Web Analytics Made Easy - Statcounter

یوفوواکس اعلام کرد که پتنت مربوط به فناوری ساخت آنتی‌ژن بهینه شدن به‌منظور تولید واکسن ضدکرونا به ثبت رسیده است. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت یوفوواکس (Ufovax)، یک شرکت زیست‌فناوری است که روی واکسن مبتنی بر نانوذرات روتئین خودآرای تک‌جزئی (۱ c-SA p NP) کار می‌کند. این واکسن توسط جیانگ ژو دانشیار مرکز تحقیقاتی اسکریپس ابداع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فرآیند ثبت این پتنت با عنوان «ایمنی‌ساز‌های پروتئین سنبله ویروس کرونا و واکسن‌های مرتبط» توسط موسسه اسکریپس در تاریخ ۲۹ ژوئن سال جاری آغاز شده است.

شرکت یوفوواکس در راستای توسعه دامنه مالکیت فکری خود، اقدام به ثبت این پتنت جدید کرده قرار است از این فناوری برای طراحی آنتی‌ژن بهینه به‌منظور مقابله با ویروس کرونا است.

در اوایل سال جاری در مقاله‌ای که محققان به چاپ رساندند، یک مطالعه سیستماتیک روی طراحی پنج آنتی‌ژن انجام شده که در آن پاسخ واکسن در موش‌ها نیز ارزیابی شده بود. با استفاده از جهش محبوب S ۲ P تنها روی اسپایک، آنتی‌ژن سنبله (S ۲ GΔHR ۲) بهینه شده طراحی شد و مورد ارزیابی قرار گرفت. یکی از اشکال این آنتی‌ژن نسبت به دیگر گزینه‌ها پاسخ قوی‌تر آنتی‌بادی را ایجاد کرد به طوری که در این نمونه تولید آنتی‌بادی ۷ برابرا بیشتر انجام شد.

فناوری سنبله بهینه‌سازی شده که اکنون پتنت آن به ثبت رسیده است.

جی لی، مدیرعامل شرکت یوفوواکس می‌گوید: «ما از بررسی سریع این درخواست ثبت اختراع کاملاً هیجان‌زده هستیم. این موضوع منحصر به فرد بودن طرح‌های ما را نشان داده و به ما انگیزه می‌دهد که بی‌وقفه به‌کار خود ادامه دهیم تا واکسن نسل بعدی را توسعه دهیم.»

انتظار می‌رود که آزمایش بالینی فاز I / II در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۱ آغاز شود. ژو می‌گوید: «ثبت این اختراع در یک بازه زمانی کوتاه بسیار خوشحال‌کننده است. رویکرد ما هم نوآورانه و هم قوی است و امیدواریم که این گزینه ساخت واکسن ضدکرونا نیز طی ماه‌های آینده با همان سرعت پیشرفت کند.»

یوفوواکس یک شرکت خصوصی فعال در حوزه زیست‌فناوری است که در حال حاضر روی تولید واکسن‌های نانوذرات پروتئینی برای بیماری‌های عفونی متمرکز است. این شرکت دارای هشت واکسن در مرحله توسعه پیش بالینی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو ثبت پتنت واکسن کرونا آنتی ژن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۲۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن معروف از بازار جهانی جمع شد

به گزارش خبرآنلاین، شرکت آسترازنکا پس از اعتراف به اینکه واکسن کووید ۱۹ تولید آن به عوارض جانبی نادر اما مرگبار منجر می شود، واکسن های کرونای خود را از سراسر جهان جمع آوری کرد.

مهر در گزارشی به نقل از ایندپندنت نوشت: قبلا این داروساز انگلیسی- سوئدی مجوز بازاریابی واکسنی به نام Vaxzevria را در اتحادیه اروپا پس داده است. مجوز مذکور تاییدیه ای برای بازاریابی دارو در کشورهای عضو اتحادیه اروپا است و این شرکت اعلام کرده بود دلیل پس دادن مجوز نیز اشباع بازار با واکسن های به روز رسانی شده برای مقابله با شاخه های جدید ویروس کرونا است.

درخواست جمع آوری واکسن از اتحادیه اروپا در ۵ مارس سال جاری میلادی ثبت شده و از هفتم ماه می( دیروز) نیز اجرایی شده است. آسترازنکا در بیانیه ای اعلام کرد: از آنجا که نسخه های متعددی از واکسن های کووید۱۹ توسعه یافته اند، در بازار مازاد واکسن وجود دارد.

این شرکت اخیرا اعتراف کرد یکی از واکسن های آن به نام کووید شیلد ممکن است در مواردی نادر به ایجاد لخته خونی و کاهش پلاکت های خون منجر شود.

البته پس از آنکه شکایتی دسته جمعی از این شرکت در انگلیس ثبت شد، آسترازنکا به این عارضه جانبی اعتراف کرد. در شکایت ثبت شده، آمده بود واکسن به مرگ و میر و جراحت هایی منجر می شود و شاکیان خواستار حدود ۱۰۰ میلیون پوند غرامت برای ۵۰ قربانی شده بودند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904315

دیگر خبرها

  • آسترازنکا واکسن کرونای خود را از بازار جمع می‌کند
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • ساخت پهپادهای چندطیفی برای تشخیص آفات محصولات کشاورزی
  • واکسن معروف از بازار جهانی جمع شد
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت دانش‌بنیان ایرانی
  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت ساخته شده در یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی
  • حسگری که مواد مخدر را ۶ برابر سریع‌تر شناسایی می‌کند
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه