Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، یکی دیگر از فرهنگیان خوزستانی که شهر اهواز است، ارثیه‌اش را برای ساخت مدرسه به دانش آموزان بخشید.

«صادق نیسی گمراوی» فرهنگی خیری است که با سهم ارث خود برای دانش آموزان اهوازی در کوی شهید مجاهد یک مدرسه سه کلاسه می‌سازد.

وی که سال‌هاست در سنگر تعلیم، انسان‌سازی و تربیت به فرزندان این مرز و بوم درس دوستی، فرهیختگی، ایثار و مهرورزی می‌دهد، امروز این درس‌های تعالی‌بخش را به صورت عملی برایشان معنا بخشید تا در دفترِ مشق آینده‌سازان ایران، مهرِ آسمانی معلمان ِوطن حک شود و برای همیشه به یادگار بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی پس از معلم خیر اندیمشکی، دومین فرهنگی خوزستانی است که در یک فعالیت خیرخواهانه و انسان دوستانه ارثیه‌اش را صرف نظام تعلیم و تربیت کرد تا همگان بدانند که معلمان این سرزمین همواره در میدان «تعهد، سخاوت و مسئولیت‌پذیری» پیشگام و پیش قدم هستند.

گمراوی در خصوص این اقدامش گفت: همیشه از دیدن مدارس خیر ساز که سرشار از عشقِ نیکوکاران به تحصیل دانش آموزان است، احساس شعف می‌کردم و همیشه در پی فرصتی بودم که در این امر با خیران شریک شوم و سهمی در بارور ساختن دانش و توانمندی فرزندانمان برای ساختن ایرانی سربلند و توسعه یافته داشته باشم.

وی افزود: می دانم که با وجود خیران مهروزی که داریم، نهضت مدرسه‌سازی در کشور ما یک نهضت ادامه‌دار است.

گمراوی ادامه داد: با افتتاح مدارس خیر ساز، دانش آموزان می‌توانند به جای رد کردن مسیرهای طولانی، در فضایی نزدیک از محل سکونت خود صاحب مدرسه شوند و این بسیار خوشحال‌کننده است.

وی بیان کرد: شهر اهواز جمعیت دانش‌آموزی بالایی دارد و این دانش آموزان به مدرسه نیاز دارند تا ضمن بهره‌مندی از یک فضای آموزشی استاندار و ایمن و دسترسی به مدارسی در نزدیکی محل زندگی بتوانند در کلاس‌هایی با تراکم کمتر تحصیل کنند.

گمروای که در کسوت مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک اهواز همواره سعی در جذب مشارکت خیران در امر مدرسه‌سازی داشته است، گفت: در مدت فعالیت در این جایگاه تفاهم‌نامه ساخت یک مدرسه ۱۲ کلاسه ویژه دانش آموزان اتباع خارجی، ساخت دو مدرسه ۶ و ۱۲ کلاسه با همکاری سپاه و تفاهم‌نامه ساخت یک مجتمع فنی دخترانه در مسیر اسماعیلیه این ناحیه آموزشی نیز با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره) منعقد شد که در ۱۳ دی‌ماه در روز سالگرد شهادت سردار سلیمانی کلنگ زنی می‌شود.

به گزارش مهر، کلنگ مدرسه خیر ساز گمراوی روز گذشته با اعتباری بالغ‌بر ۱۰ میلیارد ریال به زمین زده شد که این فرهنگی خیر خوزستانی ۶ میلیارد ریال از هزینه‌های ساخت این مدرسه را تقبل کرد.

کد خبر 5095825

منبع: مهر

کلیدواژه: خیران مدرسه ساز اهواز معلم کلنگ زنی مدرسه سازی دانش آموزان ویروس کرونا شیراز آمار کرونا بوشهر شیوع کرونا شهرکرد کرمانشاه محدودیت های کرونایی گرگان عکس استانها آلودگی هوا شهرستان کرج آیت الله یزدی تبریز دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۸۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسن شکری عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران از اجرای طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند خبر داد و اظهار کرد: این طرح به منظور ترویج فرهنگ درخت‌کاری‌اجرا شده است.

وی گفت: با هدف تحقق تفاهم نامه وزارت آموزش و پرورش و وزارت جهاد کشاورزی در خصوص پویش ایران سرسبز - ایران قوی و طرح کاشت یک میلیارد درخت به مدت چهار سال، «طرح هر مدرسه یک نهالستان» برای دانش‌آموزان مدارس ابتدایی سطح شهرستان دماوند در حال اجراست.

شکری افزود: در همین راستا کارگاه آموزشی یک روزه مدرسه ابتدایی خواهران بابایی دماوند در نهالستان و ایستگاه تولید بذر و نهال مرتعی شمس منابع طبیعی شهرستان دماوند برگزار شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دماوند عوان کرد: در این برنامه کارشناسان واحد جنگل اداره منابع طبیعی شهرستان دماوند در مورد اهمیت درختکاری، حفظ طبیعت، نحوه کاشت بذر و نگهداری و مراقبت از آن را به دانش‌آموزان آموزش دادند.

شکری تصریح کرد: همچنین در این برنامه جهت دریافت کارت همیار طبیعت از دانش‌آموزان دعوت به عمل آمد تا با تحویل مدارک شناسایی به واحد آموزش و ترویج اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دماوند مراجعه و ثبت‌نام کنند.

کد خبر 6097471

دیگر خبرها

  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد برگزار می‌شود
  • لباس فرم برای دانش آموزان اجباری نیست
  • مشق الفبای زندگی در آغوشی شاید مهربان‌تر از مادر
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • همکلاسی‌های سابق بعد از ۳۹ سال دوباره پشت نیمکت مدرسه نشستند
  • مدرسه‌ای با یک معلم و یک دانش آموز
  • آغاز به کار طرح مدرسه هنر در کاشان