Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@14:03:09 GMT

دیگر با درد خداحافظی کنید

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۲۴۴۸۰

دیگر با درد خداحافظی کنید

شاخه ای از علم جراحی که به درمان و آسیب های مشکلات سیستم اسکلتی عضلاتی بدن انسان می پردازد ارتوپدی می گویند. این سیستم پیچیده که خود شامل استخوان ها، رباط ها، مفاصل، تاندون ها، ماهیچه ها و اعصاب است، امکان حرکت و فعالیت را میسر می کنند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام تجهیز گستران ابوریحان، هدف کلی از ارتوپدی، حفظ یا ترمیم سیستم اسکلتی است که متخصص ارتوپدی با توجه به شرایط بیمار و تشخیص خود می تواند روش های تهاجمی مانند عمل جراحی و یا روش های غیر تهاجمی مانند تجویز وسایل ارتوپدی، دارو، ورزش و سایر روش ها که خطر کمتری نسبت به روش تهاجمی دارند را انتخاب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهم ترین آسیب ها و مشکلات سیستم حرکتی چیست؟

کلیه اندام های بدن شامل اندام فوقانی و تحتانی ممکن است دچار آسیب شوند. این اندام ها مانند دست، پا، کمر، زانو، گردن و سایر نقاط بدن است. این مشکلات موارد زیر را در بر می گیرند:

۱- رگ به رگ شدن، کوفتگی، کشیدگی، در رفتگی رباط ها و تاندون ها

۲- مشکلات مادرزادی مانند کف پای صاف

۳- تغییر شکل مفاصل بر اثر عواملی مانند، آرتروز، کهولت سن و ساییدگی مفصل ها

۴- تومورهای استخوانی و بافت ها

۵- آسیب دیدگی های ورزشی مانند فوتبال، والیبال و...

درمان در ارتوپدی به چه صورت است؟

ابتدا ریشه ی درد باید توسط پزشک متخصص ارزیابی و بررسی شود. بطور مثال برای درد کمر، عوامل و بیماری های مختلفی می توانند سبب ایجاد درد شده اند. متخصص ارتوپد با معاینه و بررسی آسیب و همچنین استفاده از روش های تصویربرداری همچون رادیوگرافی، سی تی اسکن و... تشخیص علت درد را می دهد و سپس راهکارهای درمانی تجویز می کند.

روش های درمان آسیب های سیستم اسکلتی عضلانی:

بطور کلی روش های درمان به دو دسته روش جراحی (روشی سنتی که نسبتا با عوارض همراه است) و روش های غیر جراحی تقسیم می شوند.

روش های جراحی بیشتر شامل تعویض مفاصل، جا انداختن شکستگی های استخوان، ترمیم بافت های خراب شده مانند دیسک می شوند.

پزشک در صورتی که تشخیص دهد میزان آسیب به نحوی است که  می توان روند درمان را با استفاده از روش غیر تهاجمی و غیر جراحی طی کند، استفاده از روش های زیر را تجویز می کند.

۱- فیزیوتراپی و ورزش

۲- استفاده از داروهای مسکن

۳- استفاده از تجهیزات ارتوپدی

و سایر روش ها بنابر تشخیص و موقعیت فرد

یکی از موثرین ابزارهایی که برای بهبودی عضو آسیب دیده مورد استفاده قرار می گیرد، اورتزهای طبی هستند.

این وسایل با چند هدف تجویز و طراحی می گردند. اولین هدف از این وسایل، ترمیم و بهبودی موضع به روش گرم کردن است. گرما به دلیل ایجاد و افزایش گردش خون و متابولیسم در بدن، باعث کاهش تورم و درد می شود. دوم اینکه این اورتزها به منظور پیشگیری و جلوگیری از آسیب ها به خصوص برای ورزشکاران و هنگام فعالیت های ورزشی به کار برده می شوند.

سومین هدف تجهیزات ارتوپدی، تقویت عضلات، حفظ و نگهداری آن ها است. به طوری که افرادیکه عضلات ضعیف دارند میتوانند از آنها استفاده کنند.

