Web Analytics Made Easy - Statcounter



علی نامداری گفت: این پول‌هایی که صحبت از آن است و می‌گویند در قالب هدیه پرداخت شده اصلا به این شکل نیست بلکه این پول‌ها در اختیار باشگاه استقلال بوده و معاونت وقت آن زمان استقلال یعنی آقای نوروزی آنها را پرداخت کرده است و من هم در جریان نبودم.

به گزارش فرهیختگان ، استقلال در فصل جدید از تیم‌هایی بود که کمترین تغییرات را در ترکیب خود داشت و همین موضوع یعنی ثبات فنی و تاکتیکی به‌واسطه تغییرات حداقلی باعث شد تا بیشترین امید برای فصل جاری به‌منظور شکستن طلسم ۸ ساله برای کسب عنوان قهرمانی در دل هواداران این تیم ایجاد شود، هرچند در راس کادرفنی آبی‌ها طی یک فصل گذشته مربیان زیادی رفت‌وآمد داشتند و از سوی دیگر نیز در جمع مدیران نیز همین حکایت وجود داشت و دو مدیر عامل و چندین سرپرست طی همین یک سال در باشگاه استقلال معنا و مفهوم ثبات و ماندگاری را زیر سوال برده و این باشگاه را با چالش‌های زیادی مواجه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال استقلال از حیث جمع کردن امتیازات در ابتدای فصل برخلاف فصول اخیر موفق نشان داده تا جایی که در همین ابتدا نیز به صدر جدول رسیده است با این حال اگرچه استقلال تا اینجای فصل نتایج خوبی کسب کرده اما حاشیه‌های ایجاد شده از جمله اختلافات ایجاد شده بین مدیران، مشخص نبودن مدیرعامل این باشگاه بعد از سپری شدن ۶ هفته از آغاز رقابت‌های لیگ برتر، موضوع قرارداد برخی از بازیکنان این تیم و حواشی دیگر می‌تواند مانعی جدی باشد در مقابل موفقیت‌های بعدی. این درحالی است که به‌تازگی مشکل ایجاد شده بر سر قرارداد بازیکنی مانند فرشید اسماعیلی تا حدودی اردوی این تیم را به چالش کشیده است.

طی روزهای گذشته صحبت درخصوص قرارداد فرشید اسماعیلی و پول خارج از قراردادی که او در زمان تمدید قراردادش با استقلال در دوره مدیرعامل وقت یعنی احمد سعادتمند دریافت کرده نقل محافل بوده و به دفعات در رسانه‌های مختلف درخصوص آن صحبت شده است، حال اینکه در آن زمان چه وعده و وعید‌هایی به هافبک شماره ۸ استقلال داده شده که در ادامه باعث شده است تا اختلاف‌نظرهایی بین او و مددی ایجاد شود به‌طور واضح مشخص نیست. این اتفاق درگیری‌های پنجشنبه گذشته را در سر تمرین رقم زد و باعث شد اسماعیلی در کامنتی ناپسند مسئولان استقلال را متهم به دروغگویی کند. درباره اینکه آیا واقعا پولی خارج از قرارداد و به‌عنوان هدیه وجود داشته یا خیر شاید هیچ‌کس به اندازه احمد سعادتمند و حتی مهدی نوروزی، مدیرعامل و مدیر اقتصادی سابق باشگاه استقلال نتوانند درخصوص آن شفاف‌سازی کرده و این ابهام را برطرف کنند.

سعادتمند: قراردادها با کارشناسی بسته شد

در همین زمینه احمد سعادتمند در گفت‌وگویی با خبرنگار «فرهیختگان» درخصوص ادعاهای فرشید اسماعیلی و اینکه آیا بالاخره پولی خارج از قرارداد این بازیکن به او داده شده است یا خیر گفت: «تمام قراردادهای بازیکنان که با باشگاه منعقد می‌شد توسط مهدی نوروزی معاون اقتصادی وقت باشگاه با یک تیم کارشناسی مورد بررسی قرار گرفت و در ادامه در یک قالب کاملا حرفه‌ای پس از مشورت با مشاوران حقوقی و فوتبالی به روی کاغذ رفت و بنده به‌عنوان مدیرعامل آنها را امضا کردم.»

وی در مورد شایعات و گمانه‌زنی‌های اخیر در این خصوص افزود: «هیچ چیزی خارج از قرارداد وجود نداشته و آن چیزی را که در قرارداد آمده ما از آن اطلاع داریم و امضا کردیم و این مسائل که امروز از آنها صحبت می‌شود مثل زیرمیزی یا پول خارج از قرارداد در قاموس ما نبوده و در تفکرات ما جایی نداشته و ندارد.»

نوروزی: چیزی جز قرارداد امضا شده را نمی‌پذیریم

برای پیگیری بیشتر ماجرا با مهدی نوروزی، معاون وقت باشگاه استقلال که این روزها به‌خاطر بیماری یکی از اقوامش مشغله‌های زیادی دارد هم‌صحبت شدیم. وی در ابتدا اظهار داشت: «ابتدا از دوستان و اصحاب رسانه که در این چند روز نگران بودند و این موضوع را پیگیری کردند و جویای احوال ما شدند بسیار سپاسگزارم. حقیقت این است که خواهرزاده بنده به‌خاطر مشکلاتی که دارد مجبور است پیوند مغز استخوان انجام دهد و این اتفاق شرایط بسیار سختی را برای خانواده به‌وجود آورده که با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم و خیلی درگیر آن هستیم اما درنهایت امیدوارم با دعای مردم و هواداران خوب استقلال شفای عاجل هر چه سریع‌تر حاصل شود تا خواهرزاده‌ام هرچه سریع‌تر سلامتی‌اش را به‌دست بیاورد.»

نوروزی درباره اتفاقات اخیر مربوط به قرارداد بازیکنانی مثل فرشید اسماعیلی و پول خارج از قراردادی که با ادعای این بازیکن در زمان مدیریت احمد سعادتمند توسط نامداری به وی پرداخت شده و اینکه آیا این پول قرار بود بخشی از قرارداد اسماعیلی باشد یا خارج از قراردادش به «فرهیختگان» گفت: «ما هیچ چیزی را جز قراردادی که امضا شده نمی‌پذیریم و از آن خبر نداریم و مطمئنا هرچه که در درون قرارداد هست به‌صورت کتبی در آن ذکر شده و هر چیزی که هست به‌صورت کارشناسی شده و حساب شده که توسط یک تیم حرفه‌ای تنظیم شده در درون قرارداد وجود دارد.»

نوروزی افزود: «درواقع هر اتفاق و هر موضوعی که هست از جمله مبلغ قرارداد مدت آن و آپشن‌ها و سایر موارد دیگر در قرارداد ذکر شده و چیزی خارج از آن وجود ندارد ضمن اینکه اگر هم چیزی خارج از آن وجود داشته باشد به ما ارتباط پیدا نمی‌کند.»

نامداری: کدام هدیه؟ پول را به سعادتمند و نوروزی دادم

با توجه به صحبت‌های سعادتمند و نوروزی، مدیرعامل و معاون اقتصادی وقت باشگاه استقلال، به‌نظر می‌رسد حداقل در آن موعد یعنی زمان بسته شدن قرارداد بازیکنان با باشگاه توسط مدیران وقت قول یا وعده‌ای برای دادن پولی خارج از قرارداد یا هدیه به بازیکنانی مثل فرشید اسماعیلی داده نشده است. شایعه شده که این تعداد از بازیکنان در آن زمان با مراجعه به علی نامداری هوادار متمول و انبوه‌ساز استقلالی که صحبت‌هایی نیز درخصوص حضورش در هیات‌مدیره استقلال مطرح بود از او پول‌هایی را دریافت کردند که در ادامه ماجرا و با توجه به اینکه بعدا نامداری با باشگاه دچار اختلاف و از صندلی هیات‌مدیره باشگاه دور شد، مبالغ پرداختی را در قالب قرض به باشگاه عنوان و رسید پول‌های هزینه شده برای استقلال از جمله پرداختی به بازیکنان (که بازیکنان آن را هدیه می‌دانستند!) را برای تسویه ارسال کرد که درنهایت همین موضوع اختلافات بعدی را ایجاد کرد.

در همین زمینه با علی نامداری نیز تماس گرفتیم. وی به «فرهیختگان» گفت: «این پول‌هایی که صحبت از آن است و می‌گویند در قالب هدیه پرداخت شده اصلا به این شکل نیست بلکه این پول‌ها در اختیار باشگاه استقلال بوده و معاونت وقت آن زمان استقلال یعنی آقای نوروزی آنها را پرداخت کرده است و من هم در جریان نبودم، پس اگر صحبتی شده و یا به بازیکنی این پول پرداخت شده است من در جریان نیستم، ضمن اینکه اگر قرار بود مبلغی به عنوان هدیه پرداخت شود به همه بازیکنان پرداخت می‌شد نه فقط به چند نفر. پس هدیه‌ای در کار نبود. این پول از طرف من در اختیار باشگاه و آقایان سعادتمند و نوروزی قرار گرفت و این دو نفر خودشان هزینه کردند. اگر پول خارج از قراردادی هم پرداخت شده با تصمیم باشگاه بوده و بنده هیچ دخالتی نداشتم.»

وی افزود: «با درخواست باشگاه قرار شد مبلغی را به باشگاه یکی دو ماهه بدهم تا مشکلات حل شود و بعدا با من تسویه کنند. تمام این پول‌ها در قالب چک و به صورت قرارداد در اختیار آقایان قرار گرفت.»

بیانیه بدموقع و واکنش بد فرشید

بعد از بیانیه باشگاه استقلال که به‌نظر می‌رسد با صداقت تنظیم شده و فقط در زمانبندی در آستانه دیدار حساس این تیم مقابل شهرخودرو منتشر شد، فرشید اسماعیلی در اینستاگرام زیر این پست باشگاه را به دروغگویی متهم کرد اما نکته قابل توجه اینکه حداقل در این بین با توجه به اظهارات سعادتمند و نوروزی از سوی آنها به‌نظر می‌رسد وعده‌ای به اسماعیلی داده نشده و سرپرست استقلال نیز در این بین با استناد به آنچه که در قرارداد بین این باشگاه و هافبک استقلال در زمان احمد سعادتمند بسته شده اظهارات فوق را مطرح کرده و در این خصوص حق با او است. قرار است به‌زودی فرشید اسماعیلی در کمیته انضباطی باشگاه استقلال حاضر شده و در این خصوص توضیحاتش را ارائه دهد.

نظری: بازیکن حرفه‌ای باید رفتارهایش هم حرفه‌ای باشد

حجت نظری روز گذشته در جمع خبرنگاران درخصوص پول‌های زیرمیزی یا هدیه‌ای که به بازیکنان داده شده است، گفت: «اجازه بدهید این موضوع را زیاد باز نکنم. در دوران نقل و انتقالات به هر دلیلی رقم قرارداد بازیکنان تفاوت فاحشی با قرارداد قبلی داشت و حتی بازیکنان جدید تیم هم نسبت به قرارداد با باشگاه قبلی عدد بسیار متفاوتی داشتند. وقتی نمی‌شد رقم قرارداد را در آن ذکر کنند تلاش کردند به هر شکل نظر بازیکنان را جلب کنند و در این حوزه بی‌تردید هیچ تقصیری متوجه بازیکن نیست.»

عضو هیات‌مدیره استقلال در پاسخ به این سوال که آیا این بند نامش بند هدیه است، عنوان کرد: «نمی‌دانم اسم آن چیست ولی به هر ترتیب تلاش شد تا رضایت بازیکنان جلب شود.»

نظری درخصوص اینکه آیا فرشید اسماعیلی قربانی این قضایا شده است یا خیر گفت: «در بستن قراردادهای نقل و انتقالات تقصیری متوجه بازیکن نیست ولی ما انتظار داریم وقتی بازیکنی قرارداد حرفه‌ای می‌بندد همه رفتارهایش حرفه‌ای باشد. باشگاه هم این حق را دارد با هرکسی که قواعد باشگاه را رعایت نمی‌کند طبق اصول رفتار کند. فکر می‌کنم اسماعیلی خیلی زود با گفت‌وگوهایی که با وی صورت گرفته و ادامه دارد به جمع بازیکنان برگردد.»

محمدرضا حاجی‌عبدالرزاق

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۳۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش روزنامه شهرداری به افشای قرارداد ۲ میلیارد یورویی

به گزارش «تابناک»، محسن مهدیان مدیرعامل رونامه همشهری در واکنش به افشای قرارداد ۲ میلیارد یورویی چنین نوشت:

یکم؛ بزرگ‌ترین قرارداد تاریخ بلدیه را به اسم عدالت‌خواهی افشا کردند. احتمال برهم‌خوردن قرارداد وجود دارد. طرف چینی این قرارداد، به جهت شرایط تحریم بر رازداری مصر بوده است و البته حق هم دارد گلایه قهرآمیز کند.
دوم؛ مطابق این قرارداد ۲۵۰۰ اتوبوس برقی وارد کشور می‌شود؛ آن هم از طریق تأمین مالی نوین در حوزه مشارکت، مولدسازی و یوزانس.

جهت روشن‌شدن این عدد، باید گفت که خرید اتوبوس طی ۱۲ سال دوره مدیریت آقای قالیباف ۱۲۰۰ عدد بوده است و در تمام سال‌های دوره اصلاحات ۱۳۰ دستگاه. تا الان نیز ۷ برابر دوره اصلاحات یعنی حدود ۸۲۶ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل‌ونقل عمومی وارد شده است و باز هم جهت تقریب به ذهن، در حال حاضر ۵۲۰۰  دستگاه در ناوگان اتوبوسرانی شهر تهران هست  که تقریبا ۳ هزار و ۵۳ دستگاه  آن فعال است. حالا تصور کنید ورود ۲۵۰۰ اتوبوس برقی چه تحولی در رفت‌وآمد مردم ایجاد می‌کند! تحول در چه چیز؟ کاهش ترافیک، کاهش آلودگی زیست‌محیطی، کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل و تسهیل در رفت‌وآمد عمومی.

سوم؛ افشاکننده قرارداد مدعی است که این قرارداد پشت در‌های بسته نوشته شده و به ضرر کشور است. به همین سادگی و با همین بهانه‌جویی ساده‌انگارانه یک تصمیم سازنده را به چالش کشیده‌اند. اجمالا چه کسانی از این قرارداد اطلاع داشته‌اند؟ شخص رئیس‌جمهور، ۴ وزارتخانه صمت، امورخارجه، کشور و نفت و در نهایت بانک مرکزی.
قرارداد نیز سراسر به‌نفع مردم است؛ هم در عدد و رقم که به‌جای هزار دستگاه در قرارداد اولیه، ۲۵۰۰ دستگاه وارد خواهد شد و هم در زمان تحویل که ۶ ماه بعد از واریز پیش‌پرداخت اولیه انجام می‌شود و اگر سنگ‌اندازی نشود می‌توان تا پایان سال اتوبوس‌های برقی را در تهران دید.

چهارم؛ اگر این قرار تجاری به‌هم‌بخورد که بیم آن می‌رود و موجب نگرانی شده، آنگاه چه کسی پاسخگو است؟ به‌طور حتم دستگاه قضایی.

سؤال کاملا شفافی وجود دارد که آیا افشای یک قرارداد در شرایط تحریم، تخریب آشکار امنیت روانی و حقیقی مردم نیست؟ آیا مواجهه مستقیم با منافع شهر و مردم نیست؟ آیا شبهه ضدامنیتی‌بودن آن وجود ندارد؟ چه‌کسی یا کسانی از برهم‌خوردن این قرارداد نفع می‌برند؟ آیا پای یک مافیای ناسالم و پرمسئله و البته دامنه‌دار در میان نیست؟ در نهایت اینکه دقیقا عدلیه چه‌وقت خود را مسئول می‌داند با این جریان سراسر موهن و دکاندار افشاگری، برخورد جدی و بهنگام داشته باشد؟ چرا برخورد‌ها بازدارنده  نیست؟
پنجم؛ واقعیت این است که آن روز که مثل آب خوردن آبروی مردم را در فضای مجازی می‌ریختند کسی سراغ‌شان نرفت تا عبرت بگیرند.
کار بدانجا رسید که همین دستگاه قضایی و نظارتی را به سخره گرفتند و با تعطیل نشان دادن آن‌ها از خود یک قهرمان دست‌ساز و تصنعی ساختند. باز هم قهریه خاموش بود و بدتر اینکه حمایت هم شدند.

کار بالا گرفت و در مسابقه دکانداری برای افشاگری و گنده‌گویی‌های مجازی، نظام را متهم به فساد سیستمی کردند و باز هم انگار نه انگار. گویی امنیت روانی این مردم حرمتی ندارد!

اما اکنون ماجرا فرق دارد؛ «حق‌الناس» و «بیت‌المال» و «حق‌الله» را توجه نکردیم و امروز «حیات‌جمعی» مردم را تهدید می‌کنند. آیا قرار نیست به قاعده عقل و قانون تغییر رویه دهیم؟ دادستان محترم کجاست؟

دیگر خبرها

  • واکنش بانک مرکزی به اظهارات میرسلیم/ عقل سلیم چه می‌گوید؟
  • واکنش‌ها به اظهارات جنجالی مهدی نصیری در بی‌بی‌سی
  • کدام بازیکنان استقلال به نبرد تبریز نمی‌رسند؟
  • واکنش روزنامه شهرداری به افشای قرارداد ۲ میلیارد یورویی
  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر | کدام قرارداد زاکانی تنش‌زا شده؟
  • عکس| برترین پنالتی زن‌های تاریخ فوتبال کدام بازیکنان هستند؟
  • هدیه نکونام به هوادار خاص/ دختر آبی پوش در آغوش سرمربی استقلال
  • خاص‌ترین هوادار فوتبال در تمرین استقلال | هدیه نکونام به این هوادار خاص | تصاویر
  • ۵ هدیه اینتر به اینزاگی برای فصل آینده
  • سید حسین حسینی و دانیال اسماعیلی فر بخشیده می‌شوند؟