Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت راصد صنعت توسعه، تولید کننده انواع پمپ ، الکتروپمپ ، الکتروموتور صنعتی و تعمیرات اساسی انواع پمپ سنگین و فوق سنگین پمپ و الکتروپمپ در خوزستان است.
به گزارش ایرنا غلامرضا کاییدی بختیاری روز سه‌شنبه در نشست خبری با بیان اینکه آبگرفتگی اخیر در برخی مناطق خوزستان با مدیریت صحیح و برنامه ریزی اصولی قابل پیشگیری بود افزود:باید مشکلات را پیش از وقوع آبگرفتگی پیش‌بینی کرد تا آبگرفتگی درزمان کوتاهی مدیریت شود وا مردم به زحمت نیفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه آبگرفتگی در خوزستان معضلی حل شدنی است گفت: بارها برای مذاکره با سازمان‌ها و شرکت‌هایی که در مهار آبگرفتگی مسوولیت دارند پیشقدم شدیم ولی با تغییرات مدیریتی برنامه‌ها ناتمام ماند و برنامه های پیشنهادی به سرانجام نرسید.
کاییدی بختیاری افزود:معتقدم چنانچه برنامه‌ریزی صحیح و اصولی منطبق با شرایط خاص خوزستان صورت گیرد می‌توان آبگرفتگی را با حداقل هزینه به شیوه‌ای مدیریت کرد تا مردم دچار مشکل نشوند.
وی با اشاره به اینکه این شرکت بنابر مسوولیت اجتماعی خود با به کارگیری پمپ‌های مکنده کمک زیادی به رفع آبگرفتگی مناطق عین ۲ اهواز ، کوت عبداله و برخی روستاهای شهرستان کارون کرد ادامه داد: این شرکت آمادگی کامل دارد با طراحی و ساخت پمپ‌های قوی منطبق با شرایط خاص اقلیمی خوزستان بر بحران آبگرفتگی در استان که هر از چند گاهی مشکلات زیادی برای مردم ایجاد می‌کند غلبه کرد.
مدیرعامل شرکت راصد صنعت توسعه با بیان اینکه این شرکت در درجه نخست با هدف رفع نیازهای شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در کیلومتر ۲۰ جاده اهواز – آبادان راه اندازی شد و هم اکنون ۸۵ درصد حجم کار انجام شده متعلق به ساخت و تعمیرات اساسی انواع پمپ‌های این شرکت است افزود: هم‌اکنون با آب و فاضلاب اهواز، سازمان آب وبرق خوزستان ، پالایشگاه آبادان ، سدها و نیروگاه‌های برق در خوزستان قرارداد همکاری ساخت و تعمیرات پمپ‌های سنگین و فوق سنگین داریم.

ساخت و تعمیر ۸۰۰دستگاه انواع پمپ
مدیرعامل شرکت راصد صنعت توسعه گفت:این شرکت با داشتن ۱۳۰ نفر نیروی کار فنی و پشتیبانی سالانه ۶۰۰ دستگاه پمپ ۱۱ کیلووات به بالا تا ۵۸۰ کیلووات را تعمیر و ۲۰۰ دستگاه پمپ طراحی و تولید می‌کند.
کاییدی بختیاری ادامه داد: در افق ۱۴۱۰ این شرکت به عنوان پنج شرکت دانش بنیان در زمینه تجهیزات "دوار"  کشور تبدیل خواهد شد.
وی گفت: طبق برنامه سال آینده ۷۰ درصد حجم فعالیت این شرکت برای توسعه نیشکر و ۳۰درصد برای سایر دستگاه های اجرایی و عملیاتی استان خوزستان خواهد بود.
          
تحریم ها هیچ تاثیری نداشت
مدیرعامل شرکت راصد صنعت توسعه گفت: اعمال تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی آمریکا خوشبختانه هیچ تاثیری در روند کاری این شرکت نداشت چون صنعت تولید و تعمیر پمپ های سنگین و فوق سنگین در کشور بومی سازی شده و رشته وابستگی آن به خارج قطع شده است.
وی گفت:جوانان خلاق , باانگیزه بومی این شرکت در حال تلاش هستند همه موانع پیش رو را برداشته و در این زمینه به خودکفایی کامل رسیده‌ایم.

هنوز به ظرفیت مطلوب خود نرسیده‌ایم
مدیرعامل شرکت راصد صنعت توسعه بیان کرد: درصورت استفاده از ظرفیت‌ها  و تکمیل فرایند کاری در این شرکت، زمینه اشتغال تا ۳۰۰ نفر فراهم است.
کاییدی بختیاری ادامه داد: گام‌های توسعه‌ای را در این شرکت طراحی کردیم تا بتوانیم همه نیازهای خوزستان را در زمینه تامین همه تجهیزات مورد نیاز تامین کنیم.

بدون پمپ، تولید شکر در شرکت توسعه نیشکر متوقف می‌شود
مدیرعامل شرکت راصد صنعت توسعه با اشاره به اهمیت پمپ برای تخلیه زهاب و آبرسانی به مزارع نیشکر گفت: بدون پمپ تولید شکر در شرکت توسعه نیشکر متوقف می شود و قادر به انجام به هیچ فعالیتی نیست.
وی با اشاره به در مدار بودن یک هزار و ۵۰۰ دستگاه انواع پمپ با والتاژهای مختلف در واحدهای هفتگانه شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی افزود: هم اکنون در پیک کاری قرار داریم چون بخشم مهمی از پمپ‌های سنگین و فوق سنگین شرکت توسعه نیشکر به دلیل نبود نیاز از مدار عملیات خارج شده و هم اکنون در حال تعمیر اساسی هستیم تا در تابستان مورد استفاده مجدد قرار گیرند.

تجهیزات تولیدی شرکت به لحاظ کیفی از مشابه خارجی آن بهتر است
کاییدی بختیاری گفت: تجهیزاتی که به دست متخصصان جوان و متعهد این شرکت طراحی و ساخته می شود به لحاظ کیفی از مشابه خارجی آن بهتر است.
وی ادامه داد:تولیدات صنعتی این شرکت مشمول خدمات پس از فروش(گارانتی) است و نخستین شرکت صنعتی کشور هستیم که هر دو بخش تولیدات و تعمیر تجهیزات مشمول خدمات پس از فروش است.

برچسب‌ها آب گرفتگی خوزستان اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آب گرفتگی خوزستان اهواز آب گرفتگی خوزستان اهواز اخبار کنکور سنگین و فوق سنگین شرکت توسعه نیشکر انواع پمپ هم اکنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۰۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی هواشناسی برای این استان‌ها؛ سیل و آبگرفتگی در راه است؟

به گزارش خبرآنلاین بابک محمودی در گفت‌وگو با ایسنا در تشریح جزئیات این خبر گفت: سازمان هواشناسی با صدور نارنجی‌رنگ از تشدید فعالیت سامانه در ۲۴ استان کشور تا پایان هفته خبر داد و اعلام کرده است که فعالیت این سامانه منجر به وقوع رگبار شدید باران، رعد و برق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گرد و خاک و رخداد تگرگ خواهد شد. بر این اساس این وضعیت برای امروز در استان‌های ایلام، کرمانشاه، شمال خوزستان و غرب لرستان پیش‌بینی شده است. در روز چهارشنبه نیز در استان‌های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، جنوب و غرب اصفهان، نیمه جنوبی فارس و بوشهر وضعیت مشابه پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد:‌ در روز پنج‌شنبه؛ ۱۳ اردیبهشت ماه نیز در خوزستان، لرستان، نیمه غربی کردستان، کرمانشاه، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، بوشهر، فارس، هرمزگان، نیمه غربی کرمان، یزد و جنوب مرکزی و در روز جمعه هم در استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، زنجان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، اصفهان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، نیمه غربی سمنان و ارتفاعات و دامنه استان‌های البرز و تهران رگبار شدید باران، رعد و برق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گرد و خاک و رخداد تگرگ پیش‌بینی شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد:‌در چنین شرایطی لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی دور از انتظار نیست از این رو لازم است که ساکنان این مناطق و مسافران نیز موارد و هشدارها را جدی گرفته و مورد توجه قرار دهند.

وی افزود:‌ درهمین راستا احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ، اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش، پرهیز از قرار گرفتن در لبه پرتگاه‌ها و پشت‌بام، دوری از ساختمان‌های نیمه‌کاره، تابلوهای تبلیغاتی و ... توصیه می‌شود.

محمودی با بیان اینکه سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر امدادگران خود در این استان‌ها را تا پایان هفته به حالت آماده‌باش درآورده است، اظهارکرد: امکانات و تجهیزات لازم برای امدادرسانی در حوادث احتمالی نیز در اختیار امدادگران قرار گرفته است. همچنین با توجه به تعطیلات سه‌روزه پیش‌رو لازم است مسافران نیز توصیه‌ها و هشدارهای ایمنی را جدی بگیرند.

233233

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901517

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • اعلام آمادگی آفریقای مرکزی برای توسعه همکاری‌های معدنی با ایران
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای این استان‌ها؛ سیل و آبگرفتگی در راه است؟
  • اعلام آمادگی شرکت راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود