Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگر شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه گفت: با توجه به اینکه به دستور کارفرمای شرکت، بخش خدمات و پشتیبانی منحل شده امروز، ۲۵ آذرماه پنجمین روز اعتراضات مسالمت‌آمیز کارگران این بخش برگزار شد.

یکی از کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: به تازگی به دستور کارفرمای هفت تپه بخش خدمات و پشتیبانی شرکت منحل شده و در پی آن، نیرو‌های این بخش که ۱۲۰ نفر هستند به بخش‌های دیگری انتقال پیدا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارگر شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه افزود: امروز، ۲۵ آذرماه پنجمین روز اعتراضات مسالمت آمیز این ۱۲۰ نفر در محوطه شرکت برگزار شد و آنان خواستار بازگشت به بخش خدمات و پشتیبانی هستند.
وی ابراز کرد: کارگران مذکور به بخش‌های کشاورزی، زیربنایی، ایمنی کار و... انتقال پیدا کردند، اما با توجه به لزوم وجود بخش خدمات و پشتیبانی در هفت تپه، آنان خواستار احیای این بخش و بازگشت به آن هستند.   بیشتر بخوانید: زمان صدور رأی نهایی برای تعیین تکلیف مدیریت شرکت هفت تپه مشخص شد رسیدگی به پرونده هفت تپه در حال انجام است تلاش بی‌نتیجه دولت برای حفظ مالک هفت تپه / انتشار سند باطله!
این کارگر هفت تپه در خصوص خواسته اصلی تمامی کارگران این شرکت، اظهار کرد: خلع ید کارفرمای نااهل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه یکی از اصلی‌ترین خواسته‌های ما است و همچنان بر این موضوع تاکید داریم و منتظر اعلام رأی هیأت داوری در این خصوص هستیم؛ امیدواریم این رأی منجر به خلع ید اسدبیگی‌ها از هفت تپه شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پرونده هفت تپه شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه اعتراضات کارگری شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه بخش خدمات و پشتیبانی هفت تپه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۸۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در بستر اقتصادی کنونی کشورها، «دانش» حرف نخست را می‌‌‌زند و در این راستا اقتصادهایی موفق هستند که درآمد خود را به دانش گره زده باشند و با فناوری های روز دنیا در مسیر تولید تا بازارهای جهانی در حال رقابت باشند.

استفاده از توان و ظرفیت شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان در هر صنعتی می‌تواند سبب ایجاد بهره‌‌‌وری و ارزش‌‌‌افزوده بیشتر آن صنعت شود. البته این  توان و ظرفیت در صنعت فولاد کشور هنوز فراگیر نشده است. کارشناسان و فعالان این صنعت بر این باورند که  از این پس آنچه در زنجیره فولاد می‌تواند عامل توسعه و بالندگی شود، ایجاد دانش است ؛ علمی که با هوشمندسازی می تواند ارتقای تولید را در زمینه‌های رقابت با سایر محصولات در بازارهای جهانی رقم بزند.

زمینه اعتماد به دانش‌‌‌بنیان‌ها فراهم شود

موضوع  اعتماد به مشارکت با شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان در زنجیره صنعت فولاد، بحثی است که هنوز به طور کامل اجرایی نشده و تردید های زیادی را در زمینه این نوع همکاری ها ایجاد کرده است. در حالی که اگر حمایت‌‌‌های مشخصی از این شرکت‌ها صورت گیرد،  شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان با سرعت بیشتری می‌توانند رشد و توسعه پیدا کنند و مسیر بالندگی خود را در پیش بگیرند.  

در همین رابطه حسین وجودی یزدی مدیرعامل شرکت خدمات عمومی فولاد ایران درگفت‌وگو با آنا به شرایط همکاری با شرکت های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: برای توسعه در مراکز خدماتی فولاد ایران هدف‌گذاری‌هایی طراحی و با توجه به برنامه ریزی‌ها در حال اجراست. البته  با توجه به سیاست‌های تعیین شده و با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان در تلاش برای کاهش ماشین آلات مستقر در مراکز خدمات فولادی بوده‌ایم.

وی تصریح کرد:‌ سیاست‌ها به سوی افزایش ماشین آلات نو و تکنولوژی هدایت شده است. در همین راستا ما با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان تلاش کرده ایم تا دو دستگاه از مدار خدمت خارج شده خود را اورهال کنیم و به چرخه کار باز گردانیم.

وجودی ادامه داد: در این راستا با یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان برای تولید و نصب بلانک به تفاهم رسیده ایم و در ادامه دو دستگاه دیگر نیز برای تکمیل سیستم برش‌کاری نصب خواهد شد که این خدمت توسط شرکت دانش‌بنیان انجام می شود.

مدیرعامل شرکت فولادی با تاکید بر اینکه برای توسعه صنعت فولاد ایران، با توجه به برنامه ریزی‌، هدف‌گذاری‌هایی  تبیین و در حال اجراست، گفت: البته با توجه به سیاست‌های تعیین شده و با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان در تلاش برای کاهش به‌کارگیری ماشین آلات مستقر در مراکز خدمات فولادی و پیاده‌سازی سیستم بهره‌وری در مدیریت هوشمندسازی این صنعت هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد
  • خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید
  • نیشکر هفت تپه؛ از سرخط اعتصابات کارگری به پیشتازی سنگر تولید
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • عدم ایمنی و بهداشت کارگران برای کارفرما بار حقوقی دارد
  • حضور جمعی از کارکنان صنعت فولاد اکسین خوزستان در دیدار کارگران با رهبر انقلاب