Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - بمناسبت هفته پژوهش و فناوری با مدیریت های حوزه برنامه­ ریزی و توسعه شرکت در خصوص اهم اقدامات انجام شده توسط این مدیریت ها در سال جاری، گفتگو نمودیم که در ادامه می خوانید؛
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی شرکت ذوب آهن اصفهان؛ سید حسین دیباجی، مدیر کیفیت فراگیر شرکت با بیان این که در بخش فولادسازی حدود ١٥٥١٨٦٧ تن شمش از ٢٨ نوع مارک فولادی تولید گردید که توسط بازرس­های این مدیریت از نظر کیفیت سطحی و آنالیز شیمیایی و روند تولید به دقت بازرسی و تصمیم گیری­های لازم صورت پذیرفت، گفت: حدود ٥٥٨٠٠٠ تن شمش صادراتی نیز پس از تایید کنترل کیفیت و تنظیم گواهینامه فنی به خارج از کارخانه ارسال شده است و به عنوان صرفه جویی حدود ٢٠٠٠٠ تن شمش درجه٢ با تایید کنترل کیفیت تحویل مشتری گردید، ضمن این که در نورد ٥٠٠ تیرآهن نمره ٢٠ برای اولین بار تولید شد که در زمان تولید، توسط همکاران این مدیریت، کنترل های لازم صورت پذیرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از انجام ممیزی خارجی جهت تمدید استانداردهای ISO9001, ISO14001 و از جایگزینی ISO45001 به جای OHSAS18001 خبر داد و گفت: صافکاری تعدادی از ریل های معدن به طول ٨ متر در نورد 650 انجام شد که با دقت لازم و بر اساس شاخص ها، کیفیت آن تایید شد.
مدیر کیفیت فراگیر شرکت، ادامه داد: در نورد ٦٥٠ تولید انواع ریل شامل60E1A1, R18, UIC60, 49E1, و60E1 صورت پذیرفت که مطابق با استانداردهای مربوطه بازرسی، کنترل و تایید شد.
محمود پوری شعبان، مدیرآزمایشگاه مرکزی شرکت نیز با بیان این که پروژه مکانیزاسیون سیستم اطلاعات مواد اولیه به طور کامل با همکاری مدیریت‌های فناوری اطلاعات، حراست و آگلومراسیون به انجام رسید، گفت: احداث آزمایشگاه مصالح ساختمان، دیگر پروژه بود که وابستگی شرکت را برای انجام آزمون‌های بتن به آزمایشگاه‌های بیرون از سازمان قطع نمود، ضمن این که آزمایشگاه هیدروشیمی در ارتباط با انجام آزمون‌های مربوط به پساب و آزمون‌های روتین سطح کارخانه نیز تجهیز و بازسازی شد.
مرتضی شیرین پرور، مدیر تحقیق و توسعه شرکت، گفت: بومی سازی تاندیش گیت ایستگاه شماره 3 فولادسازی، فرم های سه جداره کوره‌بلند، چرخ محور و گیربکس لوکوموتیو آلمانی، استحصال عناصر با ارزش از سرباره کوره‌بلند، جداسازی مواد آروماتیک از آب‌های پالایش بنزول، بررسی علل فورم سوزی در کوره‌بلند، بسته بندی ریل در بستر پست 16 کارگاه نورد 650، بومی سازی قالب های مسی ریخته گری، طراحی ساخت و نصب دستگاه اندازه گیری ابعاد گرم محصول نهایی در کارگاه نورد 500، قراردادهای باز با دانشگاه­های اصفهان، صنعتی اصفهان، صنعتی امیرکبیر، آزاد اسلامی، صنعتی مالک اشتر و … پروژه­هایی می باشد در این مدیریت اقدام شده است.
فرهاد صادقی پور، مدیر فناوری اطلاعات شرکت نیز از تکمیل عملیات پایدارسازی مرکز داده موقت و سرویس های اطلاعاتی مهم سازمان بر روی آن پس از حادثه مرداد 99 خبر داد و گفت: پروژه­های سیستم اطلاعاتی اختصاصی تولید ریل در حوزه­های فولاد سازی و نورد، سیستم اطلاعاتی نمونه­برداری از مواد اولیه توسط آزمایشگاه مرکزی، سیستم اطلاعاتی تولید در کک سازی به صورت مکانیزه به صورت اولین نمونه در کارخانه و سیستم اطلاعاتی نظام پیشنهادات جدید، تکمیل و راه اندازی شدند ضمن این که ممیزی امنیتی و تجهیزاتی مرکز داده اصلی توسط ممیز تخصصی نیز انجام شد.
وی با بیان این که خرید تجهیزات و به روز رسانی مرکز داده اصلی و پروژه احداث مرکز داده پشتیبان در راستای کاهش ریسک­های سازمان و ارتقا کیفیت خدمات فناوری اطلاعات در دست اقدام می باشند، افزود: پروژه مدیریت غلتک نوردها به منظور کاهش مصارف و ایجاد صرفه جویی مالی، 90 درصد پیشرفت داشته و پروژه استقرار ماژول های جدید در حوزه زنجیره تامین سازمان طی یک ماه آینده و پروژه تعویض وب سایت و پورتال کارخانه در راستای به روز بودن و ارتقاء امنیت نیز تا پایان سال، تکمیل و راه اندازی خواهند شد.
صادقی پور، زمان راه­اندازی سامانه ارتباطات صوتی و تصویری جامع سازمان جهت پوشش نیازهای دورکاری را بهمن ماه سال جاری اعلام کرد و گفت: عارضه یابی سیستم های اطلاعاتی در حوزه مالی به صورت تعاملی با مدیران آن حوزه، عارضه یابی سیستم­های اطلاعاتی در حوزه تعمیرات و نگهداری (EAM) و دارایی­های ثابت(FA) نیز اقدام شده است.
مرتضی ربانی مدیر برنامه‌ریزی و مهندسی صنایع نیز نهادینه نمودن فرایند بهینه‌کاوی با تمرکز بر تدوین استانداردهای عملیاتی را مورد تاکید قرار داد و گفت: بالانس خطوط تولید با تمرکز بر تکمیل زنجیره ارزش سازمان، توسعه و پیاده‌سازی سیستم­های پشتیبانی تصمیم مدیریت، مدیریت فرایندهای کسب ‌وکار سازمان، پیاده‌سازی نظام نگهداری و تعمیرات بهره‌ور جامع (TPM)، پیاده‌سازی نظام ساماندهی محیط کار (5S)، پیگیری اقدام‌های بهبود بهره‌وری در چارچوب کمیته‌های بهره‌وری و گروه‌های کاری مربوطه و پیاده‌سازی نظام مدیریت عملکرد سازمان در قالب سیستم SEM، اقداماتی می باشد که در این مدیریت اجرا شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سیستم اطلاعاتی سیستم اطلاعات پیاده سازی مرکز داده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۸۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه با محوریت معرفی دستاوردهای شرکت‌های خلاق و دانش بنیان مورد حمایت این سازمان از پنجم اردیبهشت در هتل ارم تهران آغاز به کار کرده و پذیرای بازدیدکنندگان است.

حجت الاسلام سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور ظهر شنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران استان البرز از این نمایشگاه در جمع اصحاب رسانه بر شفاف سازی موقوفات در اختیار سازمان و اقداماتی که در آنها انجام می‌شود تاکید کرد و گفت: مردم باید بدانند در این موقوفات چه اتفاقی می‌افتد.

وی مولدسازی را یکی از مواردی که در گزاره‌های مأموریت‌های این سازمان است برشمرد و بیان کرد: ما در بحث مولد سازی می‌توانیم به سراغ ساختمان سازی یا حتی احداث مراکز تجاری و پاساژ هم برویم اما علاوه بر این موارد باید درصدی از این مولدسازی ها به علم و دانش و پیشرفت کشور تعلق گیرد.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور افزود: صد درصد یا سهم اقلی از شرکت‌های حاضر در این نمایشگاه وقف هستند اما اکثر سهام برخی از آنها متعلق به دانش بنیان‌ها و سهام اقل متعلق به اوقاف است. در واقع این مجموعه‌ها طرحی را ارائه داده‌اند که پس از برگزاری جلسات متعدد و بررسی در کمیسیون بهره وری تصمیم گیری ها انجام شده است.

حجت الاسلام خاموشی بیان کرد: سهام بسیاری از این شرکت‌ها مانند شرکت‌های نفتی و پزشکی پس از مساعدت سازمان اوقاف و تجاری سازی خوبی که اتفاق افتاده است قیمت دار شده‌اند. وقف، بودجه دولتی و منابع عمومی دولت یا بانک و عوارض نیست، هر موقوفه شخصیت حقوقی مستقل یا تولیت دارد و اصطلاحاً موقوفه غیر متصرفی نامیده می‌شود. برخی هم که فاقد تولیت هستند در اختیار سازمان اوقاف قرار دارند.

وی حفظ این موقوفات، افزایش منافع یا مولدسازی و اجرای نیت را سه گزاره سازمان اوقاف عنوان و مطرح کرد: طی سال گذشته ۴ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اجرای نیت کردیم که به نظر قدرت خوبی است. در زمینه مولدسازی یک نمونه از دانش بنیان‌ها را نمایش دادیم و در حال توسعه آن هستیم که به امید خدا سال آینده اخبار توسعه آن به سمع و نظر مردم می‌رسد.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با اشاره به اقدامات انجام شده توسط این مجموعه در زمینه ثبت، کاداستر و GIS اذعان کرد: طی دو سال اخیر دو و نیم برابر عمر وقف، موفق به ثبت با سند برابر شده‌ایم و مفهوم آن این است که سند موقوفات را تک برگی و کاداستر اخذ کرده‌ایم و GIS نیز انجام می‌شود.

حجت الاسلام خاموشی عنوان کرد: در صورت تکمیل و توسعه این روند ثبت دعاوی در سامانه‌های سازمان اسناد و املاک به شدت فروکش می‌کند زیرا در برخی موارد مشاهده می‌شود که فرد ملکی را خریداری کرده اما پس از استعلام متوجه موقوفه بودن آن می‌شود، بنابراین کاهش دعاوی از همان مراحل اولیه حتمی است.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در ادامه با اشاره به اذعان سازمان ثبت و قوه قضائیه به کاهش اختلاف‌های این چنینی به بیش از ۷۰ درصد اظهار کرد: تلاش می‌کنیم تا انتهای سال جاری تمام اسناد را تک برگی و کاداستر کنیم، البته حدنگاری آنها چند سال طول می‌کشد اما این کار را انجام می‌دهیم.

وی با تاکید بر اهمیت اهداف دنبال شده در زمینه خدمات درمانی مطرح کرد: موقوفات متعدد و متکثری به نیت درمان داریم و تصمیم گرفتیم تولید تجهیزات پزشکی ارزان قیمت که پیش از این وارداتی بوده‌اند را در دستور کار قرار دهیم و بدین ترتیب علاوه بر خودکفایی، صرفه جویی ارزی خوبی را در کشور رقم بزنیم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با اشاره به پیشرفت‌های خوبی که در زمینه درمان سرطان کسب شده عنوان کرد: در حال پیگیری الکترو کروموتراپی یا جریان ام آر ان ای هستیم زیرا پزشکی آینده در این لبه‌ها در حال حرکت است. تلاش می‌کنیم ماژول های درمان را کاهش دهیم تا هزینه‌ها کاهش یابد و در حد توان مردم باشد.

حجت الاسلام خاموشی با اشاره به بومی سازی جریان سنج مطرح کرد: واردات دام‌های مولد اصیل هزینه سنگینی را به دولت تحمیل می‌کند که شرکت‌های دانش بنیان با انتقال جنین دام سنگین، در داخل کشور اقدام به تولید دام می‌کنند و هزینه‌ها را کاهش می‌دهند.

کد خبر 6090240

دیگر خبرها

  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • جزئیات اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