخت شد، همچنین به 18 استان دیگر نیز تسهیلات پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه حمایت صندوق بیشتر از نتایج پژوهش‌ها است، گفت: با شیوع کرونا صندوق پژوهش تقریبا 13 میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش به شرکت‌های آسیب دیده از کرونا یا شرکت‌هایی که در زمینه مقابله با شیوع کرونا تولیدات و محصولاتی داشتند پرداخت کرده که 7.5 میلیارد تومان آنها تنها مربوط به همان ماه اول شیوع بیماری یعنی اسفند 98 است.

مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری استان یزد گفت: برای ارائه تسهیلات به یک طرح ابتدا باید آن طرح در کمیته اعتباری صندوق معرفی شده و مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و سپس در مورد طرح و نحوه ارائه تسهیلات به آن تصمیم‌گیری می‌شود.

سپهر افزود: ارائه تسهیلات به معرفی شدگان از سوی دانشگاه‌ها جهت سفر خارجی، حمایت از پایان‌نامه‌ها، مقالات و ... سهم کمی از تسهیلات پرداختی صندوق و تقریبا معادل 5 درصد تسهیلات را به خود اختصاص می‌دهد و بالغ بر 95 درصد تسهیلات صندوق پژوهش و فناوری استان به شرکت‌های پارک علم و فناوری، دانش بنیان، استارت‌آپ و .. اختصاص می‌یابد.

وی در خصوص نظارت بر فعالیت‌ها و نحوه ارائه تسهیلات در صندوق پژوهش و فناوری گفت: علاوه بر نظارتی که حسابرس و بازرس انتخاب شده از سوی سهامداران بر فعالیت‌های صندوق دارد، کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری کشور ناظر کلان صندوق و سهامداران آن است و هر مصوبه ای باید به تایید نماینده کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری برسد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: صندوق پژوهش و فناوری استان میلیارد تومان ارائه تسهیلات سرمایه گذاری دانش بنیان استان یزد فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۱۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران از انتشار نخستین فراخوان نیاز پژوهشی این شرکت در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی حفاری ایران، محمدعلی بیگ‌زاده گفت: در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» این شرکت در نظر دارد نیاز پژوهشی خود را که با همکاری واحدهای مختلف فنی و عملیاتی شناسایی می‌شوند، در مقاطع مختلف زمانی و براساس نظام پژوهش، فناوری و تجاری‌سازی وزارت نفت، میان دانشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و مراکز علمی، فراخوان کند.

وی عنوان نخستین فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را «تهیه و تدوین دانش‌ فنی، فناوری طراحی و پیاده‌سازی ثبت نرم‌افزار تخصصی مهندسی و عملیات نمودارگیری سطحی با قابلیت تطبیق با مجموعه‌های نمودارگیری سطحی» بیان کرد و افزود: این پروژه با همکاری متخصصان شاغل در واحدهای فنی و مدیریت خدمات ویژه حفاری شرکت تعریف و نهایی شده است و از طریق طرح پژوهشی اجرا می‌شود.

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران در ادامه گفت: موضوع این طرح شامل ساخت نرم‌افزار تخصصی مهندسی عملیات نمودارگیری سطحی است که پیش از این نیز یک نوبت فراخوان شده است و اکنون براساس مصوبات نشست‌های کارگروه داوری و با توجه به اصلاحیه‌های انجام‌شده، دومین فراخوان آن منتشر شد.

بیگ‌زاده درباره راه‌های دسترسی و مشاهده فراخوان بیان کرد: این فراخوان در سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری (ساتع) به آدرس www.sate.atf.gov.ir و سامانه نظام ایده‌ها و نیازها به آدرس www.nan.ac قابل مشاهده است و پژوهشگران می‌توانند پیشنهاد خود را در قالب فرم پیشنهاد طرح پژوهشی روی سایت به آدرس www.rtd.nioc.ir تهیه و همراه با نامه رسمی از سوی معاونت پژوهشی دانشگاه یا رئیس پارک علم و فناوری مربوطه در سامانه ساتع ارسال کنند.

وی گفت: اطلاعات تکمیلی مربوط به طرح پیش‌گفته روی سامانه قابل دسترس بوده و آخرین مهلت بارگذاری پیشنهادها برای علاقه‌مندان تا پایان اردیبهشت امسال است. شماره‌تلفن‌های ‌ ۰۶۱۳۴۱۴۴۳۵۸ و ۰۶۱۳۴۱۴۴۳۲۰ برای پاسخ‌گویی به پرسش‌ها اختصاص دارد.

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست
  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • پرداخت ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به نیازمندان فارس
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان