Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@03:23:49 GMT

خسارت ۱۳۰۰ میلیارد تومانی کرونا به اصناف سبزوار

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۳۹۳۴۸

خسارت ۱۳۰۰ میلیارد تومانی کرونا به اصناف سبزوار

کیانی گفت: طی ۱۰ ماهه گذشته، شیوع ویروس کرونا و محدودیت های کرونایی، حدود ۱۳۰۰ میلیارد تومان به اصناف سبزوار ضرر وارد کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  علی کیانی رئیس اتاق اصناف سبزوار در گفت و گو با صبح توس؛ با اشاره به خسارات وارد شده در پی شیوع ویروس کرونا به اصناف اظهارداشت: از ابتدای شیوع ویروس‌ کرونا در کشور، تاکنون ۳ بار اصناف تعطیل شده‌اند که در ۲ مرحله نخست، اصناف سبزوار ۸۰۰ میلیارد تومان و در مرحله سوم ۵۰۰ میلیارد تومان متضرر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید به اینکه برخی مشاغل مانند آرایشگاه های زنانه، تالارها و قهوه خانه ها تا مرز نابودی رفته اند، ادامه داد: تعداد قابل توجهی از این قبیل مشاغل اقدام به تغییر کاربری کرده اند.

رئیس اتاق اصناف سبزوار با تاکید بر اینکه پیش از کرونا، اصناف در کشور ۲ سال در رکود بودند، اظهار‌ داشت: ویروس کرونا و محدودیت های کرونایی در‌ ۱۰ ماهه گذشته، کمر اصناف در سطح کشور و سبزوار را شکسته است.

کیانی‌ با انتقاد از گروه بندیهای موجود تصریح کرد: گروه بندی مشاغل کارشناسی شده نیست و همانطور که روز گذشته، شاهد تغییر گروه قنادی ها از ۲ به‌ ۱ بودیم برای آرایشگاه های زنانه نیز، باید این تغییر گروه انجام شود.

وی با بیان اینکه اصناف در بحث ویروس کرونا همه همکاری های لازم را انجام داده اند، عنوان داشت: متاسفانه بانک ها و ادارات مختلف مانند شرکت برق، هیچگونه همکاری با اصناف نداشته اند.

رئیس اتاق اصناف سبزوار یادآور شد: در‌ مرحله سوم محدودیت های‌کرونایی در سبزوار که از ابتدای آذرماه به مدت ۲ هفته آغاز شد، ۷ هزار واحد صنفی تعطیل شدند و از این میان، کمتر از ۱۳۰ واحد متخلف پلمپ شدند.

کیانی با بیان اینکه اصناف سبزوار در روزهای شنبه و یک‌ شنبه آینده که مصادف با شب یلدا است، باید ساعت ۱۸ تعطیل باشند، خاطرنشان کرد: پایان ساعت کاری در نظر گرفته شده برای اصناف سبزوار تا پایان زمستان، ساعت ۲۰:۳۰ است که بخشنامه های مربوطه، بزودی به روسای اتحادیه های صنفی ارسال می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اصناف سبزوار ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۹۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • بارش تگرگ و جاری شدن سیلاب در سبزوار 
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • خسارت‌دیدگان خواستار نقشه‌برداری پلاک به پلاک هستند/ آواربرداری پس از تعیین حدود اربعه
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد