Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین  سجاد رفیع؛ موسسه تحقیقاتی Genome از جمله مراکز بسیار معتبر در زمینه ارزیابی و رتبه‌بندی زیست‌بوم‌های استارتاپی است. از جمله مهمترین مولفه‌های مورد بررسی توسط این موسسه می‌توان به نظام تامین مالی و سطح مهارت نیروی کار اشاره کرد. در همین زمینه، در ادامه به بیان خلاصه‌ای از گزارش Genome در مورد زیست‌بوم فین‌تک شهرهای بحرین و ریاض خواهیم پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آخرین گزارش موسسه Genome در مورد زیست‌بوم استارتاپی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس، از بحرین و ریاض به عنوان قطب‌های در حال ظهور جهان در حوزه فین‌تک (در کنار شهرهایی مانند توکیو، ملبورن، فرانکفورت و ...) نام برده شده است. در این گزارش از مواردی مانند اعطای یارانه و مشوق‌های مالیاتی و همچنین برنامه 11.3 میلیارد دلاری دولت بحرین برای حمایت از فعالیت‌های اقتصادی در دوران اپیدمی کووید 19، به عنوان مهمترین دلایل موفقیت این کشور نام برده شده است. در همین رابطه، دستاوردهای شهر ریاض در حوزه فین‌تک نیز بیش از هر چیز به تمرکز آن روی رشد حوزه تجارت الکترونیک (به واسطه نیروی کار ماهر و زیرساخت‌های اقتصادی مناسب) نسبت داده شده است.

تدوین و اعمال برخی استانداردها در زمینه سرمایه‌گذاری جمعی (crowdfunding) و بانکداری باز (open banking)، بحرین را از حیث اجرای قوانین مالی اسلامی در رتبه نخست منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا (MENA) و دوم جهان قرار داده است. در همین رابطه، شاهد تدوین مجموعه‌ای از قوانین توسط دولتمردان این کشور در جهت تسهیل فعالیت شرکت‌های استارتاپی در حوزه خدمات مالی دیجیتال هستیم. در همین زمینه می‌توان به کاهش حداقل سرمایه لازم برای راه‌اندازی استارتاپ‌ در برخی حوزه‌ها از 50 هزار به تنها 100 دلار اشاره کرد.

در همین رابطه، ابراهیم جناحی مسئول صندوق نیروی کار بحرین (Tamkeen) با اشاره به تبدیل این کشور به یک قطب نوآوری در حوزه فین‌تک، از برنامه گسترده دولتمردان در زمینه تربیت و جذب نیروی کار ماهر و متخصص در این حوزه خبر داد. لازم به ذکر است که صندوق Tamkeen، بخشی از شبکه بزرگ حامیان فعالیت‌های استارتاپی در بحرین شامل مراکز رشد، برنامه‌های شتاب‌دهنده، شرکت‌های سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر و ... است.

در پایان، لازم به ذکر است که کارشناسان موسسه Genome از شهرهای بحرین، ریاض، ابوظبی و دوبی به عنوان برترین زیست‌بوم‌های فین‌تک در خاورمیانه طی سال جاری میلادی نام برده‌اند.

پربیننده ترین جزییات طرح رایگان شدن اینترنت دانش آموزان، معلمان و مدارس کدام ارز دیجیتال بیشترین سوددهی را دارد؟ نگاهی دقیق‌تر به پادشاه دوربین گوشی‌ها، هوآوی Mate 40 Pro رجیستری گوشی تلفن همراه غیرحضوری شد اولین رابین هود سایبری به دنیای واقعی قدم گذاشت

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: استارتاپ استارت آپ نظام مالی فین تک فناوری مالی استارت آپ ها حوزه فین تک نیروی کار زیست بوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۴۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، محمد جواد عسکری اظهار داشت: مسائل محیط زیسیت باید جزء اولویت‌های مهم دستگاه‌های دولت و دستگاه‌های اجرایی باشد، امروز اثرات کم توجهی به این حوزه را با مشکلات به وجود آمده مشاهده می‌کنیم و برای جبران این کم توجهی‌ها لازم است در قالب برنامه حرکت کنیم.   نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ۲۲۰ حکم مربوط به دستگاه‌های متولی در زمینه قانون هوای پاک وجود دارد که ۲۰ حکم آن اجرا شده، ۶۰ حکم ناقص اجرا شده و مابقی آن تاکنون اجرا نشده اند، ادامه داد: سالانه افراد زیادی به دلیل آلودگی هوا فوت کرده و یا با مشکلات جدی مواجه می‌شوند، دستگاه‌هایی که در زمینه اجرای قانون هوای پاک کم کاری کرده‌اند به عنوان مصداق ترک فعل به دستگاه قضائی معرفی کرده‌ایم.   وی با تاکید بر اینکه راهی جر ایجاد هم افزایی برای اجرای قانون هوای پاک نداریم، عنوان کرد: باید در کشور گفتمان محیط زیستی را ایجاد کنیم و همه عوام و خواص مسائل زیست محیطی را سرلوحه کار خود قرار دهند.   عسکری با بیان اینکه با پیگیری‌ها و نظارت‌های میدانی انجام شده مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه را برطرف کردیم و روند احیا آن امیدی را ایجاد کرده است، گفت: باید مسائل محیط زیست را جدی‌تر از گذشته ببینیم، درحال حاضر مسائلی از قبیل آلودگی دریا‌ها و دریاچه‌ها با ورود فاضلاب را شاهد هستیم و از سوی دیگر شاهد خشک شدن دریاچه‌های آب شور هستیم که ریزگرد آنها خسارت زیادی را به همراه دارد.   وی با اشاره به اینکه باید مسائل محیط زیستی را به صورت جدی‌تر در کتاب‌های درسی آورده شود، افزود: واحد‌های تولیدی و معادن باید به تعهد خود در زمینه کنترل آلایندگی حاصل از فعالیت عمل کنند. وزارت نفت نیز باید در حوزه زیست محیطی به وظایف خود عمل کند و متاسفانه کم کاری این وزارتخانه پیگیری نشده است.   رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به نشست کمیسیون متبوع خود با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و تاکید بر اینکه باید حوزه محیط زیست را دانش بنیان کنیم، عنوان کرد: خوشبختانه در مناطق حفاظت شده با اقداماتی که صورت گرفته جمعیت قوچ، میش، کل، بز و گوزن زرد ایرانی درحال افزایش است که جای تقدیر دارد و باید این فعالیت‌ها باید تقویت و حمایت قانونی شوند.   وی با اشاره به اینکه آمادگی داریم تا هرگونه حمایتی را در زمینه تقنینی از سازمان حفاظت محیط زیست داشته باشیم، ادامه داد: کم بودن نیروی کار و محیط بان در سازمان حفاظت محیط زیست مشکل ساز است و باید هرچه سریع‌تر این کسری جبران شود.   عسکری با بیان اینکه باید برای کانون‌های ریزگرد‌ها اقدامات جدی و فوری انجام شود، تصریح کرد: در برخی نقاط کشت درخت اکالیپتوس با توجه به رشد سریع ترویج داده شده، اما باید توجه شود که این نوع درخت بسیار آب‌بر بوده و موجب از بین رفتن منابع آبی می‌شود.

دیگر خبرها

  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • ظهور یک قدرت اقتصادی جدید؛ اقتصاد هند چقدر قوی است؟
  • عملیات تنبیهی وعده صادق، اثبات ظهور قدرت نظامی ایران به جهان
  • ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی
  • شناساندن حضرت حجت(عج) به جهانیان؛ اولین گام ظهور
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است
  • حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه
  • ملت‌های مسلمان، یهودی، مسیحی و بودایی حقوق فلسطینیان را از کشورهای حامی رژیم صهیونیستی مطالبه می‌کنند
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • واکنش کنعانی به بازداشت و سرکوب دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا