Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-01@03:23:37 GMT

۴۰ درصد بیکاران کرونا، اشتغال مجدد داشتند

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۳۹۸۵۱

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: کرونا در بخش خدمات خسارات زیادی را وارد کرد و از مجموع ثبت‌نام کنندگان در سامانه بیکاری، ۴۰ درصد از اشتغال مجدد داشتند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،   "محمد شریعتمداری" در حاشیه مراسم امضای قرارداد نیروگاه سیکل ترکیبی ۵۴۶ مگاواتی اندیمشک در جمع خبرنگاران اظهارداشت: در پرداخت بیمه بیکاری اجباری، مسیر قانونی طی می‌شد و اگر فردی مشمول دریافت بیمه بیکاری بود، مبلغ ماهیانه پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: با شیوع بیماری کرونا، ستاد ملی مقابله با کرونا برای کمک به بیکاران تصمیم گرفت مبلغی را به عنوان کمک معیشتی به افراد بپردازد که این میزان متفاوت از میزان بیمه بیکاری اجباری بود و همانطور که ذکر شد بیشتر جنبه حمایتی داشت.

وزیر تعاون گفت: با تصمیم ستاد ملی مقابله کرونا به یکباره پرداخت بیمه بیکاری از ۲۵۰۰ میلیارد تومان به ۳۶۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت و ۸۰۰ هزار کارگر بیکارشده متقاضی دریافت بیمه بیکاری شدند و، چون منابع محدود بود پرداخت‌ها با تاخیر انجام شد.

وی افزود: طبق مصوبه ستاد تمام پرداخت‌های مشمولان بیمه بیکاری کرونا انجام شده است و وزارت تعاون معوقی ندارد، اما چنانچه فردی نسبت به پرداخت اعتراض داشته باشد، تقاضای وی دوباره بررسی می‌شود.

جلسات دستمزد پایان سال برگزار می‌شود
شریعتمداری درباره برگزاری جلسات دستمزد کارگران گفت: کمیته دستمزد همواره جلسات مختلفی را درباره مزد موضوعی، منطقه‌ای برگزار می‌کند، اما تصمیم‌گیری برای تعیین دستمزد سال آینده در روز‌های پایانی سال انجام می‌شود.

وی افزود: با توجه به اینکه شاخص بهای کالا‌ها و خدمات در پایان سال به واقعیت نزدیک است، بنابراین جلسات دستمزد نیز در این مقطع زمانی برگزار می‌شود تا فشار کمتری به کارگران وارد شود.

کمک هزینه یکصد هزارتومان آخرماه پرداخت می‌شود
وزیر تعاون درباره پرداخت کمک هزینه یکصد هزار تومانی خانوار توضیح داد: قرار شد سازمان برنامه و بودجه الگویی درباره پرداخت به وزارت تعاون معرفی کند بنابراین مذاکرات با مجلس شورای اسلامی و سازمان برنامه و بودجه در جریان است.

وی افزود: چنانچه دولت ابلاغ کند، به زودی کمک معیشتی به خانوار‌ها پرداخت می‌شود و ممکن است حتی به آخر ماه (آذرماه) هم برسد البته این موارد را باید از سازمان برنامه و بودجه پیگیری کنید.

دولت به دنبال تقویت پرداخت‌ها به طبقات پایین جامعه است
شریعتمداری در مورد حذف یارانه دهک‌های بالای درآمدی اظهارداشت: مجلس شورای اسلامی مصوبه حذف یارانه سه دهک بالای درآمد را در سالی مصوب کرد که امکان حذف وجود داشت، اما هم اکنون با توجه به شرایط دشوار اقتصادی حذف غیرمتعارف موجب نارضایتی افراد و موجب زیان آن‌ها می‌شود.

وی افزود: البته دولت تلاش کرد با تقویت پرداخت‌ها به دهک‌های کم درآمد جامعه، به جبران هزینه‌ها بپردازد، در این زمینه به ۳ میلیون خانوار کم درآمد ماهیانه ۲۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان کمک بلاعوض پرداخت شد.

وزیر تعاون اظهارداشت: همچنین دولت برای جبران هزینه اقشار آسیب دیده تصمیم گرفت یارانه معیشتی به ۵۸ میلیون خانوار پرداخت کند در حالیکه ۷۶ میلیون نفر یارانه نقدی دریافت می‌کنند؛ بنابراین دولت درصدد است با پرداخت به اقشار ضعیف جامعه قدرت خرید آن‌ها را تقویت کند. برچسب ها: اشتغال ، شریعتمداری ، بیکاری ، کرونا

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: اشتغال شریعتمداری بیکاری کرونا بیمه بیکاری پرداخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۹۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو هزار کارگر ساختمانی در میاندوآب بیمه ندارند

رئیس انجمن صنفی کارگران و دبیر خانه کارگر شهرستان میاندوآب گفت: دو هزار کارگر ساختمانی میاندوآب در انتظار برخورداری از بیمه اجتماعی هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، امید اشرف امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در آیین گرامیداشت روز جهانی کارگر اظهار کرد: وزارت کار باید بداند که با فریز دستمزد کارگر نمی‌توان تورم را مهار کرد.

وی افزود: با تعیین دستمزد کارگران توسط مجلس مخالف هستیم چرا که در مجلس قدرت چانه‌زنی برای حق و حقوق کارگر و کارفرما وجود ندارد.

رئیس انجمن صنفی کارگران و دبیر خانه کارگر میاندوآب گفت: ارجاع این طرح به مجلس مغایر با کنوانسیون‌های بین‌المللی است که دولت در سازمان جهانی کار آن را امضا کرده است.

اشرف تصریح کرد: دو هزار کارگر ساختمانی شهرستان میاندوآب در صف انتظار برای تحت پوشش قرار گرفتن خدمات بیمه تامین اجتماعی هستند.‌

کد خبر 749462

دیگر خبرها

  • لایحه امنیت شغل کارگران امروز در دولت تصویب شد
  • دو هزار کارگر ساختمانی در میاندوآب بیمه ندارند
  • ادعای وزیر رئیسی درباره تحقق وعده مهم دولت سیزدهم! | فیلم
  • نرخ بیکاری در چهارمحال و بختیاری باید تک رقمی شود
  • رشد ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • افزایش حداقل دستمزد به‌جای حق مسکن/ پیشنهادی بررسی می‌شود که کارگران پس از ۵ سال کار دائمی شوند
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد