Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-28@08:47:02 GMT

بنیاد برکت؛ از محرومیت زدایی تا مقابله با کرونا

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۱۵۴۲۱

مدیرعامل بنیاد برکت گفت: تمام فعالیت های بنیاد برکت در حوزه های مختلف از ساخت مدرسه تا ساخت واکسن کرونا با هماهنگی دستگاه های دولتی انجام می شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سید امیرحسین مدنی در برنامه گفتگوی خبری ۱۸:۳۰ شبکه خبر گفت: فعالیت‌های گسترده عمرانی بنیاد برکت، فقط ۲۰ درصد از فعالیت‌های این بنیاد را از لحاظ سرمایه و منابع انسانی تشکیل می‌دهد و بقیه فعالیت‌های آن در حوزه‌های توانمندسازی و اقتصادی بویژه حوزه اشتغال زایی صرف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او گفت:مجموعه بنیاد برکت با توجه به نیاز‌های دولت‌ها در کنار دولت‌ها و استاندار‌ها بوده و درجا‌هایی که مشکلی وجود داشته است ورود کرده است.

مدنی گفت: رهبر معظم انقلاب دستور ساخت هزار مدرسه را داده بودند که این بنیاد برای ساخت هزارو ۹۵۰ مدرسه قرارداد بست وهزارو ۴۵۰ مدرسه را تحویل داده و ۱۵۰ مدرسه را هم در روز‌های آینده افتتاح خواهیم کرد.

او گفت: بنیاد برکت توقعات دولت‌ها را در سایر حوزه‌ها هم تامین کرده است و همه فعالیت‌های عمرانی بنیاد با هماهنگی دستگاه‌های دولتی انجام می‌شود، مثلا در حوزه مدرسه سازی با سازمان نوسازی مدارس، در حوزه آبرسانی شرب و روستایی با وزارت نیرو و آبفا، در حوزه راه با وزارت راه وشهرسازی و... هماهنگ است.

مدنی گفت: در حوزه مبارزه با کرونا ستاد فرمانی حضرت امام خمینی (ره) ورود بسیار جدی داشته است و در حوزه ماسک بزرگترین کارخانه ماسک را راه اندازی کرد در حوزه دارویی هم هر دارویی که در جهان اعلام می‌شد که در بهبود بیماران کرونایی تاثیر دارد این بنیاد ورود پیدا کرده و آن را تهیه و تحویل وزارت بهداشت می‌دهد.
مدیرعامل بنیاد برکت گفت: بنیاد برکت در تامین تجهیزات پزشکی و ساخت واکسن کرونا هم فعالیت می‌کنند که ساخت واکسن کرونا را از چندین کانال پیگیری می‌کند که یکی از کانال‌ها مجوز کمیته اخلاق را گرفته و از هفته اول دی ماه تست انسانی آن شروع می‌شود.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی برچسب ها: بنیاد برکت ، واکسن کرونا ، ساخت مدارس ، تجهیزات پزشکی ، ستاد اجرایی فرمان امام

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: بنیاد برکت واکسن کرونا ساخت مدارس تجهیزات پزشکی ستاد اجرایی فرمان امام واکسن کرونا بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۵۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده