Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، بی‌بی‌سی در گزارشی نوشت دانشمندان انگلیس و روسیه گروهی تشکیل داده‌اند تا با همکاری مشترک به ترکیب موثرتری از واکسن استرازنکای دانشگاه آکسفورد و اسپوتنیک‌وی برسند.

این دو در بیانیه‌ای برنامه کارآزمایی بالینی مشترک خود برای ارزیابی ایمنی واکسن آکسفورد و اسپوتنیک‌وی که توسط شرکت روسی «گامالا» توسعه یافته است را اعلام و خاطرنشان کردند که این آزمایش‌ها بر روی افراد بالای ۱۸ سال انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه تحقیقی آکسفورد هنوز منتظر داده‌های دقیق‌تر از نتایج آزمایش واکسن در گروه‌های سنی بالاتر هستند و هم‌زمان از نهادهای مرجع برای استفاده عمومی درخواست مجوز کرده‌اند.

کارشناسان باور دارند، ترکیب دو واکسن مشابه ممکن است منجر به پاسخ ایمنی بهتر در افراد شود.

ژورنالیسم پست نیز چندی ‌پیش نوشته بود واکسن روسی اسپوتنیک‌وی که 92درصد ایمنی نشان داده، نخستین واکسنی خواهد بود که توسط رژیم صهیونیستی برای مقابله با کرونا تحویل گرفته می‌شود.

این در حالی است که طی ماه‌های گذشته بیشتر تمرکز رسانه‌ها بر واکسن‌های تولید شده توسط آمریکا، آلمان و انگلیس بوده و تلاش شده است به موفقیت و درصد ایمنی واکسن ساخت روسیه کمتر پرداخته شود.

اسپوتنیک‌وی در دسته «Viral Vector Vaccines» قرار می‌گیرد که در آن از ویروس برای انتقال ژن‌های کروناویروس به داخل سلول استفاده می‌کنند.سلول‌ها پروتئین های ویروسی را تولید می‌کنند و پاسخ ایمنی را تحریک می‌کنند، اما ویروس نمی‌تواند همانند سازی کند. روسیه اولین کشور جهان بود که واکسن کرونا را به نام خود ثبت کرده است. کریل دمیتریف، رئیس صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه گفته است روسیه درخواست بیش از یک میلیارد دوز واکسن علیه این ویروس را از بیش از ۲۰ کشور دریافت کرده و البته این تعداد قابل توجهی است که منوط به تأیید واکسن در بازارهای مختلف و توانایی تولید است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا روسیه انگلیس علم واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۶۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد

سخنگوی کرملین گفت مراحل اولیه امضای توافق میان مسکو و کی‌یف طی شده بود اما لندن مانع آن شد.

به گزارش ایسنا، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین گفت با وجود فشارهای غرب، چین می‌تواند از منافع ملی خود حفاظت کند و روسیه به تقویت همکاری خود با این کشور ادامه خواهد داد.

در روز جمعه «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا گفت چین نمی‌تواند به دنبال تقویت همکاری خود با اروپا باشد و درعین‌حال از بزرگ‌ترین تهدیدی که امنیت اروپا را نشان رفته (روسیه) ‌حمایت کند.

پسکوف در واکنش به تلاش‌های آمریکا برای قطع ارتباط پکن و مسکو گفت: «چین یک کشور کاملا مستقل است، کشوری قدرتمند که توان دفاع و حفاظت از منافع خود را دارد. چین شریک نزدیک ماست و همکاری‌های خود را افزایش خواهیم داد.»

او همچنین گفت مخالفت کی‌یف با ادامه‌دادن مذاکرات صلح در استانبول به‌دلیل فشارهای مستقیم انگلیس صورت گرفته است.

پسکوف در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا مسکو پس از نشست صلح استانبول در ۲۰۲۲ خواسته‌های جدیدی از اوکراین داشت، گفت: «به‌خوبی می‌دانیم که مراحل اولیه امضای توافق طی شده بود. همچنین همه به‌خوبی می‌دانند چه چیزی باعث شد اوکراینی‌ها به مذاکره ادامه نداده و امضای توافق را نهایی نکنند. به گفته نمایندگان اوکراین که در مذاکرات حضور داشتند، این اتفاق در نتیجه فشار مستقیم لندن افتاد.»

سخنگوی کرملین همچنین با بیان اینکه روسیه از حفظ ارتباطات میان ایروان و باکو استقبال می‌کند، گفت این گفت‌وگوها برای حل‌وفصل کامل مناقشات میان طرفین ضروری هستند.

او در پاسخ به اعتراضاتی که برخی شهروندان ارمنستان در مخالفت با امتیاز ارضی اخیر این کشور به جمهوری آذربایجان برگزار کرده‌اند، گفت: «نمی‌خواهیم دراین‌باره اظهارنظر کنیم. می‌دانید که ما طرفدار تداوم تماس‌های باکو و ایروان هستیم. ما معتقدیم این گفت‌وگوها برای تنش‌زدایی و حل‌وفصل نهایی مناقشات و حصول توافق بر سر معاهده صلح، ضروری هستند.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید
  • کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد
  • منچستریونایتد - برنلی؛ ترکیب رسمی
  • وست هم - لیورپول؛ ترکیب رسمی
  • آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران : آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد