Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: پویش «دوچرخه سوارم» پویشی برای ترویج فرهنگ دوچرخه سواری در شهر تهران است. این پویش براساس سند توسعه دوچرخه سواری تهران در سال 1399 راه اندازی شده است.
یعقوب آزاده دل، مدیر واحد توسعه سیستم‌های حمل و نقل پاک سازمان حمل‌ و نقل و ترافیک در گفتگو با شهر، درباره راه اندازی پویش 360 درجه‌ای «دوچرخه سوارم»، توضیح داد: این پویش با مشارکت سازمان حمل و نقل و ترافیک، مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران، سازمان‌های مردم نهاد و فعالان حوزه دوچرخه سواری در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با بیان اینکه سند توسعه دوچرخه سواری تهران به سه بخش سخت افزار، نرم افزار و سازمان افزار تقسیم می‌شود، افزود: بخش نرم افزاری بر برگزاری برنامه‌های ترویجی، آموزشی، اجرای همایش‌ها و پویش ها تأکید دارد. در همین راستا پویش «دوچرخه سوارم» راه اندازی شده است.
مدیر واحد توسعه سیستم‌های حمل و نقل پاک سازمان حمل‌ و نقل و ترافیک ضمن اشاره به اجرای سال سوم سند توسعه دوچرخه سواری گفت: لازم بود که شهر تهران پویش 360 درجه‌ای* در راستای توسعه دوچرخه سواری در دستور کار خود قرار دهد. این پویش ابعاد مختلف دوچرخه سواری در شهر تهران را بررسی می‌کند و در نهایت شناخت و آگاهی کافی از حوزه دوچرخه سواری را به شهروندان ارئه می‌دهد.
به گفته آزاده دل؛ این پویش با استفاده از آموزش‌های ساده، زمینه‌های فرهنگی لازم برای گسترش استفاده از دوچرخه در سفرهای شهری را فراهم می‌کند. دوچرخه ‌سواری ایمن و احترام به قوانین، کاهش مصرف سوخت، رعایت نکات بهداشتی در دوران شیوع کرونا و بهبود سلامت فردی با بالا بردن فعالیت بدنی از جمله موضوعات مورد تأکید در این پویش هستند.
او درباره مهمترین اهداف این پویش، بیان کرد: ایجاد فرایندهای اجتماعی و اطلاع‌رسانی اقدامات دوچرخه‌ای که باعث شوند تردد با دوچرخه به عنوان یک الگوی معمول و رایج در زندگی روزمره شهروندان انگاشته شود، از مهم ترین اهداف پویش «دوچرخه‌ سوارم» است. استفاده از گروه‌های پیشرو دوچرخه‌ سوار برای ترغیب دیگر افراد جهت استفاده از دوچرخه در سفرهای شهری و نهادینه کردن دوچرخه ‌سواری ایمن در سبک زندگی شهروندان با استفاده از آموزش‌های غیرمسقیم از دیگر اهداف این کمپین هستند.
مدیر واحد توسعه سیستم‌های حمل و نقل پاک سازمان حمل‌ و نقل و ترافیک، به اشتراک گذاشتن تجربیات دوچرخه‌ سواران شهری با مخاطبان را یکی از راهکارهای این پویش برای تشویق شهروندان به استفاده از دوچرخه دانست و افزود: پویش «دوچرخه سوارم» با نشان دادن شیوه‌های رفت وآمد دوچرخه ‌سواران و طرح رویکردها و راه‌حل‌هایشان برای عبور و مرور با دوچرخه، به مخاطبان کمک می‌کند تا تصویر روشن‌تری از امکانات دوچرخه‌ سواری در تهران و چالش‌هایش داشته باشند.
آزاده دل ضمن اشاره به برگزاری پویش های موضعی و موضوعی در سال‌های 1397 و 1398، گفت: این پویش مربوط به سند توسعه دوچرخه سواری در سال 1399 است. اقدامات نرم افزاری دیگر در سال 1400 و 1401 مشابه همین کمپین 360 درجه خواهد بود
مدیر واحد توسعه سیستم‌های حمل و نقل پاک سازمان حمل‌ و نقل و ترافیک با تأکید بر اینکه طبق سند توسعه دوچرخه سواری تهران باید اقدامات سخت افزاری، نرم افزاری و سازمان افزاری به موازات یکدیگر پیش رود، توضیح داد: بنابراین نمی توان تنها به ساخت و ایجاد مسیرهای دوچرخه و پارکینگ بدون راه اندازی پویش‌های توسعه دوچرخه سواری و آموزش پرداخت. باید توجه داشت که توسعه دوچرخه سواری تنها در یک بُعد انجام نشود و همه ابعاد (سخت افزار، نرم افزار و سازمان افزار) را در برگیرد.
*پویش تبلیغاتی360 درجه مجموعه‌ای از فعالیت‌های تبلیغاتی چندجانبه است که پیام هدف مشخص شده را با برنامه‌ریزی دقیق، در فواصل زمانی مناسب با بودجه متناسب با چشم انداز مالی شرکت و یا سازمان،برای گروه مخاطبان هدف ارسال و بتواند تعداد بیشتری از مخاطبان را به سمت مالک آن کمپین، ترغیب کند.
خبرنگار: ملیکا هاشمی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سند توسعه دوچرخه سواری دوچرخه سواری نقل و ترافیک دوچرخه سوارم راه اندازی نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۰۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی در نشست هم اندیشی دبیران محیط زیست مناطق ۲۲ گانه که با حضور رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد؛ با اشاره به اهمیت بررسی ابعاد زیست محیطی و جایگاه محیط زیست شهری در زندگی روزمره شهروندان گفت: امروزه توجه به مسائل زیست محیطی در برنامه ریزی‌ها، فعالیت‌ها و اقدامات توسعه در شهرها می‌تواند گامی مؤثر در جهت بهبود وضعیت محیط زیست و در نتیجه ارتقا سطح کیفیت زندگی شهروندان باشد.

حسینی از دبیران خانه‌ها و کانون‌های محیط زیست مناطق به عنوان رابطین بین مجموعه مدیریت شهری و شهروندان یاد کرد.

وی در ادامه خطاب به دبیران محیط زیست مناطق ۲۲ گانه با بیان اینکه فعالیت دبیران محیط زیست به عنوان سفیران محیط زیستی در سطح مناطق می‌تواند با شناسایی چالش‌ها و معضلات محیط زیستی در سطح منطقه بسیار راهگشا باشد گفت: شما می‌توانید با تعیین راهکار مؤثر در جهت مدیریت، زمینه ساز ارتقای کیفیت محیط زیست شهری شد.

کد خبر 6090290 علی قدمی

دیگر خبرها

  • مدیرعامل سازمان پسماند: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش یافت/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • زخم عمیقی به دوچرخه سواری زدند که به راحتی درست نمی‌شود
  • تصادف ۶ خودرو سواری در این بزرگراه تهران
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • اجرای پویش کاشی حرم در لرستان
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • دومین پویش مردمی پاکسازی جنگل های هیرکانی در گرگان برگزار شد
  • پیامک سازمان آب به شهروندان برای ذخیره آب چه معنایی دارد؟
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه ‌گذاری را از بین می‌برد