Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه "ملبورن" استرالیا یک مرکز تحقیقاتی جدید احداث کرد تا ساخت و تایید فناوری‌های مراقبت‌های بهداشتی را بهبود ببخشد.

به گزارش ایسنا،‌ دانشگاه "ملبورن" یک مرکز تحقیقاتی تاسیس کرد تا راه‌حل‌هایی برای ارتقا سلامت دیجیتال ارائه دهد که می‌تواند مراقبت از بیمار را بهبود ببخشد و سایر چالش‌های مراقبت از سلامتی را برطرف سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مرکز سلامت دیجیتال توسط یک تیم بین رشته‌ای فعالیت می‌کند و مجهز به شبیه‌سازهای دیجیتالی با طیف کاملی از ابزار بالینی از خانه بیمار تا مراقبت‌های حاد است.

 محققان این مرکز که از دانشکده پزشکی، دندانپزشکی و علوم بهداشتی دانشگاه و همچنین دانشکده محاسبات و سیستم‌های اطلاعاتی هستند، امیدوارند نوآوری‌های سلامت دیجیتال را برای پیاده‌سازی و اعتبارسنجی ارائه کنند.

"وندی چاپمن" مدیر این مرکز گفت: پاندمی کووید-۱۹ سرعت حرکت به سمت بهداشت از راه دور و مراقبت‌های مجازی را تسریع کرده است. فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء هم در این امر از اهمیت بالایی برخوردار هستند.

"جیم مک کلاسکی" معاون تحقیقات دانشگاه ملبورن اظهار کرد:این مرکز به عنوان دروازه دانشگاه برای سلامت دیجیتال عمل می‌کند و افراد مناسب را برای همکاری در راه‌حل مشکلات معاصر گرد هم می‌آورد.

احداث این مرکز فاصله بین بیمار، پزشکان و متخصصان انفورماتیک را برای طراحی راه‌حل‌های دیجیتالی در حوزه سلامت کم می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه های جهان سلامت دیجیتال سلامت دیجیتال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۵۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ هزار بیمار خاص مشمول حمایت های بیمه سلامت ایلام هستند

نورالدین رحیمی در گفت و گو با خبرنگار مهر در تشریح روز بیماری‌های خاص از افزایش بودجه اختصاصی به صندوق بیماران خاص، صعب العلاج و نادر در سال ۱۴۰۳ از ۷ هزار میلیارد تومان به مبلغ ۹ هزار میلیارد تومان خبر داد.

وی اظهار داشت: ۱۰ هزار بیمار خاص و صعب العلاج در استان ایلام مشمول حمایت این صندوق و اداره کل بیمه سلامت هستند.

مدیرکل بیمه سلامت استان ایلام با بیان اینکه بار مراجعه بیماران خاص در ایلام به مراکز درمانی ۶۱ هزار بار بوده است، گفت: از ابتدای آغاز طرح تاکنون بالغ بر ۵۳ میلیارد تومان بابت حمایت از بیماران خاص توسط بیمه سلامت پرداخت شده است.

رحیمی افزود: ۱۰۷ بیماری خاص مشمول حمایت‌های این صندوق هستند.

کد خبر 6100083

دیگر خبرها

  • بحران کمبود پرستار در کانادا
  • قطع ارتباط موسسات آموزش عالی بلژیک با دانشگاه‌های اسرائیل
  • ۱۰ هزار بیمار خاص ایلام تحت پوشش بیمه سلامت هستند
  • ارتقاء و تعویض سوئیچ مرکز مخابرات افتر و سرخه
  • ۱۰ هزار بیمار خاص مشمول حمایت های بیمه سلامت ایلام هستند
  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی