Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول معاونت علمی پژوهشی بسیج دانشجویی همدان گفت: معاونت علمی بسیج دانشجویی همدان با ۴ ماموریت و با رویکردی مسئله محور در حال فعالیت است.

بهنام محمدی، مسئول معاونت علمی پژوهشی بسیج دانشجویی همدان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص اقدامات اعضای این معاونت گفت: برای تشریح فعالیت‌های معاونت علمی بسیج دانشجویی همدان لازم است که به ۴ ماموریت این معاونت اشاره کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اولین ماموریت که از سمت بسیج دانشجویی کشور مطرح شده بحث هدایت تحصیلی دانشجویی که به طرح راه جامع مهندسی معروف است و برای مسئله محوری دانشجویان به منظور یافتن آینده شغلی ورودی‌های جدید رشته‌های مهندسی است.

محمدی خاطرنشان کرد: در این طرح دانشجویان با افراد موفق، ظرفیت و نظام سائل رشته خودشان آشنا شده و به صورت کامل با فضای صنعتی آن برخورد می‌کنند. همچنین برای کسب تجربه بیشتر به بازدید علمی از مراکز و کارخانجات موفق در عرصه‌های مربوطه می‌پردازند. تا اردیبهشت سال آینده درگیر پیاده سازی این طرح هستیم و در نظر داریم به جز رشته‌های فنی برای رشته‌های دیگر نیز این ظرفیت را به کار بگیریم.

مسئول معاونت علمی پژوهشی بسیج دانشجویی همدان افزود: طی گام‌های بعدی این طرح تا آخر آذر ماه در دانشگاه‌های ملایر، بوعلی سینا، صنعتی و آزاد همدان انجام و برنامه ریزی برای رسیدگی به امور جاری داشجویان در طی تحصیل به صورت مجازی ارائه می‌شود.

وی یادآوری کرد: ماموریت بعدی راه اندازی مراکز تحقیقاتی بسیج دانشجویی و حمایت از هسته‌های پژوهشی بر اساس منویات رهبری است. در این ماموریت ما به سمت مسئله محور کردن هسته‌ها حرکت می‌کنیم و به جای حل مسائل به ریشه آن‌ها می‌پردازیم. بسیج دانشجویی همدان مرکز تحقیقاتی در دانشگاه‌های گوناگون را با دو هسته راه اندازی کرده است. دانشگاه ملایر و بوعلی سینا من جمله این دانشگاه هاست که مراکز تحقیقاتی شان به ترتیب با دو هسته (رباتیک و مهندسی مواد) و (مهندسی شیمی و مکانیک) در حال تاسیس است.

بهنام محمدی گفت: البته یک سری حمایت‌ها هم از جانب بسیج دانشجویی از این مراکز صورت گرفته و کار اعضای آن در شرف ثبت قرار دارد. ماموریت سوم معاونت علمی بسیج دانشجویی همدان طرح ملی شمسا است که از سمت بسیج دانشجویی کشور مطرح شده که در آن اعضا به شناسایی مسائل استان در زمینه‌های مختلف من جمله علم و فناوری می‌پردازند. مسئله ناباروی من جمله اموری بود که از سمت اعضای هسته در رویداد پیشگام همدان دنبال شد.

مسئول فضای مجازی بسیج دانشجویی همدان تاکید کرد: ماموریت چهارم معاونت علمی ترویج فعالیت‌های علمی توسط بسیج دانشجویی است که سعی کردیم با ارتباط با رسانه‌ها و تشکل‌های دانشجویی دستاورد‌های علمی دانشجویان را بازتاب بدهیم. بسیج دانشجویی در گذشته صرفا به یادواره‌های شهدا و طرح‌های ولایت مربوط بود، ولی اکنون فعالیت علمی و دستاورد‌های پژوهشی جزو لاینفک اقدامات بسیج دانشجویی است. همچنین در نظر داریم باتوجه به هفته پژوهش از برترین‌های علمی بسیج دانشجویی تقدیر لازم را بع عمل بیاوریم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسیج دانشجویی همدان معاونت علمی دانشجویان بسیجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۴۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر

توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای حمایت معاونت از دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات فناورانه منعقد شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای حمایت معاونت از دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات فناورانه منعقد شد. با رویکرد حمایت از دست یافتن به مرجعیت علمی فناورانه و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، این توافق نامه با هدف همکاری در پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

محوری‌ترین موضوع این توافق نامه، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

از مهم‌ترین اهداف توافق‌نامه همکاری معاونت علمی و دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌توان به حمایت از تحقق مرجعیت علمی ـ پژوهشی مسئله‌محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین‌المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری اشاره کرد.

گاف "بی‌بی‌سی" درباره پروژه هواپیمای جت 72نفره ایرانی

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

در قالب این توافق‌نامه، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش  و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل 25 نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد و از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف 70 میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی، ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه‌های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند. علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف 20 میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح‌های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از پروژه‌های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر پروژه تا سقف 10 میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف 100 میلیارد ریال، حمایت از پروژه‌های پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکتهای بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکتها موضوع ماده 11 قانون جهش تولید تا سقف 2000 میلیارد ریال، حمایت از راه‌اندازی و تجهیز آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف 50 میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده‌سازی ماده 5 قانون جهش تولید دانش‌بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی‌های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها توسط معاونت علمی صورت می‌گیرد.

همچنین حمایت از پروژه‌های تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف 200 میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری بوت کمپ‌های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف 10 میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه‌های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این توافق‌نامه محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • برگزاری آیین معارفه مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • برگزاری آیین معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • دانشگاه بوعلی سینای همدان، میزبان رویداد دانشگاهی نزدیک قله ایم
  • تجمع دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا در حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس