Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت بیمه سامان با بیان این که آینده از آن استارت آپ هاست، ضمن تشریح چگونگی حمایت این شرکت از ایده های نو در صنعت بیمه، گفت: ما برای استارت آپ ها فرش قرمز پهن کرده ایم.

 

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز،  احمد رضا ضرابیه با تاکید بر نقش مهم استارت آپ ها در توسعه همه بخش های اقتصادی به ویژه صنعت بیمه، گفت: حوزه فعالیت استارت آپ ها سیال است، بنابراین اگر آنها را در صنعت بیمه نادیده بگیریم، به سرعت از این صنعت کوچ خواهند کرد و شاهد فعالیشتان در سایر بخش های اقتصادی به جز بیمه خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان این که همین دیدگاه باعث ایجاد «پلنت» به عنوان مرکزی برای هدایت و استفاده از توانایی استارت آپ ها شد، اظهار کرد: بیمه سامان با راه اندازی «پلنت» در عمل ثابت کرد که پشتیبان واقعی استارت آپ هاست و اکنون با گذشت یک سال و نیم از تاسیس آن، به خوبی آثار مثبت حمایت از استارت آپ ها در صنعت بیمه مشخص شده است.

ضرابیه با تاکید بر این که بسیاری از استارت آپ ها ایده های نابی در حوزه بیمه دارند و فقط نیازمند حمایت از سوی شرکت ها، تامین مالی، آشنایی با فنون بیمه گری، دریافت مجوزها و یا اخذ ضمانتنامه هستند، اظهار کرد: بیمه سامان همه این پیش نیازها را در پلنت پیاده سازی کرد و همه سیستم های نرم افزاری و سخت افزاری لازم را در اختیار آنها قرار داده است.

مدیرعامل شرکت بیمه سامان با بیان این که پلنت تلاش می کند امکانات مورد نیاز استارت آپ ها را فراهم کرده و ضمن مدرن کردن فرایندها، از فضای سنتی موجود بیش از پیش فاصله بگیرد، گفت: اکنون روش «نوآوری باز» در شرکت بیمه سامان برای طراحی محصولات و بازطراحی فرایندها به کار گرفته می شود، به طوری که ابتدا نیازهای بازار و خواسته های مشتریان رصد می شود و سپس محصول نهایی متناسب با آن طراحی و اجرا خواهد شد، در نتیجه این روش قدیمی که بیمه گر پشت درهای بسته برای مشتری تصمیم گیری کند به پایان رسیده است.

مدیرعامل شرکت بیمه سامان توسعه استارت آپ ها را عاملی برای کمک به توسعه اقتصاد کشور خواند و گفت: شرکت بیمه سامان نیز در همین راستا خود را به حمایت از صاحبان ایده موظف می داند و از کمک به آنها دریغ نخواهد کرد.

به گفته او، پلنت یک فضای ویژه در حوزه اینشورتک است که تلاش می کند با شناسایی ایده ها و موقعیت های موجود در صنعت بیمه، تبدیل آنها به کسب و کار را تسریع کند.

مدیرعامل شرکت بیمه سامان با بیان این که تحول دیجیتال، موضوع کسب و کارهای مختلف روز دنیاست و صنعت بیمه ما نیز باید در این مسیر حرکت کند، اظهار کرد: فناوری باید در حوزه فعالیت های بیمه گری جایگاه بالاتری داشته باشد و خوشبختانه با حمایت بیمه مرکزی، این مسیر با سرعت در حال طی شدن است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه سامان بیمه سامان صنعت بیمه پول نیوز استارتاپ اینشورتک مدیرعامل شرکت بیمه سامان بیمه سامان استارت آپ ها صنعت بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۳۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیابان پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) قم احداث می‌شود

به نقل از شهرداری قم،محمدحسین علی‌اکبری،مدیر منطقه یک شهرداری قم اظهار کرد: هزار و ۵۰ میلیارد تومان پیش‌بینی بودجه منطقه یک شهرداری قم در سال ۱۴۰۳ است که ۶۵۰ میلیارد تومان به اقدامات عمرانی اختصاص پیدا کرده و از این مقدار ۳۶۰ میلیارد تومان مربوط به تملک اراضی است. 

وی با اشاره به وجود پروژه‌های متعدد تملکی در این منطقه، افزود: در حیطه اقدامات اجرایی، تملک یکی از دشوارترین کار‌ها است، چراکه کسب رضایت شهروندان و رعایت قانون در آن بسیار اهمیت دارد.

 مدیر منطقه یک شهرداری قم با بیان اینکه سه ایستگاه مترو در فاز دو خط A متروی قم برای این منطقه تعریف‌شده است، خاطرنشان کرد: ابتدای میدان پلیس، نزدیکی بیمارستان نکویی و ابتدای کوی درخت پیر مکان‌هایی است که برای ایستگاه مترو تعریف‌شده است. 

علی‌اکبری با تأکید بر اینکه تملک معبر ۱۶ متری پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) برای سال ۱۴۰۳ تعریف‌شده است، اضافه کرد: ابتدای بلوار پیامبر اعظم (ص) حدود ۶ یا ۷ پلاک از سنوات قبل تملک باقی‌مانده که در دستور کار امسال است.

 وی با اشاره به پیش‌بینی تملک در بلوار نوبهار و محتشم کاشانی، اذعان کرد: تملک باغ اشراقی از دیگر مسائلی است که باید پیگیری شود، همچنین یک پارکینگ در خیابان شهید فاطمی بین کوچه ۲۱ و ۲۳ پیش‌بینی‌شده است که برای تملک آن اقدام خواهیم کرد. 

مدیر منطقه یک شهرداری قم در خصوص بحث عملکرد این منطقه در تملک در سال ۱۴۰۲، گفت: حدود ۷۶۰ میلیارد تومان کل بودجه منطقه برای سال ۱۴۰۲ بود که ۴۰۰ میلیارد بودجه عمرانی بود و قسمت اعظم آن یعنی ۲۶۰ میلیارد به تملکات اختصاص داشت.

 علی‌اکبری افزود: سرآمد این موضوع آزادسازی خیابان شهدای دروازه ری بود که ۳۴ پلاک در این پروژه تملک و آزادسازی شد و اواخر سال به‌موازات تسریع کار عملیات عمرانی و جدول‌گذاری آغاز شد.

 وی با اشاره به تلاش شهرداری برای تسریع پروژه ساماندهی محله دروازه ری یادآور شد: برای سال جدید تلاش ما تملک باقی پلاک‌ها است تا حلاوت کار با بهره‌برداری برای مردم حفظ شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • ۹۰ درصد استارت‌آپ‌ها محکوم به شکستند/عدم بازارسنجی علمی فعالیت‌های جدید و نو
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون بیمه‌شده دارد
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون نفر بیمه شده دارد
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • خیابان پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) قم احداث می‌شود
  • ریل ذوب آهن اصفهان پشتیبان توسعه تجارت کشور با جهان
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند