Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، میثم ضارب‌نیا روز دوشنبه در جلسه کارگروه اشتغال سرعین اظهارداشت: تاکنون از شهرستان‌های اردبیل یک هزار و ۲۰۰ نفر، گرمی مغان۲۶۰ نفر، پارس‌آباد ۱۲۰ نفر، خلخال ۶۰ نفر، مشگین‌شهر ۶۰ نفر، بیله‌سوار ۶۰ نفر، نمین ۱۹۰ نفر، نیر هشت نفر، سرعین هفت نفر و کوثر هفت متقاضی در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این طرح بستر خوبی برای رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار برای افراد جویای کار در استان فراهم خواهد کرد که تحقق اهداف آن توجه و همکاری متولیان امر را می‌طلبد.

وی با بیان اینکه در قالب این طرح متقاضیان مشاغل خانگی با همراهی و همکاری پیشران‌ها و جهاد دانشگاهی به بازارهای هدف متصل خواهند شد، ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های این طرح لازم است از ظرفیت دستگاه‌های متولی اشتغال استان برای شناسایی متقاضیان کسب و کار خانگی و پیشران‌ها استفاده شود.

مسوول دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در اردبیل همچنین افزود: به تناسب مزیت و پتانسیل‌های موجود، رشته‌های تولیدات چرم دست‌دوز ، قالی‌بافی، بافندگی تابلو فرش، خیاطی لباس، رودوزی سنتی، گلیم‌بافی، بسته‌بندی عسل، تولیدکننده گیاهان دارویی، کشت زعفران، ویرایشگر متون، مترجمی، برنامه‌نویسی و انیماتور به عنوان رشته‌های مورد حمایت این طرح در استان شناسایی و معرفی شده است.

ضارب‌نیا گفت: در این طرح ملی با هدایت و مدیریت نیروی کار توسط پیشران‌ها دغدغه‌ای که در گذشته در حوزه وابستگی به تسهیلات، تهیه مواد اولیه و عرضه به بازار محصولات کسب و کارهای خانگی بود، برطرف می‌شود.

وی تصریح کرد: همچنین زمینه لازم برای توانمندسازی، مشاوره و آموزش متقاضیان جهت ایجاد کسب و کار و درآمد پایدار فراهم می‌شود که این امر به رفع دغدغه اشتغال کمک خواهد کرد.

معاون برنامه‌ریزی و عمرانی فرمانداری سرعین هم در این جلسه با اشاره به اهمیت اشتغال و سرمایه‌گذاری گفت: این شهرستان با ۱۸ هزار و ۶۰۰ نفر جمعیت و با توجه به پتانسیل گردشگری میزان بیکاری کمتری نسبت به سایر شهرستان‌ها دارد.

رشید عباسی افزود: با توجه به اقلیم سرعین می‌توان تولید گیاهان دارویی، زعفران و عسل که از مزیت‌های استان در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی است را با همکاری پیشران‌ها و ایجاد زنجیره تولید این محصولات توسعه داد.

وی با تاکید بر اهمیت بهره‌مندی شهرستان از مزیت‌های این طرح ملی اظهارداشت: این طرح فرصت مناسبی برای توسعه، استفاده از ظرفیت و استعدادهای منطقه بویژه در حوزه کشاورزی فراهم می‌کند.

عباسی بر ضرورت هماهنگی و هم افزایی بین دستگاه‌های فعال در حوزه سرمایه‌گذاری و اشتغال تاکید کرد و افزود: با توجه به اینکه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی فرصت شغلی برای افراد فراهم می‌کند لازم است روستاهایی که زمینه و امکان استفاده از مزیت‌های این طرح را دارند از آن بهره‌مند شوند.

وی با بیان اینکه برای بهره‌مندی از ظرفیت صنعت گردشگری سرعین در اشتغالزایی باید تدابیری صورت گیرد، ادامه داد: فرصت‌های خوبی در بخش‌های مختلف شهرستان وجود دارد که با برنامه‌ریزی مناسب و هدایت سرمایه‌گذاران می‌توان آن را توسعه بخشید.

به گزارش ایرنا، در پی شیوع بیماری کرونا در استان اردبیل از اواخر سال گذشته، برخی از واحدهای تولیدی و کارگاهی فعالیت خود را متوقف و تعطیل کردند و در پی این اقدام ناخواسته تعدادی از فعالان مشاغل آزاد و کارگاهی، شغل خود را از دست دادند.

هنوز برآورد دقیقی از میزان بیکاری ناخواسته شیوع بیماری کرونا در استان اردبیل انجام نشده است.

نرخ بیکاری رسمی اعلام شده در استان اردبیل حدود ۱۶ درصد و ۶۵ هزار نفر است ولی برخی مراجع که آمارهای کشوری بیکاری را اعلام می‌کنند، نرخ بیکاری در این استان را حدود ۱۰ درصد اعلام کرده‌اند.

برچسب‌ها سازمان جهاد دانشگاهی اشتغال زایی اشتغال فراگیر اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان جهاد دانشگاهی اشتغال زایی اشتغال فراگیر اردبیل سازمان جهاد دانشگاهی اشتغال زایی اشتغال فراگیر اردبیل اخبار کنکور مشاغل خانگی پیشران ها طرح ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۷۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال بیش از ۶ هزار نفر در صنعت زنبورداری استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل نوبخت اژدری در جلسه منتخبان جدید هیات مدیره تعاونی زنبورداری استان اردبیل، تعداد کل زنبورستان‌های این استان را بر اساس اطلاعات گردآوری شده در شماری پاییز سال گذشته سه هزار و ۷۱۴ مورد اعلام کرد.
وی بیان کرد: استان اردبیل سال گذشته با تولید هفت هزار و ۴۳۸ تن عسل در رتبه چهارم کشوری استحصال این محصول قرار گرفت.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: بر اساس اطلاعات سرشماری فعالیت زنبورداری استان اردبیل در پاییز سال گذشته، زنبورداران استان با بیش از ۵۰۲ هزار و ۹۶۹ کلنی در حال تولید عسل در استان هستند.
وی میانگین تولید عسل در کلنی‌های مدرن را ۱۴.۷ کیلوگرم و میانگین تولید در کلنی‌های سنتی را ۶.۷ کیلوگرم اعلام کرد و ادامه داد: استان اردبیل قطب کشاورزی و تولید محصول عسل کشور به شمار می‌رود.
اژدری اظهار کرد: ۳۵ درصد اشتغال استان اردبیل مربوط به بخش کشاورزی این استان است و این آمار نشان می‌دهد که یک سوم سهم اشتغال استان مرتبط با فعالیت تولیدی کشاورزی است.
عسل تولید شده در استان اردبیل به علت کوچ زنبورداران به مناطق و ییلاقات پرگل و نیز تهیه عسل در مراتع غنی کوهستان‌های استان از مرغوبیت بالایی برخوردار است.
سالانه حدود ۳۰۰ تن عسل از استان اردبیل به مقصد کشور‌های عراق، ترکیه، کشور‌های حاشیه خلیج فارس و مالزی صادر می‌شود.

دیگر خبرها

  • ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است
  • صافکار متخلف اردبیلی نقره داغ شد
  • بانوی ۶۱ ساله اردبیلی نجات بخش جان همنوعانش شد
  • اشتغال بیش از ۶ هزار نفر در صنعت زنبورداری استان اردبیل
  • سیمای معلم در آثار کاریکاتوریست اردبیلی
  • دیدار امام جمعه اردبیل با سه معلم پیشکسوت اردبیلی
  • جریمه ۵ میلیارد ریالی صافکار متخلف اردبیلی
  • حمایت بیش از ۲۵۰۰ معلم اردبیلی از ایتام
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • ۲۱ هزار نوآموز اردبیلی مورد سنجش قرار می‌گیرند