Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر گفت: با راه‌اندازی واحدهای تولید کود فسفاته در استان بوشهر، این استان به قطب تولید کود فسفاته در کشور در تامین نیاز اراضی کشاورزی تبدیل می‌شود.

سعید زرین‌فر در بررسی روند تولید کود فسفات در بوشهر با بیان اینکه قبلا این محصول مورد نیاز بخش کشاورزی با ارز دولتی وارد می‌شد، اظهار کرد: سه واحد تولید کننده کود فسفاته استان بوشهر نیمه فعال و راکد بود که خوشبختانه با پیگیری‌های مدیریت استان و همکاری بانک عامل و دستگاه‌های اجرایی مختلف واحدهای تولید کود فسفات در منطقه ویژه و شهرک صنعتی بوشهر فعال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به واردات مواد اولیه مورد نیاز تولید کود فسفاته به بندر بوشهر خاطر نشان کرد: در این راستا برای توسعه و تامین زیرساخت‌های لازم مانند تامین آب، گاز کارخانه‌های تولید کود فسفات در نشستی تصمیمات لازم ارائه شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر با بیان اینکه 2 کارخانه تولید کودفسفات راه‌اندازی شده است، گفت: کارخانه سوم نیز به‌زودی فعالیت آن آغاز می‌شود.

زرین‌فر با اشاره به تولید کود فسفات مورد نیاز بخش کشاورزی کشور در بوشهر تصریح کرد: با راه‌اندازی کارخانه‌های یاد شده و تامین مواد اولیه، زمینه تولید کود فسفات مورد نیاز بخش کشاورزی کشور در استان بوشهر سالانه فراهم می‌شود.

وی ظرفیت استان بوشهر در محورهای مختلف اقتصادی را مورد اشاره قرار داد و تاکید کرد: این استان از توانمندی و قابلیت بالایی در عرصه‌های مختلف اقتصادی و تولیدی برخوردار است به‌گونه‌ای که قطب و پایتخت انرژی کشور در عرصه تولید گاز، در محصولات آبزیان پرورشی استان برتر، تولید گوشت مرغ و واحدهایی در این زمینه نیز از مناطق مهم کشور است.

وی در تولید محصول خارج از فصل گوجه‌فرنگی، استان بوشهر را قطب تولید این محصول در کشور دانست و تصریح کرد: با راه‌اندازی و فعال شدن واحدهای تولید کود فسفاته در استان بوشهر، مدل دیگری به مدال‌های استان بوشهر افزوده و به قطب تولید کود فسفاته تبدیل می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر با بیان اینکه کود فسفاته به شدت مورد نیاز بخش کشاورزی کشور است، گفت: به‌زودی کارخانه‌های تولید کود فسفاته در بوشهر نیاز بخش کشاورزی کشور به این محصول تامین می‌کنند و از واردات این محصول جلوگیری می‌شود.

زرین‌فر بیان کرد: با فعال شدن واحدهای تولید کود فسفاته در استان بوشهر ضمن تامین نیاز کشور، نگاه ویژه‌ای به صادرات آن شده است چراکه کود فسفاته بازار خوبی در دیگر کشورها دارد./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: تولید کود فسفاته نیاز بخش کشاورزی کشور مورد نیاز بخش کشاورزی تولید کود فسفات استان بوشهر راه اندازی قطب تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۴۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار نماینده ولی فقیه در گیلان با جامعه کارگری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ نماینده ولی فقیه در گیلان به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر با اشاره به جایگاه رفیع کار و کارگر در اسلام استان گفت: عمده ملزومات زندگی مردم جامعه محصول کار و تلاش کارگران است، که باید به این قشر از جامعه بیشتر توجه شود.

آیت الله رسول فلاحتی با اشاره به تقاضای بازار برای مصرف کالا‌های ایرانی، گفت: بیشتر کشور‌ها امروز تمایل دارند تولیدات ایرانی را مصرف کنند و همچنین، کشور‌هایی همچون ترکیه، سوریه و عراق بهترین میدان عرضه تولیدات فنی و مهندسی ایرانیان هستند.

وی با تاکید بر ضرورت برآورد میزان نیاز داخلی برای تولید در عرصه‌های مختلف، اضافه کرد: در حال حاضر ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار داریم، اما مشخص نیست که تولید برنج از این مقدار شالیزار پاسخگوی نیاز داخلی باشد تا در صورت نیاز با حمایت مسئولان تلاش بیشتری برای جهش تولید انجام شود.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به تلاش دولت برای احیای شرکت‌ها و صنایع تعطیل و نیمه تعطیل کشور، افزود: با احیای این شرکت‌ها، کارگران و تولیدکنندگانی که براثر مشکلات بیکار شدند با سرمایه‌گذاری‌های جدید به عرصه تولید بازمی گردند.

امام جمعه رشت با تاکید بر لزوم ایجاد توازن میان افزایش حقوق کارگری و کالا‌های مصرفی، افزود: با توجه به اینکه رهبر معظم انقلاب مسئله امنیت شغلی را مطرح کردند، برخی کارفرمایان با جذب کارگر ۸۹ روزه برای کارگران نگرانی ایجاد می‌کنند در حالی که متولیان امر باید به مشکلات کارگران توجه و برای حل آن تلاش کنند.

آیت‌الله فلاحتی همچنین با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص ارتباط صنعت با مدارس و دانشگاه، افزود: دانش‌آموزان پس از پایان تحصیلات متوسطه، باید مهارت لازم در رشته تحصیلی خود را داشته باشد.

نمایندگان تشکیلات کارگری و کارفرمایی، مدیران شورای هماهنگی گیلان، مدیران تعاون کار و بسیج کارگری و کارخانجات استان هم موضوعات مربوط به حوزه خود را مطرح کردند

دیگر خبرها

  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند
  • شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف
  • دیدار نماینده ولی فقیه در گیلان با جامعه کارگری