Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه بخش کشاورزی پتانسیل بالایی برای توسعه دارد، گفت: میزان رشد بخش کشاورزی به ۴ درصد رسیده است که این امر نشان از ظرفیت بالای آن دارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی امروز در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر بخش کشاورزی اظهار کرد: بیش از 90 درصد رفتار و نهادهایی که در بخش کشاورزی در اختیار داریم نتیجه فعالیت های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و پژوهشگران آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه بذور یا بذرها به اسثتثنای سبزی و صیفی همه در داخل کشور تولید می شود که نتیجه تحقیقات سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی است به طوریکه می توان گفت 95 درصد خودکفا هستیم اما در بخش سبزی و صیفی غفلتی تاریخی داریم.

وی گفت: در این ارتباط همکاری با ستاد اجرایی فرمان امام و بخش خصوصی داریم تا بتوانیم این کمبود را در کشور جبران کنیم و باید اعلام کرد که تا پایان سال 1400 در این بخش ها خودکفا می شویم.

وزیر جهاد کشاورزی یادآور شد که بسیاری از کودها و آفت کش ها و داشتن اطلاعات از وضعیت خاک و آبخیزهای کشور نتیجه فعالیت های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی است.

خاوازی با بیان اینکه لازم است دست پژوهشگران بخش کشاورزی باز باشد گفت: شناخت و ارتباط پژوهشگران با واحدهای تولیدی ضعیف است که لازم است ارتباط بیشتری وجود داشته باشد تا بتوانند نتیجه پژوهش های خود را تجاری سازی کنند.

بخش کشاورزی 4 درصد رشد کرد

وی با بیان اینکه بخش کشاورزی پتانسیل های زیادی برای توسعه دارد گفت: بخش کشاورزی  4 درصد رشد دارد که این امر نشاندهنده ظرفیت ها و پتانسیل های این بخش است. این مقام مسئول در ادامه خطاب به پژوهشگران گفت: دستاوردهای پژوهشی در حوزه مرزهای دانش نیز ورود کنید و از این امر غافل نشوید؛ پژوهش های دانش بنیان را در کنار پژوهش های کاربردی انجام دهید و برای 10 سال آینده خوراک تهیه کنید.

سرعت هوشمندسازی بخش کشاورزی پایین است

خاوازی افزود: در هوشمندسازی کشاورزی سرعت ما کم است و باید سطح زیر کشت و توصیه ها و پیش بینی های هواشناسی باید دقیق و باید این نقیصه ها  رفع شود.

وی گفت: باید بتوانیم پیش بینی بکنیم که در  دو ماه آینده چه اتفاقی می افتد تا سیاستگذاری های لازم را انجام دهیم. امور صادرات و واردات نیز باید بهم وصل باشد تا تولید محصولاتی مانند پیاز، گوجه و بادمجان اضافه نیاید. 

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: سازمان تحقیقات باید به تولیدکنندگان بگوید که به جای پیاز که تولید آن اضافه است چه چیزی بکارند تا سودآوری مناسبی نیز نصیب کشاورزان کند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزیر جهاد کشاورزی سازمان تحقیقات بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۲۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی

پژوهشگران فناوری جدیدی را توسعه داده‌اند که با آن می‌توانند محتویات چربی یا همان لیپیدهای موجود در سلول‌های سرطانی را مشاهده و مطالعه کنند.

به گزارش مشرق، دانشمندان فناوری تصویربرداری جدیدی را ابداع کرده‌اند که به آنها اجازه می‌دهد تا درون یک سلول سرطانی را به صورت زنده ببینند و نحوه تعامل آن با محیط اطراف خود را مشاهده کنند.

به نقل از آی‌ای، این تیم به رهبری دانشگاه ساری(Surrey) در انگلیس به دنبال مشاهده و مطالعه محتوای چربی‌های(لیپیدها) موجود در سلول‌های سرطانی بود.

لیپیدها اجزای کلیدی سلول‌ها هستند و به سلول‌های سرطانی اجازه رشد، تکثیر و متاستاز را می‌دهند.

این تکنیک با همکاری کالج دانشگاهی لندن توسعه یافته است و شرکت داروسازی GSK و شرکت‌های یوکوگاوا(Yokogawa) و سایکس(Sciex) نیز در آن مشارکت داشته‌اند.

نظارت بر محتوای چربی سلول‌ها

با استفاده از سیستم شرکت یوکوگاوا به نام SS۲۰۰۰، سلول‌های سرطانی منفرد از یک ظرف کشت شیشه‌ای نمونه‌برداری شد. این سیستم نوآورانه سلول‌های زنده منفرد را با استفاده از لوله‌های کوچک استخراج می‌کند و امکان تجزیه و تحلیل دقیق را فراهم می‌کند. عرض این لوله‌ها به سختی ۱۰ میکرومتر، یعنی نصف قطر نازک‌ترین موی انسان است.

در مرحله بعد، این سلول‌ها با رنگ فلورسنت رنگ‌آمیزی شدند. این کار به پژوهشگران امکان داد تا قطرات لیپید را در طول آزمایش بررسی کنند.

سپس این تیم با محققان شرکت Sciex برای ایجاد یک رویکرد جدید طیف‌سنجی جرمی همکاری کرد. این روش به آنها اجازه می‌داد لیپیدها را بشکنند و ساختار واقعی سلول را تعیین کنند.

سرانجام کل این فرآیند به مشاهده چگونگی تکامل سلول‌های سرطانی در پاسخ به تغییرات محیط اطراف منجر شد.

یوهانا فون گریشتن از دانشکده شیمی و مهندسی شیمی دانشگاه ساری گفت که مشکل سلول‌های سرطانی این است که هیچ دو سلولی شبیه به هم نیستند.

وی افزود: این امر طراحی یک درمان خوب را سخت‌تر می‌کند، زیرا برخی سلول‌ها همیشه بیش از سایرین در برابر درمان مقاومت می‌کنند. با این حال، همیشه ثابت شده است که مطالعه سلول‌های زنده پس از حذف آنها از محیط طبیعی، با جزئیات کافی برای درک واقعی آرایش آنها دشوار است. به همین دلیل بسیار هیجان انگیز است که بتوانیم سلول‌های زنده را زیر میکروسکوپ نمونه‌برداری کنیم و محتوای چربی آنها را یک به یک بررسی کنیم.

به گفته پژوهشگران این یافته‌ها می‌توانند بینشی در مورد چگونگی واکنش سلول‌ها به تشعشع ارائه دهند.

پژوهشگران همچنین از این رویکرد تازه کشف شده برای تجزیه و تحلیل مولکول‌های چرب لیپیدی در چندین سلول سرطانی استفاده کردند. جالب توجه است که آنها تفاوت‌هایی را در نمایه لیپیدی سلول‌های مختلف شناسایی کردند.

کارلا نیومن معاون مدیر بخش تصویربرداری سلولی و دینامیک در GSK در یک بیانیه مطبوعاتی گفت: روش جدید ما راه را برای مطالعه سلول‌های سرطانی با جزئیاتی که قبلاً ندیده‌ایم، هموار می‌کند. یک روز نیز ممکن است بتوانیم ببینیم که چگونه سلول‌های سرطانی با همسایگان خود ارتباط برقرار می‌کنند. این می‌تواند درمان‌های جدید و هدفمندتری را فراهم کند.

این تکنیک می‌تواند بینش‌های ارزشمندی در مورد چگونگی پاسخ انواع سرطان به درمان‌ها ارائه دهد. همچنین می‌تواند به پزشکان در درک تأثیر تابش و تشعشع بر سلول‌ها کمک کند، به ویژه اینکه چگونه برخی از سلول‌های سرطانی در برابر پرتودرمانی مقاومت می‌کنند. این مقاومت ممکن است به عود سرطان منجر شود.

درک عمیق‌تر از بیولوژی سرطان می‌تواند به توسعه درمان‌های مؤثرتری در آینده منجر شود.

علاوه بر این، پژوهشگران بیان می‌کنند که مطالعه لیپیدها داخل سلول‌های منفرد ممکن است به بخش‌های مختلف سلامت از جمله ایمنی و بیماری‌های عفونی نیز کمک کند.

این یافته‌ها در مجله Analytical Chemistry منتشر شده است.

دیگر خبرها

  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • ایمن سازی سازه‌های آبی و خاکی و ساختمان‌های غیرایمن با سرعت پیگیری شود
  • گچساران ایستگاه اصلی تولید بذر در منطقه گرمسیری و نیمه گرمسیری
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • هلی کوپتر ایرباس رکورد سرعت را شکست
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور
  • آمار هولناک از وضعیت فقر مطلق /پرداختی‌ها چقدر از هزینه پایین‌ترین‌دهک‌ها را پوشش می‌دهد؟
  • پایش مزارع خرمشهر پژوهشگران