Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-مینو محرز با اشاره به اعلام فراخوان داوطلبان تست انسانی واکسن کرونای ایرانی در آینده گفت: در صورت واردکردن واکسن کرونا، فرصتی برای تست کردن آن وجود ندارد بنابراین واکسن وارداتی باید تأیید سازمان جهانی بهداشت را داشته باشد.

دکتر مینو محرز درباره آخرین وضعیت واکسن کرونای ایرانی اظهار کرد: فراخوان داوطلبان تست انسانی واکسن کرونای ایرانی به زودی داده می‌شود و امیدواریم در دی‌ ماه تزریق برای تست انسانی این واکسن آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فراخوانی صادر می‌شود که داوطلبان تزریق واکسن کرونای ایرانی مراجعه کنند؛ از بین داوطلبان، تعدادی که برای تست لازم داریم انتخاب می‌شوند و آزمایش‌های لازم از آن‌ها گرفته می‌شود تا تزریق واکسن کرونا برای آن‌ها شروع شود.

محرز با بیان این‌که داوطلبان تست انسانی واکسن کرونا نباید سابقه ابتلا به بیماری کرونا داشته باشند؛ تصریح کرد: علت این امر این است که در افراد با سابقه ابتلا به کرونا آنتی‌بادی وجود دارد؛ ما برای تزریق واکسن، افرادی را می‌خواهیم که میزان آنتی‌بادی را پس از تزریق بررسی کنیم؛ وقتی فردی از قبل آنتی‌بادی داشته باشد نمی‌توان میزان تأثیر واکسن را بررسی کرد.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره عوارض تزریق این واکسن متذکر شد: این واکسن ایرانی کرونا، ویروس ضعیف شده است و خطر مرگ در پی ندارد و اگر عوارضی نیز داشته باشد، خفیف خواهد بود.

محرز در پاسخ به این سؤال که "در صورت وارد کردن واکسن کرونای خارجی، چگونه از بی‌عارضه و سالم بودن این واکسن اطمینان حاصل خواهیم کرد؟" گفت: در صورت واردات واکسن خارجی، فرصتی برای تست کردن آن روی تعداد محدود، قبل از تزریق همگانی وجود ندارد از سوی دیگر برای واردات این واکسن، پول پرداخت می‌شود بنابراین واکسنی که وارد کشور می‌شود باید حداقل تأیید سازمان جهانی بهداشت را داشته باشد تا پس از وارد کردن و تأیید سازمان غذا و دارو به افراد تزریق شود.

وی متذکر شد: در حال حاضر در جهان سه سازمان شامل سازمان جهانی بهداشت (WHO)، سازمان غذا و داروی ایالات متحده آمریکا (FDA) و آژانس دارویی در اتحادیه اروپا (EMA) برای تأیید فرآورده‌های بیولوژیک وجود دارد که واکسن‌ها باید تأییدیه آن‌ها را داشته باشد.

این محقق پروژه تولید واکسن کرونای ایرانی تأکید کرد: روند واکسن کرونای ایرانی در سازمان جهانی بهداشت به ثبت رسیده است و پس از این‌که تست و تأیید شد باید مورد تأیید سازمان غذا و داروی کشور خودمان نیز قرار بگیرد.

منبع: تسنیم

منبع: ساعت24

کلیدواژه: تست انسانی واکسن کرونا واکسن کرونای ایرانی سازمان جهانی بهداشت تأیید سازمان برای تست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۲۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان