Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@08:40:49 GMT

انعقاد تفاهم‌نامه ساخت ۴ بیمارستان در خوزستان

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۳۹۶۹۰

انعقاد تفاهم‌نامه ساخت ۴ بیمارستان در خوزستان

ایسنا/خوزستان تفاهم‌نامه طراحی و ساخت پروژه‌های اداری، آموزشی و درمانی امروز بین دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء منعقد شد.

دکتر فرهاد ابول‌نژادیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در جلسه انعقاد تفاهم‌نامه با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء به منظور طراحی و ساخت پروژه‌های اداری، آموزشی و درمانی که امروز (۲۵ آذرماه) با حضور سردار سعید محمد در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: در خوزستان با معضل کمبود فراوان تخت‌های بیمارستانی مواجه هستیم؛ تعداد تخت‌های بیمارستانی به ازای هر یک هزار خوزستانی، یک تخت است در حالی که در شهرهای برخوردار به ازای هر یک هزار نفر تا سه تخت بستری وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: به ویژه در بیمارستان پذیرش‌کننده بیماران مبتلا به سرطان در خصوص تخت بیمارستانی معضل اساسی داریم.

ابول‌نژادیان بیان کرد: بیمارستان گلستان که بزرگترین بیمارستان خوزستان است، ۷۰ سال قدمت دارد. بیمارستان رازی اهواز نیز که بیمارستان معین کرونا است، قدمت ۷۰ ساله دارد و به صورت مستمر بخش‌های مختلف آن از جمله سیستم سرمایش، فاضلاب و آب را تعمیر می‌کنیم اما نگهداشت این بیمارستان بسیار پرهزینه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: امیدواریم با کمک قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء، مشکلات بیمارستانی در اهواز را رفع کنیم.

وی با اشاره به قرارداد منعقد شده با قرارگاه خاتم افزود: در قالب این تفاهم‌نامه، ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی به عنوان جایگزین بیمارستان گلستان و بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی به عنوان جایگزین بیمارستان رازی در نظر گرفته شده است.

ابول‌نژادیان بیان کرد: احداث بیمارستان جامع سرطان در بیمارستان شفا با ۲۰۰ تخت بستری نیز در این تفاهم‌نامه آورده شده که ردیف بودجه ندارد و باید با کمک سازمان برنامه و بودجه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی بتوانیم ردیف بودجه‌ای به آن اختصاص دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: بلوک B و C بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی ولیعصر بهبهان نیز در بهمن‌ماه افتتاح می‌شود اما بلوک A با حدود ۱۲۰ تختخواب در مرحله پیشرفت ۵۰ درصدی است که بودجه آن موجود است؛ تکمیل بیمارستان ولیعصر در این تفاهم‌نامه آمده است.

وی افزود: بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی ماهشهر نیز ردیف بودجه دارد اما همچنان در مرحله شمع‌کوبی است؛ مطالبه مردم فعال شدن پروژه این بیمارستان است. بیمارستان شوش نیز ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که اکنون پیشرفت کار اصلا خوب نیست؛ این بیمارستان جزو این تفاهم‌نامه نیست و باید کارفرما و پیمانکار آن را تغییر دهیم.

ابول‌نژادیان گفت: ساختمان معاونت‌های درمان و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز با قدمت حدود ۵۰ ساله و فرسوده در خارج از پردیس دانشگاه واقع شده‌اند. نقشه و منابع مالی احداث یک ساختمان برای این معاونت‌ها نیز تهیه شده است.

به گزارش ایسنا، تفاهم‌نامه طراحی و ساخت پروژه‌های اداری، آموزشی و درمانی امروز بین دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا منعقد شد.

این تفاهم‌نامه در نشستی با حضور استاندار خوزستان، سردار سعید محمد فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا و رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در راستای طراحی و ساخت چهار بیمارستان شامل بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی جایگزین بیمارستان گلستان، بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی جایگزین بیمارستان رازی، بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی جایگزین بیمارستان شفا و بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی جایگزین بیمارستان حاجیه معرفی ماهشهر و همچنین احداث ساختمان ستاد سلامت دانشگاه، تکمیل دانشکده داروسازی پردیس دانشگاه و تکمیل بلوک A بیمارستان حضرت ولیعصر شهرستان بهبهان منعقد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان بيمارستان درمان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تختخوابی جایگزین بیمارستان قرارگاه سازندگی خاتم تفاهم نامه ابول نژادیان طراحی و ساخت منعقد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۹۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده

ایسنا/خوزستان معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز از انعقاد قرارداد ساخت دو پل عابر پیاده برای شهر دانشگاهی در محدوده درب غربی دانشگاه شهید چمران اهواز و در محدوده درب استادیوم تختی خبر داد.

حجت‌الله سلیمانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت تردد دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز بعد از حذف پل عابر پیاده این دانشگاه برای اجرای پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید قربانی اظهار کرد: بعد از اجرای این پروژه، شرایط تردد دانشجویان در عرض اتوبان جمهوری برای رسیدن به در دانشگاه، ناایمن شده است و احتمال وقوع خطر وجود دارد و از سوی دیگر می‌خواهیم تردد عابران پیاده در تقاطع خیابان «رفیش» را نیز پوشش دهیم، بنابراین در حد فاصل تقاطع و چراغ راهنمایی رفیش که در محدوده پایین‌تر از درب غربی دانشگاه است، پل عابر پیاده احداث می‌شود.

وی با اشاره به طراحی سه پل عابر پیاده افزود: قرارداد احداث پل عابر پیاده درب غربی دانشگاه شهید چمران اهواز و قرارداد احداث پل عابر پیاده درب استادیوم تختی منعقد و ابلاغ شده است. هر کدام از این پروژه‌ها به حدود ۵.۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز گفت: پیمانکار در حال تجهیز کارگاه است و عملیات اجرایی این پروژه‌ها به زودی آغاز می‌شود و اجرای هر کدام حدود شش ماه زمان می‌برد. البته معمولا پل‌های عابر پیاده در محل کارگاه ساخته می‌شوند و بعد به محل پروژه منتقل می‌شوند؛ در این پروژه‌ها بعد از تعطیلی دانشگاه، این کار انجام می‌شود تا مزاحمتی برای دانشجویان ایجاد نشود.

وی عنوان کرد: طرح پل عابر پیاده درب غربی دانشگاه شهید چمران اهواز مقداری متفاوت خواهد بود و روی سازه آن کار معماری برای زیبایی بیشتر انجام می‌شود. این پل، ستون میانی ندارد و دارای معماری باستانی خوزستان شامل طرح گنبدی و ستون‌های ایوان‌مانند خواهد بود.

سلیمانی گفت: در پروژه پل عابر پیاده درب استادیوم تختی نیز المان‌های ورزش‌های مختلف با نورپردازی پیش‌بینی شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه در نظر داریم ابتدا ایمن‌سازی را انجام دهیم، طراحی اولیه پل‌ها معمولی هستند و در اقدام بعدی می‌توان در مورد مکانیزه بودن پل تصمیم‌گیری کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • ساخت ۲۳۰ واحد برای جا به جایی ساکنین منبع آب اهواز
  • حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • چهار فوتی در دو حادثه رانندگی در محور‌های خوزستان
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • رقابت بیش از ۷۱ هزار داوطلب خوزستانی در کنکور سراسری ۱۴۰۳
  • برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان
  • اختصاص ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان بختگان
  • انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه مراغه و گرجستان