Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان در دیدار با مدیرعامل شرکت گاز ایران خواستار شتاب بخشی به اجرای پروژه های گاز با توجه به برنامه زمان بندی طرح ها شد.

احمدعلی موهبتی با حضور در شرکت گاز ایران در نشست با حسن منتظر تربتی مدیرعامل این شرکت با تاکید بر تسریع در اجرای پروژهاهای گاز در استان؛ اظهار داشت: بر اساس برنامه زمانبندی میبایست پروژه گازرسانی تا قبل از پایان دولت دوازدهم به چابهار برسد، اما قطعات مختلف انتقال خطوط لوله گاز در مسیر خاش- ایرانشهر  و قطعاتی از مسیر ایرانشهر-چابهار با وجود پیشرفت خوب، از برنامه عقب هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تشکر از اینکه گازرسانی شهر خاش پیش از موعد مقرر به پایان رسید است و در شهر زاهدان نیز حدود ۹۰ درصد این پیشرفت دارد؛ افزود: عملیات نصب علمک تاخیر دارد و از برنامه عقب است.

استاندار با اشاره به روند اجرای پروژه گازرسانی شهر زابل، خواستار سرعت بخشی به این پروژه شد و تصریح کرد: با توجه به فاصله برخورداری استان نسبت به سایر نقاط کشور،  اجرای پروژه گازرسانی در استان بسیار مهم است و امید را در دل های دلدادگان نظام افزایش می دهد و از این نظر انتظارات مردم بالا رفته است لذا تسریع در پیشرفت پروژه ها مورد انتظار است.

موهبتی با تاکید بر ضرورت صادرات گاز جمهوری اسلامی ایران به کشورهای همسایه، خواستار برنامه ریزی شرکت گاز برای احداث سه مرکز فشرده سازی گاز در مناطق میلک، میرجاوه و ریمدان شد و گفت این مساله از بعد اهداف سیاسی و اقتصادی برای کشور و استان بسیار مهم است.

وی همچنین با توجه به سرمایه گذاری بزرگ شرکت سیمان تیس و جانمایی اولیه آن با توجه به مسیر خط لوله گاز و تغییر مسیر خط که باعث دوری این شرکت از دسترسی به خط گاز شده، خواستار در اولویت قرار دادن مطالعات احداث خط لوله گاز ویژه این مصرف کننده بزرگ گاز از مسیر شرق قصرقند شد که دسترسی برای شهرهای راسک و پیشین و... فراهم گردد.

استاندار با توجه به راه اندازی مرزهای رسمی ریمدان و پیشین در چند روز آینده، فراهم شدن زمینه صادرات گاز در منطقه را در توسعه روابط با همسایگان ضروری و مهم دانست.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هم با اشاره به اینکه بحث سرمایه گذاری در بحث فشرده سازی گاز برای نیروگاه چابهار از ایرانشهر کماکان بلاتکلیف است، گفت: با توجه به اثر اجرای این پروژه در اشتغالزایی و جذب سرمایه گذاران و... خواستار تسریع در طی فرآیندهای فراخوان یا ترک تشریفات برای جذب سرمایه گذار شد.

ماندانا زنگنه همچنین بر تعیین تکلیف زمین های واگذارشده برای پروژه و تعیین حریم مسیرها تاکید کرد و گفت: لازم است تدابیری اتخاذ شود که اگر پروژه قابل اجراست، حریم ها مشخص و در غیر آن زمین های بلوکه شده آزاد گردد.

وی همچنین از تصویب افزایش تسهیلات لوله کشی گاز منازل به ۱۲میلیون تومان به هر خانوار خبر داد.

مدیرعامل شرکت گاز ایران نیز در این دیدار، با بیان اینکه همه تلاش مجریان طرح این است که پروژه ها و طرح های گاز در استان هرچه زودتر انجام شود؛ گفت: پروژه های گاز استان تاکنون ۷۷درصد پیشرفت فیزیکی دارند و وقت بیش تری خواهیم گذاشت که زودتر به نتیجه برسند.

حسن منتظر تربتی افزود: در روند نصب علمک سرعت بیشتری داده شده و با بکارگیری پیمانکار جدید، جلسات کنترل و هماهنگی به صورت مستمر برگزار می‌شود و ماهیانه ۶هزار علمک نصب می‌کنیم.

وی در خصوص پروژه فشرده‌سازی گاز گفت: مسئله مهم اجرا و مساله نیروگاه است ولی همزمان با انجام مناقصه مشکل حریم ها را حل خواهیم کرد.

مدیرعامل گاز ایران با اعلام آمادگی این شرکت برای احداث ایستگاه و تاسیسات فشرده‌سازی گاز در سه نقطه مورد نظر استان، گفت: در صورت اخذ موافقت وزارت نفت برای احداث مرکز و کارشناسی قیمت گاز صادراتی از سوی استان، شرکت گاز با اولویت نسبت به اجرای طرح آماده است.
 
صلواتی معاون شرکت گاز نیز با اعلام اینکه از ۵۴ هزار انشعاب هدف گذاری شده تا کنون ۳۴ هزار آن تاکنون واگذار شده، خواستار مساعدت استان در صدور مجوز عبور لوله گاز در برخی نقاط شهر و نیز تشویق مردم و دستگاه‌های اجرایی استان به خرید اشتراک گاز شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سيستان و بلوچستان استانی اقتصادی اجرای پروژه گاز ایران پروژه ها شرکت گاز لوله گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۸۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک رحمتی در جلسه مشترک با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء که با موضوع پروژه محور جلفا- کلاله برگزار شد، افزود: از روزی که قرار شد این پروژه شروع شود، قرارگاه عاشورا به بهترین شکل ممکن کار را آغاز کردند، هرچند که انتظار بیش از اینهاست.

وی ادامه داد: همه باید با تسهیل‌گری و همراهی با این پروژه نقش خود را ایفا کنند تا به هدف بزرگی که نظام به دنبال آن است با کمک همدیگر برسیم.

رحمتی افزود: آن‌چه که در این پروژه اتفاق افتاده یک پیگیری بسیار مهم و دیپلماسی موفقی بود که در دولت سیزدهم رقم خورد، چرا که در ترانزیت بین‌المللی به دنبال یک شیطنتی بودند که ایران را حذف کنند، اما به برکت دیپلماسی و پیگیری موفق و مؤثر دولت، کشورهای همسایه نقش فعال ایران را در این حوزه پذیرفتند و در حال حاضر، حفظ جایگاه استراتژیک ایران در منطقه قفقاز و عینیت‌بخشی به اثرگذاری بین‌المللی کشورمان منوط به اتمام این پروژه است.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه توسعه متوازن استان‌ها از اولویت‌های دولت است، گفت: ما در آذربایجان شرقی منطقه آزادی را داریم که برای کشور ارزآوری دارد و برای استان نیز یک شاهراه اقتصادی محسوب می‌شود و اگر ما بین‌المللی، ملی، استانی، شهرستانی و حتی روستایی به موضوع نگاه کنیم، اهمیت بالای این جاده مشخص می‌شود و از همه ابعاد، استراتژیک بودن این جاده محرز است و هیچ بهانه‌ای برای همراهی نکردن وجود ندارد.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه موضوع ترانزیت در بحث توسعه بسیار مهم است، گفت: اگر در این مسیر به دنبال رونق اقتصادی هستیم باید ترانزیت رونق بگیرد و اگر این جاده محقق شود، ترانزیت رونق خواهد گرفت و به دنبال آن جدای از فواید اقتصادی که به دنبال خواهد داشت، جذب گردشگر هم اتفاق خواهد افتاد.

رحمتی ادامه داد: یکی از سیاست‌هایی که در استان حتماً باید به آن کمک کنیم تا اقتصاد و توسعه اقتصادی ما وابسته به نفت نباشد، توسعه گردشگری است و همه ظرفیت‌های لازم برای این امر در منطقه ارس جمع شده است.

وی گفت: در طول این ۱۰۷ کیلومتر، تعداد زیادی روستا وجود دارد که اگر این جاده احداث شود، خدمت رسانی به آنها افزایش خواهد یافت و به رشد، کارآمدی و توسعه منطقه آزاد نیز کمک خواهد کرد.

رحمتی از تشکیل یک کمیته ویژه برای پیگیری این پروژه خبر داد و گفت: این کمیته به ریاست استاندار، ماهانه تشکیل می‌شود و کار هماهنگی دستگاه‌ها و تصمیمات استانی را برعهده خواهد داشت.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: نگاه قرارگاه خاتم‌الانبیاء به پروژه اقتصادی نبوده و ماموریت‌محور است، ما نیز وظیفه داریم از دولت و سازمان برنامه و بودجه پیگیری‌های لازم را برای تخصیص اعتبار آن انجام دهیم.

رحمتی با تاکید بر اینکه تقسیم کار در چنین پروژه مهمی از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار داشت: شرایط پروژه ایجاب می‌کند پراکندگی کارگاه‌ها را افزایش دهیم تا سرعت پیشرفت آن بیشتر شود.

استاندار آذربایجان شرقی بر رعایت زمان‌بندی اجرای پروژه تاکید کرد و افزود: انجام زمان‌بندی برای اجرا و اتمام این پروژه از اهمیت بالایی برخوردار بوده و لازمه آن تحویل نقشه‌ها توسط کارفرما و انجام مطالعات زیست محیطی است.

رحمتی در پایان تاکید کرد: در طول مسیر پروژه ۱۰۷ کیلومتری، چند نقطه برای احداث مجتمع‌های رفاهی برای ارائه خدمات به مردم و مسافران در نظر گرفته شود تا اجرای پروژه برای مسافران و مردم خسته‌کننده نباشد.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: این پروژه، جاده‌ای خواهد بود که کشورهای همسایه ما از آن استفاده خواهند کرد، بنابراین قرارگاه در کنار کارهای خوبی که همیشه انجام داده، به این منطقه نیز حساسیت ویژه‌ای داشته و از آخرین مطالعات، دانش علمی و تکنولوژی بهره گیرد تا یک افتخار دیگری رقم بخورد.

کد خبر 6096094

دیگر خبرها

  • نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان
  • دولت سیزدهم بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان متمرکز شده است
  • احداث ۲۶ پروژه روبنایی در سایت‌های مسکن ملی سیستان وبلوچستان
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • بازدیدهای سرزده و شهرستانی ادامه دارد؛مدیران آماده و به گوش باشند
  • ساخت سد کهیر از زیرآب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • اجرای قریب به ۱۲۰۰ برنامه در سیستان و بلوچستان
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • نقش مهم سد‌ها در کنترل سیلاب سیستان و بلوچستان
  • نقش اساسی سدها در کنترل سیلاب و تأمین آب سیستان و بلوچستان