Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نفت گفت: اگر میدان گازی پارس جنوبی را توسعه ندهیم و در نگهداشت تولید برنامه‌ریزی نداشته باشیم طی دو سال آینده شاهد کمبود گاز هستیم. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بیژن زنگنه وزیر نفت امروز در آئین آغاز حفاری نخستین حلقه چاه فاز ۱۱ پارس جنوبی که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، گفت: اگر میدان گازی پارس جنوبی را توسعه ندهیم و در نگهداشت تولید برنامه‌ریزی نداشته باشیم طی دو سال آینده شاهد کمبود گاز هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: برنامه‌ای که در حال حاضر برنامه‌ریزی جدی برای آن شده کار‌های اکتشافی در مناطق حاشیه‌ای میدان گازی مشترک پارس جنوبی است که این ظرفیت چندین برابر میدان‌های داخلی کشور است. از شرکت‌های داخلی خواسته‌ایم تا هر چه سریع‌تر توسعه میدان بلال و فرزاد B را آغاز کنند.

به گفته این مقام مسئول در حال حاضر ۹۵ درصد جمعیت کل کشور از نعمت گاز بهره‌مند هستند.

گفتنی است، عملیات حفاری نخستین چاه طرح توسعه فاز ۱۱ میدان گازی پارس جنوبی با دکل دریایی MD-۱ در موقعیت مرزی SPD ۱۱ B امروز (دوشنبه، ۲۴ آذرماه) با دستور بیژن زنگنه، وزیر نفت به‌طور رسمی آغاز شد. دکل دریایی MD-۱ یک شرکت داخلی نهم آبان‌ماه امسال از میدان نفتی سروش ترخیص و ۱۶ آبان‌ماه در موقعیت فاز ۱۱ پارس جنوبی در آب‌های خلیج فارس مستقر شد، حفاری ۱۲ حلقه چاه توصیفی - توسعه‌ای این فاز در دو مرحله در برنامه است.

در مرحله نخست با حفاری و تکمیل پنج حلقه چاه توصیفی - توسعه‌ای و نصب سکوی SPD ۱۱ B، تولید اولیه از این طرح به مقدار ۵۰۰ میلیون فوت‌مکعب گاز در روز (معادل ۱۴ میلیون مترمکعب) محقق می‌شود، سپس با انجام عملیات حفاری و تکمیل هفت حلقه چاه توسعه‌ای دیگر، هم‌زمان با تولید اولیه، مجموع برداشت از این سکو به روزانه یک میلیارد فوت‌مکعب (معادل ۲۸ میلیون مترمکعب) گاز غنی افزایش می‌یابد.

وی افزود: در دوران تحریم توسعه صنعت نفت هرگز متوقف نشد و حتی صادرات نفت با وجود شدیدترین تحریم‌های ترامپ ادامه یافت. امیدوارم روزی که گزارش عملکرد این دوران را می‌دهیم مردم از ما راضی باشند.
به گفته این مقام مسئول فشارافزایی یکی از اهداف ما در طرح توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی بوده است، اما پس از آنکه پیمانکاران خارجی از پروژه کنار رفتند همکاران ما مطالعات فشارافزایی را انجام دادند و هم‌اکنون مطالعات آن پایان یافته است.

وزیر نفت با اشاره به اینکه به‌زودی قرارداد ساخت چند کمپرسور و توربین با شرکت ایرانی اوتی‌سی امضا می‌شود و نشان دادیم کار در صنعت نفت با وجود تحریم ادامه دارد، اظهار داشت: تولید گاز کشور به روزانه هزار میلیون مترمکعب رسیده است، اما مصرف با توجه به فصل سرد سال افزایش یافته است از مردم می‌خواهیم در مصرف گاز صرفه‌جویی کنند.

زنگنه اظهار داشت: دولت به‌تازگی ۲ مصوبه برای بهینه‌سازی مصرف گاز ابلاغ کرده است. پیش‌بینی شده است ۳۳ درصد جمعیت زیر پوشش گاز، گازب‌های آن‌ها صفر شود. گاز با شرایط سختی به‌دست می‌آید بنابراین اسراف آن واقعاً بی‌انصافی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زنگنه پارس جنوبی کمبود گاز میدان بلال پارس جنوبی میدان گازی حلقه چاه وزیر نفت فاز ۱۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۲۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: در حالی که مردم این معضل را با پوست و گوشت خود احساس می‌کنند، مسئولان، مدعی اختصاص ارز به دارو و برطرف شدن مشکلات هستند که به گفته مدیرعامل انجمن تالاسمی این قبیل اظهارات فقط حکم پاشیدن نمک به زخم بیماران دارد.

متأسفانه واقعیتی که مسئولان از آن طفره رفته و سعی در لاپوشانی کردن آن دارند اینست که زخم عفونی تحریم هر روز عمیق‌تر شده و گستره‌های بیشتری از جامعه را زمینگیر می‌کند. متأسفانه نبود ارز، عدم تخصیص به موقع ارز به صنایع دارویی، کمبود شدید نقدینگی در زنجیره تأمین دارو باعث شده مردم نگران افزایش هزینه‌های زندگی و تهدید جدی سلامتشان باشند و تا دیر نشده، نمایندگان مجلس باید در جهت استیفای حقوق مردم، مطالبات عمومی را از مسئولان مجدانه پیگیری کنند.

این روزمامه همچنین نوشت: در این هفته فعالیت «دولت جوابیه» همچنان در زمینه پاسخگویی به رسانه‌ها، که منعکس‌کننده نظرات افکار عمومی هستند، به راه بود و این بار رسانه‌های دولتی و تعدادی از افراد همسو، هجمه سنگینی را به مرکز پژوهش‌های مجلس اصولگرا وارد کردند که نشان می‌دهد عناصری در قوه مجریه تاب پذیرش هیچ انتقاد و حتی بیان آماری از سوی نمایندگان همسو را ندارند، غافل از آنکه عدم قبول واقعیات و نپذیرفتن حقایق، بی‌تردید نتایج تلخی را در پی خواهد داشت که کمترین آن، گشودن در‌ها به سوی انواع بحران‌هاست.

دیگر خبرها

  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • مشهد با کمبود ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس مواجه است
  • رفع مشکل کمبود آب شرب روستای میرآباد مازول نیشابور
  • آغاز تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند
  • پاشازاده: نکونام در استقلال با صدها مشکل ریز و درشت مواجه بود
  • زمان بهره برداری از خط ۱۰ مترو تهران اعلام شد
  • زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران اعلام شد
  • عملیات حفاری خط ۱۰ متروی تهران