Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، «مت هنکاک» روز دوشنبه با ایراد سخنانی در مجلس عوام توضیح داد که این گونه‌ اولین بار در منطقه «کنت» واقع در جنوب شرق انگلیس کشف شده و این مساله جمعه گذشته به اعضای دولت گزارش شد. او با این حال اطمینان خاطر داد هنوز نشانه‌ای یافت نشده که ثابت کند واکسن کرونا برای مقابله با گونه‌ جدید، اثربخش نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کارشناسان بهداشتی انگلیس هم معتقدند که نیازی به دستکاری واکسن کرونا نیست اما سرعت شیوع گونه جدید به حدی است که احتمالا به زودی در کشور غالب خواهد شد.

وزیر بهداشت انگلیس عنوان کرد که سازمان جهانی بهداشت از این موضوع مطلع شده و دانشمندان مشغول تحقیق در این باره در آزمایشگاه دولتی پورتون داون هستند.

او بر همین اساس اعلام کرد که لندن و شماری از مناطق جنوب شرق انگلیس از روز چهارشنبه وارد بالاترین سطح محدودیت‌های کرونایی خواهد شد.

بیشتر مناطق انگلیس پس از دور دوم قرنطینه سراسری در این کشور که دو هفته پیش پایان یافت، در بالاترین سطح محدودیت های کرونایی (سطح سه) قرار گرفتند. به این ترتیب خانواده‌ها قادر به ملاقات‌ با یکدیگر در محیط‌های بسته نبوده، تمام مهمان‌خانه‌ها و هتل‌ها تعطیل و شهروندان جز در موارد ضروری قادر به خروج از منطقه سکونت خود نخواهند بود.

با این حال لندن و شماری از مناطق جنوب شرق انگلیس تاکنون در سطح دوم قرار داشتند. براساس دستورالعمل‌های بهداشتی، سطح دو و سه شباهت‌های زیادی به یکدیگر دارند، با این تفاوت که خانواده‌هایی که در یک حلقه قرار دارند می‌توانند در محیط بسته با یکدیگر ملاقات کنند. همچنین تجمعات تا حداکثر ۶ نفر در مناطق باز آزاد است.

نخست وزیر انگلیس اطمینان داده که محدودیت‌های جدید کرونایی سوم فوریه (۱۵ بهمن) پایان می‌یابد. او پیش تر در نامه‌ای به هم‌حزبی‌های خود نوشت: محدودیت‌های جدید هر دو هفته یکبار بازنگری خواهد شد و پارلمان سرانجام ۲۷ ژانویه (۸ بهمن) به تداوم یا توقف محدودیت‌ها رای خواهد داد.

براساس آخرین آمار منتشر شده، تاکنون یک میلیون و ۸۴۹ هزار و ۴۰۳ نفر در انگلیس به کرونا مبتلا شده و ۶۴ هزار و ۱۷۰ نفر از این افراد زندگی خود را از دست داده‌اند.

عملیات تزریق واکسن کرونا از سه‌شنبه ۱۸ آذر در سراسر انگلیس آغاز شد. دولت این کشور امیدوار است که تا تابستان سال آینده جمعیت ۶۶ میلیون نفری این کشور واکسینه شوند. اولین واکسن به یک خانم ۹۰ ساله‌ در بیمارستان شهرستان کاونتری تزریق شد.

انگلیس نخستین کشور جهان است که با تائید واکسن فایزر بیون‌تک عملیات تزریق آن را آغاز کرده است.

دولت این کشور ۴۰ میلیون واحد از واکسن یادشده را خریداری کرده و در مرحله نخست قصد دارد تا افراد بالای ۸۰ سال و برخی نیروهای بهداشتی را که در محدوده افراد آسیب‌پذیر قرار دارند واکسینه کند تا سریع‌تر به زندگی عادی بازگردند. پس از آن به ترتیب افراد با آسیب پذیری بالا واکسن کرونا را دریافت خواهد کرد.

با این حال کارشناسان هشدار داده اند انتظار بازگشت روال زندگی به شرایط عادی تا ماه آوریل (فرودین ۱۴۰۰) با کاربرد واکسن کرونا، واقع بینانه نیست.

پربیننده ترین تجربه تلخ برجام تکرار می‌شود؟ پاسخ روحانی به احتمال دیدار با بایدن کار در کشور استرالیا دیگر آرزویی محال نیست! اعلام نتایج آرای الکترال نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا/ ترامپ۲۲۹ و بایدن ۲۲۹رأی پوتین در مخفیگاه به سر می‌برد؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: وزیر بهداشت واکسن کرونا بریتانیا وزیر بهداشت انگلستان قرنطینه ویروس کرونا واکسن کرونا کرونا ویروس اخبار کرونا واکسن کرونا محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۰۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش ایسنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • محدودیت یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • تغییر میهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران
  • یمن میهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!