Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران گفت: اصلی ترین وظیفه رصدخانه کمک به تصمیم گیری بهتر مدیران شهری است.

به گزارش ایسنا، پیروز حناچی در آیین رونمایی از پروژه های شاخص مرکز آمار و رصد شهر تهران گفت: خوشبختانه امروز برای رونمایی از یکی از فعالیت های برنامه عظیم تهران هوشمند در این جا هستیم ابتدا باید خوشحالی ام را از فعال شدن مجموعه رصد خانه ابراز کنم و تشکر کنم از زحمات همکارانم در حوزه فاوا مخصوصا دکتر بور بور رییس مرکز آمار و رصد شهری که آمدنشان تحولی به وجود آورد و نشان می دهد که اگر کار را به اهلش بسپاریم تاثیر خیلی زیادی خواهد داشت و استفاده از متخصصین تحول به وجود می آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حناچی افزود: ما در کلانشهر عظیم تهران  مسائل زیادی داریم که این مسائل به روش سنتی قابل مدیریت نیستند. قدم اول در اداره امور شهر داشتن آمار و اطلاعات بروز است که ما را در تصمیم گیری راهنمایی کند. رصدخانه اصلی ترین وظیفه اش این بوده است که  این کار مهم را انجام دهد و مخصوصا تبدیل اطلاعات به نقشه با استفاده از نرم افزارها و پهنه بندی آنها مدیران را در مدیریت شهر کمک می کند. بهره گیری صحیح از آمارها اداره شهر را تسهیل می کند و شناخت فرصت ها در شهر را میسر می کند تا سرعت و کیفیت خدمات را بالا ببرد و از همه مهم تر در امتداد شعار تهران شهری برای همه شرایط عادلانه برای همه شهروندان فراهم آورد.

شهردار تهران ادامه داد: همه ما در تهران زندگی می کنیم و می دانیم اطلاعات می تواند رانت ایجاد کند. اگر این اطلاعات عادلانه باشد امکان رانت را از بین می برد و شفافیت و دقت و توسعه سازمانی را بالا می برد.

حناچی گفت: در آستانه بازبینی طرح راهبردی تهران هستیم و برای این کار باید بدانیم از چه مسیری آمده ایم و مسیرمان به کدام سو است و چشم انداز را ببینیم .بسیاری از چشم اندازها و اهداف پیشین به دلایل تغییر شرایط تفاوت کرده است و بازبینی در راهبرد این فرصت را فراهم می کند که اگر نقصی هست آن را رفع کنیم.

وی با اشاره به داده های بین المللی گفت: رنکینگ تهران در مقیاس جهانی را دنبال می کنیم ، رتبه تهران با شاخص های بین المللی ما را راهنمایی می کند که در مقایسه با دیگر کلانشهرها چه نقص هایی داریم و چگونه می توان جایگاه تهران را بالا برد.

وی با اعلام این خبر که امروز سرپرست نهاد برنامه ریزی شهر تهران معین می شود، گفت: هماهنگی تنگاتنگ این نهاد با این مرکز می تواند بسیار تاثیرگذار باشد که انتظار می رود این اتفاق بیفتد.

حناچی در ادامه گفت: حضور دانشگاه ها و نزدیک شدن آنها به این رصدخانه محسوس است و باید ادامه یابد و فضا باید طوری فراهم شود که حداکثر استفاده از تحصیلات تکمیلی در این مرکز رصد فراهم باشد. اطلاعات را راحت در اختیار دانشگاهیان  قرار دهید و از آنها خروجی بخواهید. آنها شما را شاداب تر می کنند و شرایطی فراهم می شود که در اداره امور شهر هم نیروهای آینده را تربیت می کنیم و هم آنها را به واقعیت نزدیک می کنیم و این به نفع همه است.

وی به زیربناهای هوشمند سازی شهر اشاره کرد و گفت: شهرداری تهران عملا از اوایل دهه هفتاد با زیرساخت هایی که فراهم کرده است پرچم دار مدیریت هوشمند بوده است و پایه خوبی دارد و تلاش می کنیم این پایه را به تصمیم سازی و تصمیم گیری نزدیک کنیم. مخاطب بسیاری از اطلاعات این مرکز ، علاوه بر شهرداری دستگاه های دولتی و خصوصی است. استفاده از اطلاعات شرکت های فعال در خدمات موبایل هم مکمل اطلاعات این مرکز است.

وی در ادامه گفت: کرونا برخلاف همه تهدیدها یک فرصت برای توسعه خدمات مجازی فراهم کرده است که خیلی از آنها قبلا ارائه نمی شد.

شهردار تهران درباره سامانه انتقال داده سامانه ۱۳۷ و ۱۸۸۸ روی نقشه اشاره کرد و گفت: هشدار کد ۱۳۷ باید به دفتر ما وصل باشد که ما هم بتوانیم سراغ آن برویم و مدیریت کنیم.

 به گزارش ایسنا، در این آیین همچنین از سامانه پرداخت یک پارچه خدمات "شهر پی" رونمایی شد.  سامانه تحلیل الگو های سفرهای درون شهری ، سامانه محاسبه ماتریس مبدا و مقصد سفرها در تهران، پروژه تبدیل آدرس های متنی به لایه های اطلاعات مکانی برای سامانه های ۱۳۷ و ۱۸۸۸ داشبورد اطلاعات و محلات شهر تهران، سامانه پیش بینی آلودگی هوای تهران و سامانه پیش بینی جمعیت شهر مناطق مختلف شهر تهران تا سال ۱۴۰۵ از دیگر پروژه هایی بود که شهردار تهران امروز و در این آیین رونمایی کرد. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهرداري تهران سیستم پرداخت الکترونیکی فناوري شهردار تهران تصمیم گیری شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۰۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ما توخل را می‌خواهیم، نه رانگنیک؛ شورش هواداران بایرن مونیخ علیه تصمیم مدیران

برخی هواداران بایرن مونیخ مخالف حضور رالف رانگنیک در این باشگاه هستند

طرفداری | پس از تمدید قرارداد ژابی آلونسو و یولیان ناگلزمان با بایرلورکوزن و تیم ملی آلمان، اکنون رالف رانگنیک سرمربی تیم ملی اتریش تبدیل به اولویت اول بایرن مونیخ برای به دست گرفتن هدایت این باشگاه در فصل آینده شده است.

با این حال در مونیخ همه موافق حضور این سرمربی 65 ساله روی نیمکت بایرن مونیخ نیستند و گویا برخی از هواداران باواریایی‌ها طی این روزها به وضوح مخالفت خود با این موضوع را اعلام کرده‌اند.

تا بعد از ظهر پنج‌شنبه، بیش از 7,500 هوادار طوماری را امضا کرده‌اند که از توماس توخل درخواست شده در این باشگاه بماند. این کارزار از روز دوشنبه با عنوان «ما توماس توخل را می‌خواهیم، نه رانگنیک» آغاز شد.

البته توخل عملکرد قابل قبولی در دوران حضورش روی نیمکت باواریایی‌ها نگذاشته اما توجیه طرفداران این است که او توانسته به مرحله نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا برسد و از سال 2020 تاکنون، بایرن موفق نشده بود به این مرحله برسد.

بیش‌تر بخوانید: توماس توخل: احتمال ماندن در بایرن مونیخ؟ چیزی تغییر نکرده است

در کنار درخواست هواداران، شایعاتی نیز درباره احتمال ماندن توخل در بایرن منتشر شدند اما هر دفعه به شکل‌های مختلف تکذیب شدند و به نظر نمی‌رسد هیچ شانسی برای ماندن توخل در بایرن مونیخ وجود داشته باشد.

از دست ندهید ????????????????????????

درخواست دروسی: سردار را در رم حفظ کنید اختلاف علنی رئیس فدراسیون با مجری تلویزیون اعتراض هوادار بارسلونا: ژاوی، مرد سر حرفش می‌ماند! رد پای آرتتا؛ اورتون بعد از 14 سال لیورپول را در خانه شکست داد!

دیگر خبرها

  • سرقت ژابی از رئال: کاپیتان در راه لورکوزن
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • اجرای پویش «پای کار ایرانیم»در پایتخت
  • پاسخگویی مدیران شهری شیراز از طریق سامانه ۱۳۷
  • «پای تختی هستیم»
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • هشدار بارسا به ژاوی: رفتارت را درست کن
  • ما توخل را می‌خواهیم، نه رانگنیک؛ شورش هواداران بایرن مونیخ علیه تصمیم مدیران
  • هوشمندسازی و پایش تصویری حریم پایتخت