Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

 از همین اولین قسمت هم می‌شود گواهی داد که استاندارد برنامه از محصولات مشابه قبلی و آنچه در صدا و سیما ساخته شده و دیده‌ایم اگر بالاتر نباشد پایین‌تر نیست. دلایل این برتری هم روشن است. وقتی در شبکه نمایش خانگی برنامه می‌سازید دست بازتری برای نمایش موسیقی و ساز و همه آن چیزهایی دارید که صدا و سیما خودش را از آنها محروم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خط‌ قرمزها هم عقب‌تر و فضا بازتر است. در عین‌حال که با توجه به وضعیت برنامه‌سازی در سیما، اگر استثنائات را در نظر نگیریم، شما هر چه بیرون از این سازمان بسازید از مشابه آن در رسانه ملی بهتر خواهد بود!

به گزارش خبر آنلاین اما اگر بخواهیم به امتیازات خود برنامه «هم‌رفیق» بپردازیم، باید از فضای شیک و قابل تحمل آن گفت که حتی کپی‌برداری از نمونه‌های موفق خارجی هم باشد، برای برنامه پوئنی مثبت است. سادگی صحنه، موسیقی زنده و انتخاب گروه موسیقی شناخته شده بمرانی، همگی از خوش‌سلیقگی تهیه‌کننده و برنامه‌ساز خبر می‌دهد. اسپانسر برنامه هم در دادن جوایز دست‌و دلبازی می‌کند و مطمئنا این هم به دیده شدن برنامه کمک خواهد کرد. اما از شهاب حسینی به عنوان آس «همرفیق» چیزی نگفتم، چرا که این انتخاب، دانسته یا ندانسته ریسکی بزرگ بوده است. شهاب حسینی برخلاف وجه بازیگری‌اش که جای چون و چرا نمی‌گذارد، مقابل دوربین زنده و در برنامه‌های تلویزیونی بالا و پایین زیادی دارد. شاید در اوج باشد یا در نازل‌ترین سطح. او کارش را با مجری‌گری شروع کرده و بسیار هم موفق بوده، اما گذشت این همه سال و تجربه الزاما او را تبدیل به مجری توانمندتری نکرده. شهاب ممکن است جلوی دوربین تلویزیونی چهره‌ای از خود به نمایش بگذارد که ربطی به سوپراستار عالم سینما ندارد.

او در اولین قسمت «همرفیق» حتی یک مجری متوسط هم نبود. با شروعی کسالت‌بار و بدون انرژی، متنی که معلوم نبود نوشته شده است یا بداهه اما هرچه بود خسته‌کننده بود، دست‌هایی که از روی استرس مدام به هم می‌مالید و بلاتکلیفی مصیبت‌باری که تا اواخر برنامه آن را بر سر بیننده خراب می‌کرد. 

«همرفیق» ضعف‌های دیگری هم داشت. قطعه‌های انتخاب شده بمرانی مناسب چنین شو شادی نیستند. آمدن آقای عرب به عنوان نماینده اسپانسر برنامه همچنان روی مخ است و قالب انتخاب شده برای گفت‌وگوی خشک و کانالیزه شده درباره رفاقت و وقت زیادی که برای پیام دادن و نصیحت کردن بیننده به رفاقت و شفقت صرف می‌شود، برنامه را از نفس می‌اندازد. معلوم نیست تا آخرین قسمت برنامه مدام قرار است این پند و اندرزهای پیرمردی ادامه داشته باشد یا نه، اما هرچه هست برای چنین برنامه‌ای سم است.

برگ برنده اولین برنامه «همرفیق» خود نوید محمدزاده بود که صمیمی و خوشحال و تا حد زیادی غیررسمی-مثل شخصیت‌های آشنای سینمایی‌اش- روی سن آمده بود تا تماشاگر از دیدن این راحتی و واقعی بودن کیف کند. چیزی که شاید از نوید بیش از حد انتظار بود. او خودش بدون نیاز به مجری حرفش را می‌زد و شلنگ‌تخته می‌انداخت و بامزه‌بازی درمی‌آورد و خاطره می‌گفت و یک‌تنه برنامه را جلو می‌برد. در عوض شهاب که به عنوان پارتنر باید او را تشویق می‌کرد تا گرم‌تر حرف بزند و بیشتر قالب را بشکند، در نقش ترمز عمل می‌کرد!

اگر بخواهیم مثل نوید محمدزاده روراست باشیم و ادا درنیاوریم، باید به شهاب حسینی بگوییم که برنامه‌ات می‌توانست خیلی بهتر از این باشد و حیفش کردی. چقدر اعصاب خردکن بود جاهایی که نوید بهترین پاس‌گل‌ها را می‌داد و شهاب مات و مبهوت توپ‌ها را به آسمان می‌زد. مثل وقتی که نوید از مانیفست بازیگری‌اش گفت که می‌خواهد همیشه نقش آدم‌های دیده نشده جامعه را بازی کند اما شهاب بازی را نگرفت. مثل وقتی که از دیوانه‌بازی‌هایش می‌گفت. 

