Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،داود بهبودی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی گفت: مجموع اعتبارات استان در لایحه بودجه ۱۴۰۰ حدود ۱۵۰ هزار و ۲۱ میلیارد تومان پیش بینی شده و رتبه استان در اعتبارات هزینه‌ای و تملک دارایی‌های سرمایه‌ای به ترتیب هفتم و هشتم کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: منابع و ردیف‌های مختلفی در لوایح بودجه سالانه وجود دارد که هرکدام از آن‌ها براساس قانون یا سیاست کلان کشور، بر مبنای شاخص‌ها و ضوابط خاص ایجاد شده و ماهیت هر یک، به دلیل ملاحظات خاص هر استان متفاوت است؛ محاسبه سرانه‌های جمعیتی در همه موضوعات نیز منجر به نتیجه‌گیری و تحلیل منطقی نخواهد شد.

او تشریح کرد: به عنوان مثال، در قوانین بودجه سنواتی اعتباراتی (تحت عنوان سه درصد نفت و یا قانون استفاده متوازن) به منظور رفع محرومیت‌ها، ایجاد توازن و ارتقای سطح برخورداری شهرستان‌ها نسبت به سطح میانگین کشور پیش‌بینی شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استانادامه داد: بدیهی است به استان‌هایی از جمله آذربایجان شرقی با سطوح برخورداری بالاتر نسبت به استان‌های محروم در شاخص‌هایی مثل (حوزه آموزش، بهداشت، راه‌های فرعی و روستایی، آب شرب شهری و روستایی، مراکز فرهنگی و هنری و ...) سهم به نسبت کمتری اختصاص یافته و استان‌هایی با ضریب محرومیت بالاتر، از این ردیف‌ها و منابع برخوردارتر خواهند بود.

بهبودی افزود: بر این اساس، با توجه به برخورداری آذربایجان شرقی از برخی اعتبارات و ردیف‌ها، رتبه‌ای بین ۱۰ تا ۱۲ در بین استان‌های کشور دارد.

او بیان کرد: در مقابل از محل اعتبارات ملی و استانی ویژه (پروژه‌های مهم استان از جمله سدسازی، آبرسانی، شبکه‌های آبیاری و زهکشی و تاسیسات فاضلاب، قطار شهری، احداث آزادراه‌ها و خطوط ریلی و کنارگذر، احداث بیمارستان و ...) که اثرات قوی‌تری بر استان داشته و محرک توسعه استان است، با داشتن سهم ۵.۲۵ و ۶.۱۱ درصدی از اعتبارات استان‌های کشور از این موضوع با احراز رتبه چهار از جایگاه مناسبی برخوردار است.

او با بیان اینکه مدیریت کلان استان و نمایندگان مجلس، به‌صورت پیوسته جهت ارتقای اعتبارات و شاخص‌های استان در تلاش هستتد متذکر شد: وظیفه ذاتی رسانه‌ها این است که به انحای مختلف اطلاع رسانی کنند و به تنویر افکار عمومی بپردازند. مطالب منتشر شده نیز اگرچه گاهی دارای نگاهی اصلاحی و انتقادی است، لیکن عمدتاً براساس نگاه غیرکارشناسی، ضعف نظام برنامه‌ریزی و عدم پیگیری مسئولین استان را القا می‌کند.

 رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی یادآوری کرد: در این رابطه، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان وظیفه دارد از موضع کارشناسی و اصولی، افکار عمومی را در مسیر درست هدایت کند.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بودجه ۱۴۰۰ لایحه بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۶۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است

 افشین کسالائی معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در نشستی با حضور کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، در تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور با تاکید بر تحلیل اهم شاخص‌های توسعه‌ای برنامه ششم، برنامه‌ریزی برای توسعه را ایجاد بستری دانست که در پهنه آن توسعه اجتماعی، اقتصادی، سیاسی کشور در چارچوب‌های مبتنی بر نظریه‌های علمی و تخصصی طراحی، تدوین و اجرا شود.

وی در تبیین نقشه راه برنامه هفتم توسعه کشور به تشریح پارادایم، اصول حاکم، ویژگی‌ها، اهداف و الزامات و پیش نیاز‌های تحقق آن سخن گفت و اظهار داشت: برنامه هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است و در تدوین آن تلاش شده سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب به عنوان محور‌های اصلی برنامه در نظر گرفته شود.

کسالائی با اشاره به اهم احکام قانونی با رویکرد استانی لایحه برنامه هفتم توسعه، گفت: تمرکززدایی و تقویت نقش استان‌ها در این برنامه مورد تاکید ویژه قرار گرفته است.

وی رویکرد اصلی برنامه هفتم توسعه را بر اساس موضوعات کلیدی و پیشران‌های کشور با رعایت ملاحظات اسناد آمایش سرزمین، سیاست‌ها، تمرکز بر پیشران‌های توسعه، مسایل بحران‌زا و بسترساز‌ها (ابر پروژه‌ها) عنوان کرد.

تبیین چارچوب تدوین سند توسعه و برنامه‌های عملیاتی استان و تبیین و تحلیل اصلی‌ترین موضوعات و تبصره‌های قانون بدجه مرتبط با استان از دیگر مباحث مطرح شده توسط معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در این نشست بود که به آن پرداخته شد.

شایان ذکر است؛ این نشست با توجه به تصویب و ابلاغ قریب الوقوع برنامه هفتم توسعه و مبنای عمل قرار گرفتن در سال جاری و ضرورت تبیین مبانی و احکام آن به همت معاونت توسعه و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست هماهنگی برنامه ریزی برنامه‌های نمایشگاهی آثار نفیس موزه ایران باستان در استان ها
  • برنامه ریزی نمایشگاه آثار موزه ایران در آذربایجان شرقی
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول
  • ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد