Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

محمود ترفع مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در پاسخ به سوالی درباره تجمع رانندگان بخش خصوصی و گلایه نسبت به واریز با تاخیر درآمدها به حساب رانندگان، اظهار کرد: شرکت واحد اتوبوسرانی اقدامات خوبی برای حمایت از رانندگان بخش خصوصی انجام داده است. در گذشته پول به حساب شرکت‌های خصوصی واریز می‌شد اما به تازگی امکانی را به صورت نرم‌افزاری فراهم کردیم که بر اساس آن مبالغ کارتخوان به حساب راننده مستقیما واریز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: به این ترتیب، رانندگان می‌توانند هر شب مبالغ کارتخوان را دریافت کنند و تاخیری از این بابت وجود ندارد. تا کنون بیش از هزار راننده مبالغ را شبانه دریافت می‌کنند.

ترفع همچنین درباره گلایه رانندگان مبنی بر عدم دریافت یارانه بخش خصوصی، گفت: از ۲۰ آذر ماه قرارداد شرکت‌های بخش خصوصی را با توجه به شرایط موجود و زیان‌ده بودن خطوط تغییر دادیم و مبلغ یارانه‌ای را که به تعدادی از خطوط تعلق می‌گرفت، بین همه خطوط توزیع می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تاکید بر اینکه رویکرد این شرکت همواره حمایت از رانندگان بخش خصوصی بوده است، ادامه داد: این مبلع تحت عنوان یارانه از طرف شهرداری تهران داده می‌شد، اما آنچه در این اعتراض مطرح شد که «دولت هر ساله یارانه بلیت را می‌دهد و ما به بخش خصوصی آن را پرداخت نکرده‌ایم» درست نیست.

ترفع افزود: یارانه دولت با توجه به قیمت تمام شده‌ سفر، قابل توجه نیست و دولت برخی سال‌ها آن را پرداخت کرده است. با توجه به اینکه اکنون فصل بودجه است در حال پیگیری برای افزایش مبلغ یارانه در بودجه سال آینده دولت و همچنین دریافت یارانه‌ سال جاری هستیم.

او همچنین از اختصاص اتوبوس‌های ویژه بانوان خبر داد و گفت: ۱۰ دستگاه اتوبوس ویژه بانوان را در خط هفت اتوبوس‌های تندرو مستقر کردیم، چرا که این خط پرمسافری است و تعداد بانوان نیز در آن زیاد بود و از طریق سامانه ۱۸۸۸ گلایه‌هایی مبنی بر کمبود فضا برای بانوان در این خط اعلام شد. در نتیجه برای رفاه حال بانوان و اجرای فاصله‌گذاری اجتماعی با توجه به شرایط کرونایی موجود ۱۰ دستگاه از اتوبوس‌های جدیدی را که خریداری کردیم در خط تندرو ۷ به بانوان اختصاص دادیم.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: شرکت واحد اتوبوسرانی تجمع رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی رانندگان بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۴۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند

تین نیوز

انجمن صنفی کارفرمایی شرکت های حمل و نقل بین المللی خراسان رضوی، نحوه درخواست ابطال ( غیر فعال نمودن )  کارت هوشمند رانندگان را اعلام کرد.

به گزارش تین نیوز، بر  اساس نامه تاریخ 26 فروردین امسال انجمن صنفی کارفرمایی شرکت های حمل و نقل بین المللی خراسان رضوی به کلیه شرکت های حمل و نقل بین المللی عضو و غیر عضو که به امضای احمد زمانیان رئیس هیئت مدیره این انجمن رسیده، ابطال و یا غیر فعال نمودن کارت هوشمند راننده و یا ناوگان حمل و نقل، در صورت احراز تخلف و رای صادره از سوی کمیسیون های ماده 11 و 14 سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با دستور مراجع قضایی مبنی بر انجام این امر امکان پذیر است.

کمیسیون ماده 11 ، مرجع رسیدگی به شکایات و تخلفات رانندگان ناوگان حمل و نقل جاده ای و کمیسیون ماده 14 نیز از دیگر کمیسیون های بخش حمل و نقل جاده ای است که به تخلفات مالکان ناوگان حمل و نقل جاده ای رسیدگی می کند. کمیسیون های ماده 12  نیز ویژه رسیدگی به تخلفات شرکت ها و موسسات حمل و نقل کالا و مسافر است.

حمل بار بدون اخذ بارنامه دولتی، حمل بار اضافه بر ظرفیت مندرج در کارت خودرو، رعایت نکردن مقررات حمل بارهای عادی و ترافیکی، فقدان یا عدم بکارگیری تجهیزات ایمنی، در اختیار گذاشتن وسیله نقلیه به راننده ای که نام وی در بارنامه درج نشده، جابه جایی مسافر بدون اخذ صورت وضعیت، مسافرگیری در اطراف پایانه مسافربری، اخذ کمیسیون اضافی از راننده، عدم مسئولیت پذیری شرکت در خصوص پرداخت کامل و به موقع کرایه رانندگان از جمله مواردی هستند که در کمیسیون های حمل و نقل جاده ای قابل رسیدگی هستند.  سوء استفاده از کارت هوشمند رانندگان، تحمیل هزینه ها و مسئولیت های اضافی به رانندگان، عدم پرداخت حقوق دولتی، صدور بارنامه یا صورت وضعیت صوری، اجبار به حمل بار اضافه بر ظرفیت مجاز، عدم رعایت مقررات مربوط به سالن اعلام بار و درج اطلاعات نادرست در بارنامه نیز به عنوان بخش دیگری از موارد قابل طرح در کمیسیون ویژه رسیدگی به تخلفات شرکت ها و موسسات حمل و نقل جاده ای است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • رفع نقاط حادثه‌خیز راه‌های زنجان اعتبار ویژه می‌خواهد
  • رفع نقاط حادثه خیز در زنجان نیازمند تأمین اعتبارات است
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت
  • برگزاری تجمع مردم و بانوان کرمانشاهی در حمایت از اجرای «طرح نور»
  • تجمع مردمی و بانوان کرمانشاهی در حمایت از اجرای طرح نور
  • تجمع مردمی و بانوان کرمانشاهی در حمایت از اجرای «طرح نور»
  • برگزاری تجمع حمایتی مردم و بانوان کرمانشاهی از اجرای «طرح نور»