Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- انتقال صنوف آلاینده در بیرجند داستان تکراری است که حرکت لاک پشتی پیشرفت آن، اصناف را خسته کرده و به دنبال این نارضایتی دادستان مرکز استان روز گذشته در بازدید از این پروژه وعده یک ساله برای جمع شدن این طرح را داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، پروژه انتقال صنوف آلاینده بیرجند حرف دیروز و امروز نیست، قصه 13 ساله‌ای است که که گویا هنوز به سرانجام نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع پرکش و قوس صدای مردم و اصناف را درآورده است. صدای دلخراش مشاغل آلاینده و مشکلات بهداشتی و تنفسی دغدغه زیادی برای شهروندان به وجود آورده و رفع این مشکل نیازمند همت بیشتر و تدبیر از سوی مسئولان است.

سال 86 بود که مسئولان استانی و شهرستانی به منظور حذف آلاینده‌های محیطی از برخی خیابان‌های بیرجند اعم از خیابان بهشتی، عدل وشهید فهمیده بیرجند طرح انتقال صنوف آلاینده را به سایت 53 هکتاری پشت آرامستان بیرجند به تصویب رساندند.

صنوف مزاحم شهری در کردستان ساماندهی شودصنوف مزاحم قم ساماندهی می‌شود/مخالف هرگونه تغییر کاربری باغات هستیمانتقال صنوف مزاحم از جمله صنف شیمیایی‌فروشان و اوراق‌کنندگان خودرو از پایتخت

اکنون با گذشت 13 سال از این طرح هنوز کش و قوس‌هایی وجود دارد که گویا باید صدای دلخراش برخی صنوف مزاحم در کوچه و خیابان‌های شهر شنیده شود.

مسئولان که خود متولی این امر هستند توپ را به زمین یکدیگر پاس می‌دهند و هر کدام به نحوی شانه خالی می‌کنند. در این میان اصنافی که از سالیان گذشته هزینه برای اجرای طرح انتقال صنوف داده‌اند صدای گلایه‌هایشان بلند است.

یکی از جوشکاران خیابان عدل بیرجند در گفتگو با خبرنگار تسنیم گفت:  یادمان نمی‌رود که طرح انتقال صنوف آلاینده به پشت آرامستان سال 86 در کارگروه صنوف آلاینده بیرجند مصوب شد.

وی افزود: هیاهوی اجرای این طرح ابتدا گوش اصناف را پر کرد چراکه هنوز زیرساخت‌ها فراهم نشده و اقدامات اولیه برای اجرای طرح برداشته نشده بود که متولیان اصناف را در گام اولیه مورد هدف قرار داده و با دریافت وجه‌هایی  از واحدهای صنفی آلاینده، به ظاهر اجرای پروژه را آغاز کردند.

این کاسب بیرجندی عنوان کرد: علیرغم اینکه تمهیدات خوبی برای طرح انتقال صنوف آلاینده اندیشیده نشده بوده و گام‌های استواری برداشته نشده بود، بارها و بارها در جلسات برای انتقال صنوف آلاینده زمان داده شد.

وی افزود: بارها رسانه‌ها نوشتند اما گویی باز هم قرار بود طرح انتقال صنوف آلاینده سال‌های سال در انتظار اجرا بماند. شاید زمانی این طرح به نتیجه برسد که اهالی خیابان‌های عدل و کارگران راه نجات از سر و صداهای مزاحم را در مهاجرت جستجو کرده باشند.

یکی از کسبه‌های بیرجندی که دل خوشی از این طرح ندارد به خبرنگار تسنیم گفت: چند سال پیش مبلغی برای ثبت نام در طرح از کسبه اخذ شده اما تاکنون نه پولی برگشت داده شده و نه انتقالی صورت گرفته است و تنها هزینه از جیب رفته است.

وی اظهار داشت: نیمی از زمین‌هایی که برای انتقال صنوف آلاینده بیرجند در خارج از محدود شهر در نظر گرفته و جدول کشی شده متعلق به شهرداری و نیم دیگر متعلق به مسکن و شهرسازی است.

اما روز گذشته دادستان مرکز استان به این پروژه ورود پیدا کرد تا گره کور مشکلات را باز کند.

مدیر عامل اتحادیه صنوف آلاینده بیرجند در این بازدید گفت: 13سال پیش 11 هکتار برای صنوف آلاینده بیرجند درنظر گرفته شد که در این سایت در مجموع دو هزار و 70 واحد مستقر می‌شوند، همه نیازها در قالب 164 واحد اداری، تجاری، فرهنگی، اورژانس پیش بینی شده است. 

دلیر افزود: سال 90 طرح مدنظر مصوب شد اما 17 هکتار آن معارض پیدا کرد که راه و شهرسازی با آن‌ها توافق کرد و این اراضی هم افزوده شد و در حال حاضر حدود 80 هکتار است که با سرمایه گذاری خود صنوف و همکاری ادارات اقدامات لازم انجام و 340 نفر براساس توافق انجام شده در زمین شهرداری باید برای ساخت کارگاه‌های خود اقدام کنند.

 وی ادامه داد: سال 97 این زمین به مزایده گذاشته شد که متوجه شدیم معارض دارد اما با وجود وعده‌های داده شده هنوز مشکل 79 قطعه از اراضی قبلی حل نشده و در مجموع یک هزار و 79 نفر برای صدور پروانه به شهرداری معرفی شده‌اند.

دادستان مرکز استان نیز با تاکید بر این که بعد از حدود 12 سال و حضور معاونان وزیر راه و شهرسازی در این سایت باید مشکلات مربوط حل می‌شد گفت: طی سه تا چهار روز آینده در دفتر دادستانی صورتجلسه‌ای برای رفع این مشکل با حضور نمایندگان دستگاه‌های مربوط و شهرداری تنظیم خواهد شد تا طی یک سال آینده بر این اساس مشکلات مربوط رفع شود و صاحبان صنوف آلاینده کارگاه‌های خود را به این سایت منتقل کنند.

انتهای پیام/254/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طرح انتقال صنوف آلاینده صنوف آلاینده بیرجند صنوف مزاحم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۵۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر شفافیت از ارتباطات سامانه‌ای با حذف کاغذ می‌گذرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری هرمزگان، مهدی دوستی استاندار هرمزگان در جلسه وبیناری با فرمانداران که به محوریت حذف مجوزهای کاغذی برگزار شد، اظهار داشت: در نظام بروکراتیک ارتباطات انسانی و کاغذ منشأ فساد هستند که با حذف آن‌ها و توسعه سامانه‌های الکترونیک گلایه مهم مردم از فساد نیز رفع می‌شود.

وی با تأکید بر لزوم شفاف سازی در تمام ابعاد تجاری، مالی و تخصیص یارانه‌های دولتی، افزود: تاکید دارم نباید محدودیت‌ها باعث زیان فعالان واقعی حوزه بازار و اقتصاد شود و یکی از موارد ساماندهی شناسایی ایشان از طریق درگاه‌های الکترونیک است.

استاندار هرمزگان با اشاره به اینکه هرمزگان اولین استان ایجاد کننده واحد مبارزه با پول شویی در کشور بوده، گفت: سال گذشته با جدیت شفاف سازی را آغاز کرده‌ایم در حوزه‌های مختلف، از انتقال پروانه‌های مالیاتی، کارت‌های بازرگانی و حساب‌های بانکی مجهول تا بازپس‌گیری چندصد قطعه زمین واگذارشده برای انجام فعالیت اقتصادی که هیچ اقدامی در این زمینه انجام نداده بودند.

دوستی ضمن بررسی آخرین آمار ثبت نام صنوف مختلف در درگاه ملی مجوزها در تمام شهرستان‌های استان، اظهار داشت: فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی تکلیف دارند وقت بگذارند تا جایگزینی پروانه کسب الکترونیک به طور کامل انجام و تا فرصت ۲۵ اردیبهشت ماه همه اصناف شناسه یکتا دریافت کنند.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان افزود: باید میان فعالین اقتصادی واقعی و غیر واقعی تفکیک ایجاد شود و حمایت‌ها بویژه در راستای تحقق شعار سال به فعالان واقعی اختصاص داده شود که این مسئله با ثبت نام صنوف در درگاه ملی مجوزها تسریع خواهد شد.

کد خبر 6090278

دیگر خبرها

  • مسیر شفافیت از ارتباطات سامانه‌ای با حذف کاغذ می‌گذرد
  • مهر و موم ۱۵ واحد صنفی متخلف در ماهشهر
  • پلمب ۱۸ واحد صنفی متخلف در اهر
  • کتابِ «حکایت زخم‌ها» به چاپ دوم رسید
  • کتابِ «حکایت زخم ها» به چاپ دوم رسید
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور درحال حل‌شدن هستند
  • ۱۱ آلاینده بیماری زای مخفی در خانه
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور در حال حل شدن هستند
  • جلوگیری از نقل و انتقال 2 هزار و 500 میلیارد تومان اموال قاچاقچیان موادمخدر در گلستان