از سیگار کشیدنش گفت. مثل وقتی که نوید گفت هیچوقت نمی‌تواند کارگردان شود و با این حرفش چه آتشی می‌شد به پا کرد و درباره کارگردان‌ها چه حرف‌هایی می‌شد از او شنید و شهاب حواسش نبود که نبود. مثل جایی که نوید از شکست عشقی حرف زد و گفتیم الان شهاب توفان به پا می‌کند. خب چرا ازش نپرسیدی قصه را؟ مگر برنامه‌ات درباره رفاقت نیست. درباره عشقش می‌پرسیدی. او شاید گریه می‌کرد، شاید اخم می‌کرد. شاید به هم می‌ریخت. خب کار مجری مگر همین زمینه‌سازی برای همین صحنه‌ها نیست لعنتی. حتی درباره پارنترهای فیلم‌هایش هم ازش نپرسیدی. درباره پیمان معادی. درباره پریناز ایزدیار. جز دو سه تا تکه بامزه درباره لیمو زدن در کرونا و نوشابه اضافه‌ای که بازیگر ممکن است شب قبل خورده باشد، کل برنامه را حیران بودی شهاب جان. خب تو را آورده‌اند که کار را درآوری، اگرنه چه فرقی با بقیه داری.

شرمنده، اما باید بگویم غیر از آن چند دقیقه آخر که کمی یخت باز شد، در بقیه برنامه روی اعصاب بودی! اگر قرار باشد در بقیه قسمت‌ها هم همینطوری باشی که واویلا. همیشه که نوید مهمانت نیست خودش کار را جلو ببرد. اسم برنامه «همرفیق» است مرد حسابی، خب خودت هم کمی با بیننده رفاقت کن، کمی سر حال باش. مهمانت را سر کیف بیاور. بیننده را سر کیف بیاور. مردم دارند پول می‌دهند این برنامه را ببینند. از خودت بیشتر مایه بگذار. اجازه بده برنامه‌ات متفاوت شود. مهمان‌هایت را هیجان‌زده کن تا حرفی بزنند که قبلا نگفته‌اند که نباید جلوی دوربین بگویند. بالاخره می‌خواهی یک برنامه متفاوت بسازی یا آمده‌ای هر هفته چند دقیقه همینطوری دور هم باشیم و نه سیخ بسوزد نه کباب. 

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: شهاب حسینی برنامه همرفیق نوید محمدزاده صراط شهاب حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۷۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اجرای قانون جوانی جمعیت به طور کامل

انسیه شاه حسینی کارگردان و فیلمنامه نویس با تأکید بر سرعت افزایش جمعیت سالمندان در جامعه گفت: این امر باعث می‌شود که کاهش زاد و ولد به چشم بیاید و یک زنگ خطر برای کارشناسان حوزه سلامت و جمعیت محسوب شود و سال هاست که در این عرصه هم صحبت‌های زیادی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه قانون جوانی جمعیت باید به طور کامل و درست اجر شود، گفت: همین جایزه می‌تواند راهگشایی در این عرصه باشد هر چند که حل مسئله نیست بلکه یک راهبرد است. شاه حسینی با اشاره به اینکه دستگاه‌های مسئول در اجرای قانون جوانی جمعیت باید نهایت تلاششان را اتخاذ کنند، یادآور شد: این مسئولیت هم تنها با یک دستگاه نیست، دستگاه‌های زیادی می‌توانند فعال شوند. خود فرهنگ سازی در جامعه خیلی اثرگذار است تا این شعار دو فرزندی یا تک فرزندی که بلای جامعه شده، از اذهان پاک شود. شاه حسینی در پاسخ به این سوال که اگر فیلمی در این رابطه به او پیشنهاد شود، می‌پذیرد، گفت: بله قطعا در این فضا که هر کشوری برای خود سیاستی دارد هنرمندان ما هم بنا اقتضائات جامعه کاری انجام دهند.

وی با اشاره به تهدیدات نیروی کار جوان در سال‌های آتی و بحران سالمندی اظهار داشت: این را در نظر داشته باشیم که تنها شعار خانواده محوری و نگرانی کاری از پیش نمی‌برد، قانون جوانی جمعیت می‌بایست به طور کامل اجرا شود خوشبختانه دبیرخانه ستاد ملی جمعیت هم این روز‌ها خیلی خوب مشغول به فعالیت است.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.
علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی ازدواج و خانواده

دیگر خبرها

  • ضرورت اجرای قانون جوانی جمعیت به طور کامل
  • نکوداشت اکبر زنجان‌پور همراه با شرم و حیای نوید محمدزاده
  • بررسی پدیده «پولشویی» در «مدار بسته» تلویزیون
  • تبریک تولد نوید محمدزاده به همسرش | عکس
  • رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مهمان «بی واسطه» شد +فیلم
  • نگاهی به مسائل اجتماعی و فرهنگی در مجموعه «خط روی خط»
  • نفس بازغی و شهاب حسینی در پشت صحنه گناه فرشته | ببینید
  • شایعه جنجالی درباره دستمزد شهاب حسینی در سریال گناه فرشته
  • بدقولی کنداکتوری تلویزیون این بار با برنامه «هفت»
  • تیم حسینی کابوس تیم های سخت لیگ