تجهیزات ارتوپدی

۱- ساپورت های بالاتنه: این وسایل جهت پیشگیری از آسیب و کمک به بهبودی نواحی بالای بدن کمک میکنند مانند گردن بند، آرنج بند، کتف بند

۲- ساپورت های میان تنه: از این اورتزها برای تقویت عضلات و درمان مشکلات ناحیه میانی بدن مانند شکم و کمر به کار گرفته می شود و شامل کمربند طبی، شکم بند طبی، قوزبند و... هستند.

۳- ساپورت های پایین تنه: از تجهیزاتی مانند قوزک بند، زانوبند و... نیز برای بهبودی عضو آسیب دیده در نواحی پایین بدن استفاده می شود.

برای خرید یک اورتز طبی خوب به چه نکاتی باید توجه کرد؟

۱- سایز مناسب و استاندارد: اورتزی مناسب است و کارایی دارد که سایز متناسبی داشته باشد. سایز متناسب به این معناست که نه زیاد تنگ باشد و نه زیاد شل.

۲- جنس مرغوب و باکیفیت: الیافی مانند نئوپرن که گرما را افزایش میدهند و ضد حساسیت هستند می توانند سبب سرعت بخشیدن به بیماری شوند.

۳- نوع وسیله طبی بر اساس نوع آسیب: این بدین معناست که از آنجایی که وسایل ارتوپدی هر کدام دارای انواع و مدل های مختلفی هستند لذا استفاده از هرنوع منوط بر نظر پزشک و محل آسیب دیدگی است.

برای خرید انواع تجهیزات ارتوپدی بهتر است قبل از آن با یک پزشک متخصص صحبت کنید. همانطور که گفتیم در ارتوپدی ابتدا باید نوع آسیب و میزان آن مشخص شود و سپس در مورد راهکار درمان تصمیم گیری انجام شود. شما می توانید این تجهیزات را بصورت آنلاین و راحت از طریق فروشگاه های اینترنتی تهیه کنید.

فروشگاه اینترنتی تجهیزات پزشکی تجهیزگستران ابوریحان با دارا بودن سابقه کاری درخشان و کارشناسان مجرب همواره آماده خدمت رسانی به همنوعان عزیز می باشد.

شما می توانید به راحتی و بدون دردسر، محصول مورد نظر خود را سفارش و در کمترین زمان دریافت کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ارتوپدي تجهیزات ارتوپدی آسیب ها روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۴۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر می‌خواهید با افزایش سن اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید، با این ۸ رفتار خداحافظی کنید

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از geediting، اگر می خواهید با افزایش سن اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید، رفتارهای خاصی وجود دارد که باید با آنها خداحافظی کنید.

در این مقاله قصد داریم ۸ مورد از این رفتارها را شناسایی کنم، رفتارهایی که باید با آنها خداحافظی کنید تا بتوانید سن خود را با اعتماد به نفس و مهربانی در آغوش بگیرید.

۱) به دنبال تایید دائمی
در زندگی طبیعی است که به دنبال تایید از دیگران باشیم. اما با افزایش سن، این رفتار می تواند مانعی برای عزت نفس ما شود.

ارزش دادن به نظرات کسانی که به آنها احترام می گذارید عالی است. اما دنبال تایید مداوم بودن می تواند اعتماد به نفس شما را از بین ببرد.

حقیقت این است که شما نمی توانید همه را راضی نگه دارید. و تلاش مداوم برای انجام این کار، احساس ارزشمندی خود را منوط به رفتار دیگران می‌کنید.

پس با این نیاز دائمی به تایید دیگران خداحافظی کنید. به غریزه خود اعتماد کنید، تصمیم‌های خود را بگیرید و به یاد داشته باشید، تنها تاییدی که واقعا مهم است، خود شماست.

برداشتن این مرحله به شما امکان می دهد با اعتماد به نفس پیر شوید. زیرا هر چه سن ما بالاتر می رود، باید به خرد و تجربیات خود اعتماد بیشتری داشته باشیم.

به یاد داشته باشید، اعتماد از درون می آید نه از اعتبارسنجی خارجی.

۲) فراموش نکردن اشتباهات گذشته
همه ما اشتباه کرده ایم آنها جزئی از زندگی هستند. اما تمرکز بر اشتباهات گذشته هیچ فایده‌ای ندارد. فقط اعتماد به نفس شما را از بین می برد.

با افزایش سن، باید یاد بگیریم که اشتباهات گذشته را رها کنیم و اجازه ندهیم که ما را تعریف کنند. به یاد داشته باشید، شما بیش از مجموع اشتباهات گذشته خود هستید و هیچ وقت برای یادگیری، رشد و حرکت به جلو دیر نیست.

بنابراین، رها کنید و به خود اجازه دهید که با اطمینان انتخاب های جدید داشته باشید.

اگر مدام از شما انتقادهای تند می‌شود، این ۶ استراتژی دیدگاه شما را تغییر می‌دهد

۳) بی‌توجهی به سلامت جسمانی
با افزایش سن، بدن ما به طور طبیعی دستخوش تغییراتی می شود. اما این بدان معنا نیست که ما باید از حفظ سلامت جسمانی خود دست برداریم.

تحقیقات نشان می دهد که ورزش منظم می تواند خلق و خوی شما را تقویت کند، سلامت روان شما را بهبود بخشد و حتی روند پیری را کاهش دهد. و این فقط رفتن به باشگاه یا دویدن در ماراتن نیست.

تغییرات ساده سبک زندگی مانند پیاده روی روزانه، تمرین یوگا یا حتی رقصیدن در خانه می تواند تفاوت چشمگیری ایجاد کند.

وقتی از بدن خود مراقبت می کنید، انرژی، سرزندگی و اعتماد به نفس به شما پاداش می دهد. پس از سلامت جسمانی خود غافل نشوید. آن را در اولویت قرار دهید و مراقب باشید که چگونه با افزایش سن بر اعتماد به نفس شما تأثیر می گذارد.

به یاد داشته باشید، بدن سالم ذهن سالم را پرورش می دهد و ذهن سالم اعتماد به نفس را ایجاد می کند. با بی توجهی به سلامت جسمانی خود خداحافظی کنید و سبک زندگی فعال را بپذیرید.

۴) اجتناب از تجربیات جدید
اجتناب از تجربیات جدید با بالا رفتن سن، می تواند منجر به رکود و کاهش اعتماد به نفس شود.

تجربیات جدید، خواه سفر، یادگیری یک مهارت جدید، یا حتی امتحان کردن یک غذای جدید، افق دید ما را گسترش داده و ذهن ما را تحریک می کند. آنها به ما یادآوری می کنند که ما در هر سنی قادر به سازگاری و رشد هستیم.

هیچ وقت برای یادگیری یک زبان جدید، برداشتن یک ساز موسیقی یا غوطه ور شدن در یک سرگرمی جدید دیر نیست.

دعوت از تجربیات جدید به زندگی اعتماد به نفس شما را افزایش می دهد. یادآوری زیبایی است که سن فقط یک عدد است و زندگی پر از فرصت هایی است که در انتظار استفاده هستند.

۵) مقایسه خود با دیگران
در عصر رسانه‌های اجتماعی، وسوسه‌انگیز است که زندگی‌مان را با زندگی دیگران بسنجیم. اما این بازی مقایسه یک قاتل اعتماد به نفس است، به خصوص با افزایش سن.

مسیر زندگی هر کس متفاوت است و هر مرحله از زندگی با مجموعه ای از تجربیات خود همراه است. مسیری که در آن هستید منحصر به شماست.

بنابراین به جای مقایسه خود با دیگران، روی رشد شخصی خود تمرکز کنید. پیروزی های بزرگ یا کوچک خود را جشن بگیرید و از شکست های خود درس بگیرید.

به یاد داشته باشید، زندگی یک مسابقه نیست، یک سفر شخصی است. با افزایش سن، روی رشد و پیشرفت خود تمرکز کنیم.

اگر می‌ترسید اشتباهات گذشته را تکرار کنید، از این ۹ رفتار اجتناب کنید

۶) نادیده گرفتن علایق
زندگی، با تمام مسئولیت ها و تعهداتش، گاهی اوقات می تواند ما را از آنچه واقعاً مهم است غافل کند.

علایق ما، آن چیزهایی که در قلب ما آتش روشن می کنند، اغلب به عقب رانده می شوند.

اما نادیده گرفتن این احساسات می تواند منجر به احساس نارضایتی و عدم اعتماد به نفس با افزایش سن شود.

اشتیاق ما بخشی جدایی ناپذیر از چیزی است که هستیم. آنها به ما انرژی می دهند، ما را هیجان زده می کنند و به زندگی ما هدف می بخشند. وقتی به دنبال چیزی می‌رویم که دوستش داریم، به شیوه‌ای معنادارتر با زندگی درگیر می‌شویم.

بنابراین اجازه ندهید که احساسات شما از بین برود. چه نقاشی، نوشتن، باغبانی یا هر چیز دیگری که شما را شاد می کند - برای آن وقت بگذارید. اجازه دهید زندگی شما را پر از رنگ و انرژی کند.

زیرا هنگامی که با آنچه واقعاً برایمان مهم است درگیر می شویم، نه تنها شاد می‌شویم، بلکه احساس عمیقی از اعتماد به نفس نیز پیدا می کنیم.

۷) ترس از تغییر
تغییر اگرچه اجتناب ناپذیر است، اما اغلب می تواند ترسناک باشد.

تغییر بخشی از زندگی است. این نشانه رشد و تکامل است. و در حالی که می تواند ترسناک باشد، اغلب ما را به سمت فرصت ها و تجربیات جدیدی سوق می دهد که در غیر این صورت نمی توانستیم داشته باشیم.

پس ترس از تغییر را کنار بگذارید. آن را به عنوان بخشی از سفر خود در آغوش بگیرید. اشکالی ندارد که احساس عدم اطمینان یا ترس کنید، اما اجازه ندهید این احساسات شما را از حرکت به جلو باز دارد.

و چه کسی می داند؟ تغییراتی که از آنها می ترسید ممکن است شما را به بهترین بخش های زندگی تان برساند.

۸) به ارزش خود شک دارید
با بالا رفتن سن، به راحتی می توان به ارزش خود شک کرد، به خصوص در جامعه ای که اغلب جوانان را تجلیل می کند.

اما شک کردن در ارزش شما چیزی جز کاهش اعتماد به نفس شما ندارد.

ارزش شما با سن، ظاهر یا دستاوردهای شما تعیین نمی شود. شما همانطور که هستید ارزشمندید.

خداحافظی با شک و تردید در ارزش‌های خود گامی مهم در جهت احساس اعتماد به نفس بیشتر با افزایش سن است.

به یاد داشته باشید، شما ارزشی را برای جهان به ارمغان می آورید و هیچ کس نمی تواند آن را از شما بگیرد.

سخن نهایی
رفتارهایی که در مورد آنها بحث کردیم - از جستجوی تایید مداوم تا بی توجهی به مراقبت از خود - رایج هستند. اما با افزایش سن، اعتماد به نفس ما را مختل می کنند و باعث می شوند ارزش و پتانسیل ذاتی خود را از دست بدهیم.

به یاد داشته باشید، اعتماد به نفس این نیست که هرگز تردید یا ترس نداشته باشید. بلکه در مورد تصدیق آنها و حرکت رو به جلو بدون توجه به آن است. این در مورد پذیرش سفر منحصر به فرد شما و خرد ناشی از آن است.

با این رفتارها خداحافظی کنید، از رشدی که با افزایش سن به وجود می آید استقبال کنید و فرد مطمئنی را که قرار است تبدیل شوید در آغوش بگیرید.

زیرا در نهایت سن فقط یک عدد است. جوهر واقعی در این است که چگونه سال‌هایی را که به ما داده شده، زندگی کنیم.

کد خبر 846851 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها خبر مهم مهارت‌ها فرد مهارت‌های زندگی

دیگر خبرها

  • با خداحافظی باجو، 19 سال است که یکشنبه نداریم!
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • خداحافظی منچستر یونایتد با لیگ قهرمانان اروپا
  • سالانه بیش از ۱۵۰۰ قطعه پرنده وحشی در خراسان رضوی تیمار می‌شود
  • خداحافظی سرد با بلینکن در چین+ عکس
  • خداحافظی سرد از بلینکن در چین/ فقط سفیر آمریکا در چین بلینکن را بدرقه کرد + تصاویر
  • همه چیز برای کاپیتان ایران مشخص است؛ خداحافظی در پایان فصل
  • راه‌های تقویت اعتماد به نفس با افزایش سن
  • اگر می‌خواهید با افزایش سن اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید، با این ۸ رفتار خداحافظی کنید