Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@09:41:05 GMT

مقاومت اسلامی جریان آزار دهنده استکبار

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۲۹۶۶۴

مقاومت اسلامی جریان آزار دهنده استکبار

حجت الاسلام قاسم جعفرزاده در حاشیه برگزاری سومین پیش نشست همایش «مناقشه قره باغ؛ زمینه‌ها، علل و پیامدها» با موضوع بررسی نقش بازیگران فرا منطقه‌ای در مناقشه قره باغ با تاکید بر رژیم صهیونیستی و ترکیه در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: «مقاومت اسلامی» تبدیل به فرهنگ و مکتب فکری در جهان شده و امروز «مقامت» جریان آزاردهنده استکبار و شاه‌کلید موفقیت امت اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه یکی از اهداف همایش جریان سازی رویکرد جمهوری اسلامی ایران در وقایع منطقه است، افزود: جمهوری اسلامی ایران معتقد است سرنوشت مردم کشور ایران از سرنوشت سایر ملل به‌ویژه مردم همسایه و منطقه جدا نبوده و کشور دوست و همسایه (جمهوری آذربایجان) نیز در این بین استثنا نیست چرا که ما از کشور جمهوری آذربایجان دفاع کرده و در ابعاد مختلف فکری، فرهنگی، نظامی، امنیتی، سیاسی و اجتماعی در کنارشان بودیم، هستیم و خواهیم بود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با تکریم مردم مسلمان آذربایجان و نیز شهدایی که در اعتلای وطن و آزادسازی خاک پاره تن اسلام «قره‌باغ» جان خود را فدا کردند اظهار کرد: در این پیش نشست‌های همایش به دنبال گفتمان سازی و جریان سازی و نیز روشنگری نه فقط مردم داخل ایران بلکه برای مردم منطقه و کشور مسلمان آذربایجان هستیم و می‌خواهیم در مقابل غول‌های رسانه‌ای دنیا این پیام را به صورت روشن اعلام کنیم که چه اتفاقات در منطقه در حال رخداد است و بازیگران منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای دنبال چه عواملی هستند.

حجت الاسلام جعفرزاده با بیان اینکه قدرت‌های فرامنطقه ای و کشورهای مداخله گر در مناقشه قره باغ می‌خواهند عوامل تأثیرگذار دینی و فرهنگی مردم جمهوری آذربایجان را نادیده بگیرند تصریح کرد: کشورهای مداخله گر به سرکردگی رژیم جعلی اسرائیل و آمریکا می‌خواهند نقش مذهب، دین و هویت دینی مردم آذربایجان را نادیده بگیرند که این تفکر را به گور خواهند برد چرا که در موفقیت اخیر حفظ یکپارچگی و امنیت کشور جمهوری آذربایجان هویت دینی و انگیزه‌های الهی و فرهنگی بسیار برجسته مطرح شد.

وی ادامه داد: ما شاهد بودیم رزمندگان آذربایجان پشت جبهه‌ها مجالس توسل و استغاثه به اهل‌بیت (ع) و امام زمان (عج)، حضرت فاطمه زهرا (س) برگزار می‌کردند و با رمز یا «زهرا»، «یا علی» و «یا حسین شهید» و با روضه ائمه اطهار (ع) روانه جبهه‌های می‌شوند و این نشان دهنده این است که اتفاقاً جبهه، جبهه کاملاً اعتقادی و دینی بوده و صرفاً ملیت و قومیت در دفاع از خاک جمهوری آذربایجان مطرح نیست.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با بیان اینکه حس ناسیونالیستی در همه ملت‌ها وجود دارد و کشور آذربایجان نیز مستثنا نیست، افزود: اما اینکه رزمندگان و جوانان آذری با انگیزه بالاتری جان خود را به خطر انداخته و با روضه حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها به جبهه‌های نبرد عازم می‌شدند قابل تحسین بود.

همایش مناقشه قره باغ در راستای جریان مقاومت اسلامی برگزار می‌شود

حجت الاسلام جعفرزاده «مقاومت» را فرهنگ و مکتب فکری دانست و گفت: مقاومت اسلامی امروز آزاردهنده جریان استکبار و نیز شاه‌کلید موفقیت امت اسلامی بوده و مفهومی صرفاً توخالی نیست به همین خاطر زمانی که مقاومت اسلامی را مقام معظم رهبری مطرح می‌فرمایند معاندین می‌گویند «بهار عربی»، این بهار عربی نیست، بهار انسانی و الهی در جای‌جای دنیا است.

وی به کشورهای مبارز در برابر سلطه گران اشاره کرد و افزود: آمریکای لاتین که دارای هویت دینی و اسلامی نیست و اگر هم باشد بسیار ضعیف است، چون در مسائل آمریکای لاتین در مشی سیاسی، جریان دینی حضور و بروز جدی ندارد. اما این‌جا هم وقتی جریان مقاومت را مطرح می‌کنیم مورد پذیرش قرار می‌گیرد چرا که موضوع فطری بوده و به فطرت درونی انسان‌های آزاده بر می‌گردد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود به مکتب و هنر شهید سلیمانی نیز اشاره کرد و گفت: مفهوم وقتی در داخل کتاب‌ها باقی بماند تأثیرگذار نخواهد بود، هنر شهید سلیمانی این بود که به عنوان یکی از سربازان مکتب امام راحل رضوان‌الله تعالی علیه، آموزه‌های در دل کتاب‌ها را به منصه ظهور رساند و در عمل نشان داد جریان مقاومت راه‌گشا است.

حجت الاسلام جعفرزاده ادامه داد: جریان مقاومت ملت‌ها را از زیر یوغ استکبار بیرون می‌کشد و با تمام هیمنه ظاهری و چنگ و دندان نشان دادن دنیای استکبار، مثل مردم مسلمان ایران به عزت بزرگ و بلندی می‌رساند چرا که روزگاری در جنگ جهانی دوم روئسای جمهور سه کشور بدون اطلاع شاه ایران داخل کشور ما جلسه برگذار کردند و حتی شاه ایران را به این جلسه راه ندادند! عزت ما کجا بود؟ و الان کجا هستیم؟

استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: سران آمریکا و اروپا ادعا می‌کنند که ایران در سرنوشت انتخابات آمریکا تأثیرگذار است، پس متوجه می‌شویم با وجود اینکه ما به صورت فیزیکی در کشورها حضور نداریم و دخالت نمی‌کنیم ولی فرهنگ مقاومت که از آن سخن می‌گوئیم کارساز است.

وی با تاکید بر اینکه آموزه‌های الهی و دینی انقلاب اسلامی ایران توسط سرداران شهید به ویژه شهید حاج قاسم سلیمانی به دنیا صادر شده است افزود: در همایش قره‌باغ می‌خواهیم اعلام کنیم که هویت دینی و شیعی مردم جمهوری آذربایجان موفقیت در جنگ را رقم زد، نه کشورهای دیگر و تجهیزات نظامی و پهپادهای فلان رژیم غاصب چرا که آنان به دنبال اهداف خودشان وارد صحنه مناقشه قره باغ شدند و اگر کمکی هم به جمهوری آذربایجان کردند با همین نیات بوده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با تبریک این موفقیت به مردم جمهوری آذربایجان که در سایه جان‌فشانی ها و عقاید دینی آنها و نیز رویکرد مقاومت در کشورشان بوده است تصریح کرد: باور داریم مردم ستم دیده و مستضعفان عالم را همین رویکرد مقاومت با فرماندهی جمهوری اسلامی ایران آزاد خواهد کرد و دنیا عدالت مهدوی را به نظاره خواهد نشست.

اردوغان با انگیزه شخصی صحبت نکرده است

حجت الاسلام جعفرزاده در پاسخ به اقدامات و سخنان مداخله جویانه رئیس دولت ترکیه گفت: ما خیلی به سخنان کسانی که افکارشان در اختیار خودشان نیست اعتنایی نمی‌کنیم، اردوغان نکاتی را مطرح کرده است که نه دانش لازم در خصوص گفته‌هایش را دارد و نه با انگیزه شخصی صحبت کرده است.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران با کشور و مردم ترکیه روابط و همکاری‌های گسترده ای در ابعاد مختلف دارد، افزود: این ارتباطات به‌معنای این نیست که شیطنت‌های در خدمت استکبار رئیس جمهوری ترکیه را هم بپذیریم چرا که ما معتقدیم دولت ترکیه مسیر اشتباه در پیش گرفته و از واقعیات تاریخ جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان بی خبر است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل تصریح کرد: جریانی که اردوغان راه انداخته ناپسند و نامبارک بوده و از این بابت مراتب اعتراض خود را با تبیین نقش دقیق ترکیه در مناقشه قره‌باغ اعلام می‌کنیم، ترکیه چطور می‌تواند با عنوان حمایت از ملت آذربایجان در مناقشه قره باغ حاضر شود و از طرفی دیگر بیشترین کمک اقتصادی به ارمنستان را هم خود ترکیه داشته باشد؟!

استاد حوزه و دانشگاه مداخله دولت ترکیه در تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران را مردود دانست و گفت: اقتدار ایران به قدری بالا هست که «عین الاسد» رو با خاک یکسان کرد ولی آمریکا به عنوان حامی این جریانات نتوانست اقدامی داشته باشد که تاریخ و روایت‌های فرماندهان جنگ گواه بر این ادعا است و یقین بدانند ایران اسلامی در سایه جان‌فشانی‌های شهدایی همچون سردار سلیمانی و در سایه درایت مقام معظم رهبری به مقتدرترین کشور منطقه تبدیل شده است.

حجت الاسلام جعفرزاده با هشدار به کشورهای مستکبر خاطرنشان کرد: دولت‌های زورگو باید متوجه شوند که دیگر زمان تأسیس امپراتوری‌ها در سایه جهالت ملت‌ها و امت‌های گذشته در سراسر جهان سپری شده است و باید بدانند که برای حفظ عزت خودشان باید به اقتدار ملی خود بازگردند و نه اینکه ابزار دست مستکبران عالم شده و بخواهند اظهار نظری در مورد کشوری همچون ایران داشته باشند.

وی افزود: دولت ترکیه یقین دارد که دخالت بی جا در منطقه راه به جایی نمی‌برد و توفیقی برای آنها نخواهد داشت چرا که ایران تمام اتفاقات و جریانات منطقه را به شدت زیر نظر دارد و مشرف بر تمام عوامل هست.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با بیان اینکه مستکبران چه بخواهند و چه نخواهند مقام معظم رهبری، رهبر جهان اسلام اسلام و کشورهای منطقه گوش به فرمان ایشان هستند افزود: در حوادث سوریه مقام معظم رهبری بر حفظ دولت سوریه تاکید داشتند که خواسته ایشان محقق شد و در مسائل یمن نیز چنین شده و بعد از پنج سال به این نتیجه رسیده اند که یمن سقوط نخواهد کرد.

حجت الاسلام جعفرزاده تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به دنبال حفظ استقلال و برادری بین همسایگان خود و نیز حفظ عزت و افتخار داخلی است و امیدواریم دولت‌های منطقه با اشرافیت کامل بر تاریخ و نیز با گرفتن مشاوره‌های صحیح از انسان‌های آگاه و عاقل سخن بگویند.

استاد حوزه و دانشگاه در مورد شعری که رئیس جمهوری ترکیه در مراسم جشن پیروزی جمهوری آذربایجان خواند، گفت: ریشه این شعر مشخص بوده و در تاریخ ثبت شده است و به زمانی باز می‌گردد که جمهوری آذربایجان از ایران جدا شد و ما نیز خیلی دلمان می‌خواهد که خاک جدا شده از وطن به آغوش خاک مادری خود بازگردد و بتوانیم برادران مسلمان و شیعه خود را به آغوش بگیریم.

برگزاری ۲۵ پیش نشست تا همایش اصلی

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود از برگزاری ۲۵ پیش نشست تا همایش اصلی خبر داد و گفت: این پیش نشست‌ها در دانشگاه‌های منطقه، حوزه‌های علمیه، انجمن‌های علمی استان اردبیل و استان‌های هم‌جوار و با حضور گروه‌های مردمی و اصحاب رسانه پیگیری شده و در هفته‌های آینده نیز همایش اصلی را برگزار خواهیم کرد

وی تفاوت این همایش با همایش‌های دیگر را در بحث فرهنگی و جریان سازی عنوان کرد و گفت: در این همایش در کنار تولیدات جدید علمی فاخر، جریان سازی هم اتفاق می‌افتد و بر همین اساس عنوان همایش علمی و فرهنگی قید شده و تمایز بعدی این همایش برگزاری نشست‌های تحلیلی بعد از برگزاری همایش اصلی است.

حجت الاسلام جعفرزاده ادامه داد: برگزاری نشست‌های تحلیلی بعد از برگزاری همایش اصلی با هدف دریافت بازخوردهای این همایش از مناطق مختلف بوده می‌خواهیم شاهد ارائه تحلیل‌های مستقل منطقه‌ای مخصوصاً در شهرستان‌های مرزی کشورمان باشیم تا دستاوردهای همایش را تبیین کرده و جریانات اصیل را در دفاع از کیان، هویتی دینی و اسلامی منطقه‌ای پای کار بیاوریم.

گفتنی است سومین پیش نشست همایش «مناقشه قره باغ؛ زمینه‌ها، علل و پیامدها» با موضوع بررسی نقش بازیگران فرا منطقه‌ای در مناقشه قره باغ با تاکید بر رژیم صهیونیستی و ترکیه به همت حوزه‌های علمیه خواهران استان اردبیل، به نمایندگی از حوزه‌های علمیه کشور برگزار و برای حدود ۵۰۰ حوزه علمیه خواهران در سراسر کشور به صورت به صورت زنده پخش شد.

کد خبر 5096056

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری اردبیل جمهوری آذربایجان مناقشه قره باغ ترکیه رجب طیب اردوغان اسرائیل ایالات متحده امریکا ویروس کرونا شیراز آمار کرونا بوشهر شیوع کرونا شهرکرد محدودیت های کرونایی کرمانشاه آلودگی هوا گرگان عکس استانها شهرستان کرج تبریز لیگ برتر فوتبال ایران مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل حجت الاسلام جعفرزاده جمهوری اسلامی ایران مناقشه قره باغ جمهوری آذربایجان مقام معظم رهبری مقاومت اسلامی جریان مقاومت همایش اصلی جریان سازی دولت ترکیه هویت دینی منطقه ای پیش نشست نشست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۹۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر امور خارجه: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت کشورهای ساحلی تأمین می‌شود

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، خلیج فارس را «نامی جاودانه و میراثی جهانی» توصیف کرد و نوشت «در تاریخ ایران دهم اردیبهشت روزی است که یادآور از خودگذشتگی‌های مردمانی دلاور که با مجاهدت خود، پایان اشغال و استعمار پرتغالی بر سواحل جنوبی را پس از سال‌ها رقم زدند».

وزیر خارجه ایران در پیام خود به مناسبت «روز ملی خلیج فارس» نوشت: خلیج‌فارس پهنه بی‌نظیر مواصلاتی میان اروپا، آفریقا، آسیای جنوبی و جنوب شرقی است و از نظر راهبردی، بخشی از یک نظام ارتباطی مهم جهانی است که اقیانوس اطلس، دریای مدیترانه، دریای سرخ و اقیانوس هند را در بر دارد. اهمیت خلیج فارس در ابعاد تاریخی، تمدنی، جغرافیایی، فرهنگی و از  جهات گوناگون اقتصادی، سیاسی، حمل‌ونقل، انرژی و ژئوپلیتیک از توضیح و تکرار بی‌نیاز است. به همین دلیل است که اهمیت این پهنه آبی در سراسر جهان بسیار قابل توجه است.

او با اشاره به اینکه «در نگاه و باور جمهوری اسلامی ایران، امنیت مقوله‌ای پیچیده، متکثر، چند بعدی و تفکیک ناپذیر است که صرفاً با همکاری دست جمعی و از طریق تقویت پیوندها و ایجاد سازوکارهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی محقق خواهد شد»، نوشت: در همین راستا معتقدیم امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت تمامی کشورهای ساحلی تامین خواهد شد و در این مسیر، استثناء و تجاهل نسبت به هیچ کدام از کشورها پذیرفته نیست و جمهوری اسلامی ایران در زمینه ارائه پیشنهاد و ابتکار در این حوزه‌ها، همواره پیش‌قدم بوده است.

دیپلمات عالی‌رتبه ایران با بیان اینکه «جمهوری اسلامی ایران با توجه به ارزش‌ها و پیوندهای مشترک با مردم منطقه همواره در کلیه زمینه‌ها از پدیده‌های زیست محیطی و گردشگری گرفته تا امنیت نظامی و روابط اقتصادی آماده همکاری و در اختیار قرار دادن ظرفیت‌ها و مزیت‌های خود در مسیر توسعه پایدار خلیج فارس بوده است»، تاکید کرد که ایران «با برخورداری از ظرفیت‌های گسترده خدادادی و کسب پیشرفت‌های گسترده در عرصه‌های مختلف، آمادگی دارد تا این دستاوردها را در خدمت به صلح، ثبات، توسعه و پیشرفت منطقه و ارزش‌های مشترک دیرپای آن قرار دهد».

امیرعبداللهیان در ادامه نوشت: هرچند نام خلیج فارس با ایران و ایرانی عجین شده اما در عین حال خلیج فارس محملی برای همسایگان ابدی و خانه‌ای برای همه ملت‌های پیرامون آن است. از همین رو، دولت سیزدهم در راستای سیاست خارجی متوازن، دیپلماسی پویا و تعامل هوشمند و نصب‌العین قرار دادن سه اصل عزت، حکمت و مصلحت، بازتعریف و بازتنظیم روابط با همسایگان را مد نظر قرار داد و نه در شعار بلکه در عمل نشان داد که مجدانه به دنبال تبدیل خلیج فارس به گرانیگاه سیاست همسایگی و صلح و ثبات در منطقه از راه تعامل و گفتگو بین دو ساحل این گستره آبی است.

وزیر خارجه ایران ویژگی مهمی که وجه شناسه امروز برای خلیج‌فارس است را «روحیه مبارزاتی ساحل‌نشینان سلحشور که اشغال و حضور بیگانگان را برنمی‌تابند» توصیف کرد و ادامه داد: بخش اعظم نابسامانی‌های موجود در خلیج فارس به واسطه دخالت و حضور قدرت‌های خارجی در منطقه بوده که درک سطحی، برداشتی نادرست و منفعت محور از تحولات آن دارند. دخالت و نقش‌آفرینی کشورهای فرامنطقه‌ای نه تنها موجب ثبات و امنیت مردمان این دیار نشد، بلکه مسیر همکاری‌های مسالمت‌آمیز را به مواجهه و واگرایی سوق داد.

او نوشت: در حالی‌که آمریکا و غرب به دنبال فروش تسلیحات بیشتر و متنوع‌تر به کشورهای منطقه هستند، جمهوری اسلامی ایران با اتکاء به نفس، عقلانیت سیاسی، رفتار مسولانه و روابطی مودت‌آمیز به دنبال اتصال جنوب این پهنه تاریخی به آسیای میانه، قفقاز و دریای سیاه بوده تا منافع همه ملت‌های منطقه را مورد توجه قرار دهد. ایران، به عنوان یک کنشگر بزرگ و توانمند، با تکیه بر ظرفیت‌های عظیم خود و ایمان به توانمندی‌های نهفته در خلیج فارس و داشته‌های کشورهای این حوزه، برای کمک به پیشرفت و تعالی ملل مسلمان منطقه اطمینان کامل دارد. فراموش نکنیم ما با همه تمایزها و تفاوت‌های فرهنگی، زبانی، نژادی، مذهبی و فکری قرن‌هاست در کنار یکدیگر زیست مشترک داشته‌ایم و به یقین برای نسل‌های آینده نیز باید سرنوشتی مشترک توام با همزیستی مسالمت‌آمیز و همبستگی اجتماعی را به ودیعه بگذاریم.

امیرعبداللهیان همچنین نوشت: اینک با درک و مطالعه این تجربه، جمهوری اسلامی ایران بر آن است تا در مشورت و همکاری با همسایگان خود یک الگوی بومی برای ثبات و امنیت منطقه استراتژیک غرب آسیا را پیشنهاد کند. در این خصوص وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران آمادگی آن را دارد تا در همفکری و جلب نظرات سازنده مراکز مطالعاتی و اندیشمندان صاحب نام کشورهای منطقه، نگرش مفهومی مورد نظر را غنا بخشد.

وزیر خارجه ایران به حوادث غزه و حملات رژیم صهیونیستی به مردم این باریکه نیز اشاره کرد و نوشت: امروز در حالی نام جاودان خلیج فارس را گرامی می‌داریم که تحولات مهمی در اطراف ما به ویژه در شامات که ارتباط تاریخی با خلیج فارس دارد در جریان است. قطعا دفاع از فلسطین و فروکاستن از آتش افروزی رژیم صهیونیستی تاثیرات مثبتی در منطقه مهم و حساس خلیج فارس نیز خواهد داشت.

امیرعبداللهیان در پایان ابراز امیدواری کرد که «خلیج فارس همواره امن، با ثبات و پر رونق محیطی برای آرامش مردمان شمال و جنوب آن باشد».

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • امنیت خلیج فارس با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • پیام امیرعبداللهیان به مناسبت «روز ملی خلیج فارس»
  • بزرگداشت روز ملی خلیج فارس در واقع تکریم هویت ملی ایرانیان است
  • وزیر امور خارجه: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت کشورهای ساحلی تأمین می‌شود
  • امیرعبداللهیان: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • پیام امیرعبداللهیان به همایش روز ملی خلیج فارس
  • تلاش آمریکا برای در اختیار گرفتن خلیج فارس محقق نمی‌شود
  • اربعین حسینی برابر استکبار جهانی بازدارندگی ایجاد می‌کند
  • تداوم جنگ پس از ۲۰۰ روز نشان دهنده توان مقاومت است
  • بدون حمایت ایران اکنون نامی از فلسطین نبود