Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، علیرضا رزم حسینی در حاشیه جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در طرح واردات خودرو، درصدد شکسته شدن انحصار تولید خودرو هستیم تا فضا برای تولید بیشتر خودروسازان دولتی باز شود. با اجرای این طرح، خودروسازان دولتی می‌توانند ۵۰ درصد افزایش تولید داشته باشند و به این ترتیب شاهد، کاهش قیمت خودرو خواهیم بود همچنان که در چند روز گذشته، شاهد کاهش قیمت‌ها بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر صمت در خصوص نهاده‌های دامی هم گفت: در مورد ۵ نهاده دامی که دولت ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی به آن اختصاص داده به اندازه مناسب و نیاز وزارت جهاد برای توزیع، نهاده وارد کرده و تحویل داده‌ایم.

رزم حسینی اضافه کرد: وظیفه اصلی وزارت صمت، تأمین نهاده دامی است و جهاد کشاورزی آن را تحویل و توزیع می‌کند، اما در بخش توزیع برای اینکه حجم کالا بالا است ممکن است خطاهایی صورت بگیرد که مسئول پاسخگویی به آن، وزارت جهاد کشاورزی است.

وی گفت: وزارت صنعت بیش از مورد نیاز وزارت جهاد کشاورزی و واحدهای تولید دام و طیور، نهاده وارد کرده و تحویل داده است.

وزیر صمت افزود: دو نرخی بودن ارز، باعث برخی ناهماهنگی‌ها و ایجاد فساد در این بخش شده است.

رزم حسینی گفت: وزارت صمت همکاری بسیار خوبی با کمیسیون‌های اقتصادی مجلس دارد و برای تصمیمات مهم این وزارتخانه، حتماً با سه نهاد مهم تصمیم گیرنده در کشور که بخش خصوصی، کمیسیون‌های مجلس و دولت هستند هماهنگ هستیم.

وزیر صنعت در خصوص جلسه امروز کمیسیون اقتصادی مجلس نیز افزود: این جلسه به دعوت نمایندگان بوده و بحث اصلی آن بررسی شیوه نامه جدید عرضه فولاد است که در حال اجرای آن هستیم و باید آن را با قاطعیت ادامه دهیم تا قیمت فولاد متعادل شود.

وی ادامه داد: از یک هفته گذشته قیمت‌ها متعادل‌تر شده و سیاست کلی دولت، این است که عرضه محصولات فولادی به طور کامل در بورس کالا باشد.

رزم حسینی گفت: در جلسه امروز، برخی نمایندگان در خصوص بعضی از معادن کشور سوال داشتند که به برخی از سوالات آن‌ها پاسخ داده شد و برخی از نمایندگان هم که از جواب ما قانع نشدند قرار بر این شد تا معاونان ما برای بازدید از این معادن به شهرستان‌های مورد نظر بروند و نتیجه را گزارش دهند.

وی با اشاره به اینکه سیاست عمومی ما در بازار، این است که کالای مورد نیاز را به حد کافی و نیاز با اولویت کارخانه‌های تولیدی وارد کنیم، افزود: یکی از کارهای بسیار خوبی که در بخش صادرات انجام شد رفع تعهد صادر کنندگان از محل واردات کالا بود و همین امر باعث شد تا صادرات افزایش پیدا کند که در پی آن شاهد کاهش قیمت‌ها هستیم.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: رزم حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۸۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین گردهمایی رابطین خبری مدیریت آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی در سراسر کشور به ریاست صفدر نیازی شهرکی معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

وی با بیان اینکه تغییر اقلیم یک مساله مهم در کشور است، گفت: تغییر اقلیم یک چالش بزرگ در بخش کشاورزی محسوب می‌شود که نمونه آن بارش‌های نامناسب در برخی از استان‌ها و آسیب محصولات کشاورزی است.

نیازی ادامه داد: یکی دیگر از چالش‌های ما تغییر کاربری شوری و کیفیت نامناسب خاک‌های کشور است؛ همچنین سرمایه‌گذاری در حوزه زیرساخت‌های آب و خاک از دغدغه‌های این معاونت است.

وی بر انتقال بیش از پیش یافته‌های علمی به مزرعه تاکید کرد و گفت: اختلاف میزان تولید کشاورزان پیشرو تا متوسط عملکرد کشور همچنان بسیار بالا است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در رابطه با هوشمندسازی آبیاری عنوان کرد: سامانه‌های آبیاری هوشمند باید جایگزین سامانه‌های فعلی شود و باید مطابق با دنیا و به روز پیش برویم.

وی افزود: خدمات فنی و مهندسی و الکترومکانیک‌ها را به ۱۹ کشور صادر می‌کنیم که شامل عراق، ارمنستان و ازبکستان می‌شود.

نیازی با بیان این که ۱۶۸ ایستگاه پمپاژ نیمه‌کاره داریم که برای تکمیل آن به ۳,۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است، اظهار امیدواری کرد؛ این پروژه‌ها را با مشارکت مردمی به اتمام برسانیم.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر ۸ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی با اذن مقام معظم رهبری به پروژه شبکه‌های آبیاری غرب و شمال غرب اختصاص داده شده و امسال هم به فرمان ایشان یک میلیارد دلار اختصاص خواهد یافت.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که خاک برای کشور بسیار حائز اهمیت است، تصریح کرد: قانون خاک با آئین‌نامه ۳۱ ماده‌ای تدوین شده است، همچنین دفتر خاک باید در تمام استان‌ها تشکیل شود؛ پروژه‌های آب و خاک باید مکان‌محور شده و به سیستم GIS مجهز شود.

نیازی تاکید کرد: ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است لذا باید در تولید محتوا قوی‌تر و پاسخ‌گوتر باشیم.

کد خبر 6098322

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳
  • قول وزیر صمت، اجرا نشد/ تولید خودرو در فروردین امسال نسبت به فروردین پارسال کم شد
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟
  • سکوت هشت‌ماهه سیاستگذار ارزی خودرو
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم