Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه روسیه تأکید کرد، نباید عادی‌سازی روابط میان رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی بر مساله فلسطین تأثیر بگذارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در دیدار با عبدالله بن زاید، همتای اماراتی خود مجددا بر موضع مسکو درباره صلح در خاورمیانه تأکید کرد و گفت: ما شاهد افزایش عادی‌سازی روابط میان کشورهای عربی و اسرائیل هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این یک گام مثبت است که می‌تواند به ایجاد کانال‌هایی برای مذاکره و ارتباط کمک کند. اما ما همواره تأکید می‌کنیم عادی‌سازی روابط میان کشورهای عربی و اسرائیل نباید مساله فلسطین را به حاشیه بکشاند. مساله فلسطین باید براساس قطعنامه‌های سازمان ملل حل شود و راه حل این مساله باید شامل تشکیل کشور مستقل فلسطین باشد.

لاوروف بر لزوم افزایش تلاش‌ها برای احیای مذاکرات مستقیم میان فلسطین و رژیم صهیونیستی تأکید کرد و گفت: هدف نهایی باید عادی‌سازی کامل وضعیت در منطقه و روابط میان اسرائیل و کشورهای عربی و تشکیل کشور فلسطین باشد.

لاوروف گفت: امارات توجه زیادی به مبارزه با تروریسم و ریشه‌کن کردن تندروی و افراط‌گرایی دارد.

وی تأکید کرد که مسکو برای بازگشت ثبات و امنیت به لیبی تلاش می‌کند.

وی گفت که مسکو آماده فراهم ساختن شرایط برای مذاکره میان کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و ایران است.

لاوروف همچنین تأکید کرد، با امارات برای مبارزه با کرونا و آزمایش واکسن اسپوتنیک-۷ همکاری می‌کنیم.

عبدالله بن زاید نیز گفت: ما مرحله سوم از آزمایش واکسن روسیه را آغاز کرده‌ایم. ما به روابط دوجانبه استراتژیک میان امارات و روسیه افتخار می‌کنیم.

وی از نقش و تلاش‌های کویت برای پایان بحران کشورهای شورای همکاری خلیج فارس با قطر قدردانی کرد.

وی بر نقش مهم عربستان و مصر در همبستگی عربی تأکید کرد و گفت: ادامه حمایت از تروریسم از سوی برخی طرف‌ها به ادامه بحران‌ها منجر می‌شود.

عبدالله بن زاید از طرح‌های روسیه برای برقراری آرامش در منطقه استقبال کرد.

وی درباره لیبی گفت: از زمان سقوط نظام سابق در لیبی، این کشور شاهد چالش بزرگی است. ما با روسیه برای برقراری هرچه زودتر ثبات و امنیت در این کشور همکاری می‌کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرگئی لاوروف عبدالله بن زاید عادی سازی روابط کشورهای عربی مساله فلسطین روابط میان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۶۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش روسیه به اقدام خصمانه کشورهای بالتیک برای قطع روابط

به گزارش خبرآنلاین «ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه تاکید کرد کشورهای حوزه بالتیک شامل لیتوانی، لتونی و استونی که از اعضای ناتو هستند با در پیش گرفتن مواضع خصمانه باعث قطع بیشتر روابط خود با مسکو شدند.

زاخارووا در مصاحبه با خبرگزاری «نووستی» خاطرنشان کرد: «دولت‌های ویلنیوس،‌ ریگا و تالین (پایتخت سه کشور لیتوانی، لتونی و استونی) به دلیل اتخاذ خط مشی خصمانه علنی باعث قطع شدن روابطشان با روسیه در سطوح بین‌دولتی، بین سازمانی، منطقه‌ای و ناحیه‌ای شدند.»

به نقل از ایسنا زاخارووا به آنها هشدار داد که مسکو با اتخاذ تدابیر نامتقارنی به خصومت آنها پاسخ خواهد داد اما توضیح بیشتری در این مورد نداد.

او بیان کرد: «ما با تدابیر نامتقارن به اقدامات خصمانه کشورهای بالتیک، در درجه اول در حوزه‌های اقتصادی و حمل و نقل پاسخ خواهیم داد.»

«دیمیتری مدودف»، معاون رئیس شورای امنیت روسیه و نخست وزیر اسبق این کشور سال گذشته میلادی اعلام کرد کشورهای حوزه بالتیک به روسیه تعلق دارند و از مشاهده عملیات نظامی ویژه مسکو در اوکراین به وحشت افتاده‌اند.

تالین و ویلنیوس هفته گذشته روسیه را به مداخله در ترافیک هوایی در منطقه متهم کردند.

ناتو نیز روز پنجشنبه مدعی شد روسیه دست به جنگ «ترکیبی» در منطقه و کلیت اروپا زده است.

روسیه در ماه فوریه «کایا کالاس»، نخست وزیر استونی و همین طور وزیر فرهنگ لیتوانی و نمایندگان پارلمان سابق لتونی را به اتهام تخریب بناهای متعلق به دوران شوروی سابق در فهرست افراد تحت تعقیب قرار داد.

حامیان این اقدام در این سه کشور مدعی شدند که این بناها یادآور دردناک دوران اشغال شدن از سوی شوروی سابق بوده و باید به منظور همبستگی نشان دادن با کی‌یف حذف شوند.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903375

دیگر خبرها

  • محورهای رایزنی وزرای خارجه روسیه و عربستان
  • آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟
  • حمایت مغربی‌ها از تجمعات ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های غربی
  • واکنش روسیه به اقدام خصمانه کشورهای بالتیک برای قطع روابط
  • لاوروف: هر دو حزب آمریکا، روسیه و چین را دشمن می‌دانند
  • لاوروف: غرب و اوکراین برای مذاکره جدی آماده نیستند
  • آبشناس: آمریکا به دنبال آشوب در کشورهای حوزه نفوذ روسیه است
  • ایده «دو دولتی»؛ نسخه‌ای که به‌جای شفا، کور می‌کند
  • تحریم ترکیه طی چند روز بر مصرف‌کنندگان اسرائیلی تأثیر خواهد گذاشت؟
  • عادی سازی روابط با اسرائیل، شرط امضای توافقنامه دفاعی آمریکا و عربستان