Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-29@02:19:39 GMT

صادرات ۱۱۸ میلیون دلار زعفران به ۵ کشور

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۳۸۶۱۸

صادرات ۱۱۸ میلیون دلار زعفران به ۵ کشور

سید روح اله لطیفی، سخنگوی گمرک گفت: در هشت ماه نخست سال ۹۹، بیش از ۱۹۲تن زعفران به ارزش ۱۱۷میلیون و ۵۱۱هزار دلار به ۵۳کشور دنیا صادر شده است.   به گزارش ایلنا، سید روح اله لطیفی، سخنگوی گمرک اظهار داشت: زعفران یکی از کالاهای خاص ایرانی است که از گذشته دارای مزیت صادراتی است و بیش از ۹۰درصد تولید آن در کشورمان انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: صادرات زعفران در ۸ ماهه امسال ۱۹۲هزار و ۳۴کیلوگرم  به ارزش۱۱۷ میلیون و ۵۱۱هزار و ۳۳ دلار بوده که بیش از ۸۰ درصد وزن  و ۸۴ درصد ارزش صادراتی آن به پنج کشور از ۵۳ کشور خریدار زعفران ایرانی اختصاص پیدا کرده است.    لطیفی در خصوص میزان صادرات به پنج کشور نخست خریدار زعفران ایرانی توضیح  داد: هنگ کنگ با خرید ۵۳هزار و ۱۴۷کیلوگرم به ارزش ۳۶میلیون و ۸۳۱هزار و ۷۱۲دلار،اسپانیا با ۳۳هزار و ۱۸۰کیلوگرم به ارزش ۲۱میلیون و ۵۸۱هزار و ۹۹۱دلار، امارات متحده عربی با ۳۱هزار و ۴۱۴کیلوگرم و ارزش ۱۸میلیون و ۷۰۰هزار و ۵۱۷دلار، افغانستان با ۱۷هزار و ۹۹۲کیلوگرم و ارزش ۱۱میلیون و ۲۷۰هزار و ۱۸۳دلار و چین با ۱۸هزار و ۵۹۸کیلوگرم و ارزش ۱۰میلیون و ۷۸۲هزار و ۷۶۰دلار، به ترتیب پنج کشور خریدار زعفران ایرانی در ۸ماه سال۹۹بودند.     وی در خصوص سایر کشورهای خریدار زعفران ایرانی گفت:عمان با بیش از ۵.۶ میلیون دلار، کویت با ۲.۷میلیون دلار، قطر با ۱.۹میلیون دلار، ماکائو با ۱.۴مبلیون دلار و تایوان با ۱.۲میلیون دلار، کشورهای ششم تا دهم خرید زعفران ایرانی در این مدت بودند.    سخنگوی گمرک در خصوص سایر کشورها افزود: ویتنام، فرانسه، ایتالیا، استرالیا، بحرین، سوئد، هلند، بلژیک، انگلستان،کانادا، آلمان، هند، سوئیس، مالزی، ترکیه، عراق، اندونزی، پرتغال، ژاپن، آفریقای جنوبی، دانمارک،یونان، تایلند، سنگاپور، کره جنوبی، اتریش، روسیه، نیوزیلند، موریس، آذربایجان، فیلیپین، لهستان، نروژ، رومانی، کنیا، لبنان، استونی، اسلواکی، بلغارستان، پاکستان، کرواسی، آمریکا و قزاقستان، به ترتیب از دیگر خریداران زعفران ایرانی بودند. لینک کوتاه: asriran.com/003BvF

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: زعفران خریدار زعفران ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۸۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته

میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به حدود ۵۰۰ میلیون دلار رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب 26، 18 و 6 درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.
 کف‌پوش‌های غیر‌مخملی باف با رقمی بالغ بر 220 میلیون دلار، عمده‌ترین کالای صادر شده در بین این محصولات بوده است.
بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال 1402 از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم 16 درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با 11.5 درصد و غرب تهران با 9.5 درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.
 در این مدت 2 میلیارد و 200 میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال ماقبل آن 12 درصد افزایش نشان می دهد.
امارات متحده عربی با 38 درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با 22 درصد و ترکیه با 17.6 درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال 1402 بوده اند.
 بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است، افزود: عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال 1402 به پارچه‌های تار و پود‌باف با 433 میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن 21.5 درصد افزایش نشان می‌دهد.
شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول 50 الی 60 کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول 63 _ 61 کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی در کشور انجام شد
  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید
  • چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید