Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری فارس، اسحاق جهانگیری، معاون اوّل رئیس‌جمهور، عصر امروز(سه شنبه ۲۵ آذر) در آیین بیست و یکمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده کشور که در هفته پژوهش و فناوری در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، با گرامیداشت یاد شهید دکتر محسن فخری زاده اظهار داشت: امسال یکی از دانشمندان زبده و خدوم کشور در جریان یک توطئه به شهادت رسید که به روح پاک ایشان درود می فرستیم و یادش را گرامی می داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رییس جمهور با اشاره به پیام مقام معظم رهبری در خصوص شهادت شهید دکتر فخری زاده خاطرنشان کرد: در این پیام دو نکته مهم نهفته بود که یکی تأکید به دستگاه های امنیتی کشور برای شناسایی و برخورد با عوامل و آمران این ترور بود و دیگری تأکید بر این نکته بود که راه شهید فخری زاده باید پرفروغ ادامه یابد.

جهانگیری با اشاره به افزایش دو برابری بودجه سازمان تحت مدیریت شهید فخری زاده برای سال ۱۴۰۰ تصریح کرد:‌ دولت در روزهای پایانی بررسی بودجه با وجود محدودیت ها و علیرغم کاهش بودجه برخی سازمان ها، بودجه سازمان پژوهش و نوآوری «سپند» که تحت مدیریت شهید فخری زاده بود را برای سال آینده دو برابر کرد تا همکاران ایشان بتوانند با امکانات بیشتری مسیر شهید فخری زاده را ادامه داده و این راه را پرفروغ نگه دارند.

معاون اول رییس جمهور در ادامه با اشاره به رونمایی از بیانیه «آینده دانشگاه ها در ایران» با دو رویکرد جامعه محور و کارآفرین که چندی پیش انجام شد، خاطرنشان کرد: این دو رویکرد باید همواره و به خصوص در شرایط فعلی مورد توجه قرار گیرد چرا که در مقطع کنونی می تواند به بالا بردن تاب آوری جامعه و گشودن افق های جدید پیش روی کشور کمک کند.

جهانگیری افزود: بالا بردن تاب آوری جامعه فقط این نیست که از مردم بخواهیم در مقابل مشکلات تحمل کنند بلکه به این بستگی دارد که از دل تهدیدات و محدودیت ها، فرصت هایی را برای جامعه ایجاد کنیم که قادر باشند با اتکا به این فرصت ها شرایط موجود را تحمل کنند.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به اینکه دشمنان در شرایط فعلی تلاش می کنند جامعه و مردم ایران را نسبت به آینده مأیوس و ناامید کنند تا سریعتر به اهداف خود برسند، افزود: دانشگاهی که جامعه محور باشد و خود را با مسایل جامعه درگیر کرده باشد می تواند با افق گشایی نسبت به آینده کاری کند که مردم نسبت به آینده خود و کشورشان امیدوار باشند.

جهانگیری در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر با دو پدیده بیماری کرونا و تحریم های ظالمانه روبرو هستیم، گفت: زندگی مردم از این دو مسأله دچار آسیب ها و لطمات جدی شده است و با توجه به اینکه به دلیل مسایل حاشیه ای و گرفتاری ها قادر نیستیم به آسیب شناسی و تحلیل درستی از این وضعیت داشته باشیم، از دانشگاهیان عزیز، برادرانه درخواست می کنم که روی آثار و تبعات این دو پدیده به صورت علمی و کاربردی کار کنند و نتایج آن را هم به جامعه و هم به مدیران کشور اطلاع رسانی کنند.

معاون اول رییس جمهور گفت: آنچه مایه افتخار است حضور زنده جامعه دانشگاهی و علمی ایران است و التزام اجتماعی که جامعه علمی ایران دارد این است که پژوهش های معطوف به حل مسایل جامعه را در دستور کار قرار دهد.

جهانگیری افزود: جامعه علمی، مراکز پژوهشی و حتی شرکت های خصوصی فعال در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی کارنامه درخشانی در دوره شیوع کرونا از خود برجای گذاشتند چرا که در روزهای نخست شیوع این بیماری با محدودیت جدی در بخش امکانات و تجهیزات درمانی مواجه بودیم اما این شرکت ها و مراکز تحقیقاتی پای کار آمدند و کارنامه درخشانی را از خود برجای گذاشتند.

معاون اول رییس جمهور تصریح کرد: تا روزی که کرونا به عنوان یک بیماری نوپدید و عالمگیر، به طور کامل مهار نشده باشد، همچنان موضوع نخست جامعه است و در نتیجه باید همچنان در رأس برنامه ریزی همه بخش های کشور باشد. وقتی حل یک مسأله در اولویت نخست قرار می گیرد انتظار این است که مقابله با آن به صورت همه جانبه باشد بنابراین باید موضوع درمان مبتنی بر سلامت در دستور کار همه بخش ها باقی بماند.

جهانگیری تصریح کرد: امروز به اعتراف همه مردم ایران، بخش درمان کارنامه درخشانی از خود به خصوص در دوره شیوع کرونا برجای گذاشته است که هم باید یاد شهدای کادر درمان را گرامی بداریم و هم از خدمات آنها قدردانی کنیم که بهترین قدردانی عمل کردن به دستورالعمل های بهداشتی است.

معاون اول رییس جمهور با تأکید بر اینکه در بخش اقتصادی باید تمرکز اصلی بر معیشت مردم باشد، گفت: دولت با وجود همه محدودیت ها، تلاش کرده است در حد بضاعت و توان خود به وضعیت معیشتی جامعه رسیدگی کند و از بودجه دولت و درآمدهای حاصله، بخشی را به معیشت مردم تخصیص داده تا آسیب کمتری به معیشت جامعه وارد شود.

جهانگیری همچنین با تأکید بر اینکه باید بررسی ابعاد مختلف تحریم نیز در دستور کار مراکز علمی و پژوهشی قرار گیرد، تصریح کرد: باید مسایل را صادقانه با جامعه در میان بگذاریم. مردم ایران در مقابل فشار حداکثری آمریکا با تأسی از راهبرد مقاومت که مقام معظم رهبری بر آن تأکید داشتند، با ایستادگی توانستند بر سیاست فشار حداکثری آمریکا غلبه کنند.

معاون اول رییس جمهور ادامه داد: از مهمترین دلایل همراهی مردم در مقابله با تحریم ها این بود که در وهله نخست به کشور و نظام خود علاقمند هستند و نیز به راهبرد مقاومت که از سوی مقام معظم رهبری اعلام شده بود نیز پایبند بودند و مهمتر از همه اینکه ملت با تمام وجود احساس کرد که آمریکایی ها حرفی ظالمانه و بدون منطق را مطرح می کنند چرا که جمهوری اسلامی ایران به همه تعهدات خود عمل کرده بود و طرف مقابل تعهداتش را زیر پا گذاشته بود.

جهانگیری اضافه کرد: در همه موارد باید همواره مبنای اقدامات و تصمیمات به گونه ای باشد که مردم احساس کنند هر تصمیمی که در کشور اتخاذ می شود بر اساس منطق، عقل، ‌تدبیر، هماهنگی، همدلی و انسجام است که در این شرایط مردم حتماً هماهنگ و همراه خواهند بود.

معاون اول رییس جمهور گفت: انتظار طبیعی مردم از مسئولان کشور این است که در این شرایط سخت راهکارهایی پیدا کنند تا هر چه سریعتر کشور را از زیر بار تحریم ها خارج کنند چرا که تحریم ها هم در توسعه کشور و هم در زندگی مردم موثر است و امیدوارم با همدلی و هماهنگی بتوانیم هر چه سریعتر تحریم ها را به نقطه پایان نزدیک کنیم.

 جهانگیری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جلسات گفتگوی دولت و دانشگاه ها که در سال های اخیر برگزار شده است، اظهار داشت: پس از جلسات گفتگوی دولت و ۱۳ دانشگاه اصلی کشور، خوشه های مختلفی تشکیل شد و قراردادهای متعددی بین دستگاه های اجرایی با دانشگاه ها در حوزه های مختلف صنعت و نفت و گاز به امضا رسید.

معاون اول رییس جمهور افزود: یکی از این قراردادها در حوزه افزایش بازیافت از میادین نفتی است که در حال حاضر دانش آن در انحصار کشورهای خارجی است اما اگر این قراردادها به نتیجه برسد آثار آن برای آینده کشور تعیین کننده و تأثیرگذار خواهد بود.

جهانگیری ادامه داد در بخش صنعت نیز قراردادهای خوبی منعقد شده و در حوزه علوم انسانی هم مباحث جدی و خوشه های متعددی برای احیای سرمایه اجتماعی تشکیل شده است چرا که سرمایه اجتماعی مهمترین سرمایه هر کشور است که منجر به افزایش اعتماد مردم به نظام می شود.

معاون اول رییس جمهور برگزاری جلسات گفتگوی دولت و دانشگاه را مفید و موثر توصیف کرد و گفت: ممکن است گاهی دانشگاهیان و پژوهشگران احساس کنند که صدای آنها در بخش اجرایی به درستی شنیده نمی شود و در طرف مقابل نیز ممکن است بخش اجرایی احساس کند که سرعت دستیابی به راهکارها برای حل مشکلات از سوی دانشگاه ها پایین است که همه این مسایل از طریق گفتگو قابل حل است.

جهانگیری در ابتدای این جلسه نیز از وزیر علوم تحقیقات و فناوری و همکاران وی قدردانی کرد که با وجود محدودیت های ناشی از کرونا، مراسم هفته پژوهش را برگزار کرده و برگزیدگان پژوهش و فناوری را انتخاب و به جامعه معرفی کردند.

وی همچنین از معاون علمی و فناوری رییس جمهور نیز به دلیل اقدامات انجام شده در بخش علم و فناوری قدردانی کرد و گفت: آمارها گویای این است که کشور به دستاوردهای بزرگی درحوزه علم وفناوری دست پیدا کرده است.

معاون اول رییس جمهور همچنین از وزیر بهداشت درمان وآموزش پزشکی و دست اندرکاران این وزارتخانه در حوزه تحقیق و پژوهش به خاطر تمرکز بر بیماری کرونا قدردانی کرد و افزود: این عزیزان با تمام ظرفیت بر موضوع کرونا متمرکز هستند و کارهای علمی و پژوهشی که توسط آنها انجام شده قابل توجه است.

جهانگیری بر لزوم توسعه فرهنگ پژوهش در جامعه تأکید کرد وگفت: پژوهش موضوعی زینتی و نمایشی نیست بلکه یک ضرورت برای توسعه کشور است و لازم است جایگاه پژوهشگران و محققین کشور را گرامی بداریم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این مراسم با بیان اینکه جایگاه کشور در حوزه علم و فناوری قابل توجه است، گفت: ایران به لحاظ سرعت رشد در تولیدات علمی جایگاه بسیار خوبی دارد که باید از تلاشگران حوزه پژوهش و فناوری در اقصی نقاط کشور قدردانی کرد.

معاون علمی و فناوری رییس جمهور نیز در این مراسم با تأکید بر اینکه دانشگاه ها پایه همه تحولات هستند، بر ضرورت توجه هر چه بیشتر به دانشگاه ها و مراکز علمی و تحقیقات تأکید و خاطرنشان کرد: پژوهش و فناوری موضوعی لوکس نیست بلکه یک ضرورت برای توسعه اقتصادی کشور است.

در این مراسم با حضور معاون اول رییس جمهور از خانواده شهید فخری زاده قدردانی و از تمبر یادبود این شهید بزرگوار رونمایی شد و سپس از پژوهشگران و فناوران برگزیده کشور تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام /

منبع: فارس

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری تحریم شهید فخری زاده معاون اول رئیس جمهور میادین نفتی معاون اول رییس جمهور پژوهش و فناوری شهید فخری زاده دانشگاه ها محدودیت ها تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۱۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابهام در قرارداد زاکانی با چینی‌ها | واردات هزاران خودروی برقی با شرکت ساختمانی | تردید بزرگ که آیا اصلا قراردادی منعقد شده یا نه!

برخلاف این‌که قرار بود واردات ۲۵۰۰ اتوبوس برقی برای تهران از کشور چین تبدیل به کارنامه زاکانی شود حالا پاشنه آشیل شهرداری او شده است، طوری‌که طی روزهای گذشته حرف و حدیث‌های زیادی درباره ابهام قراردادهای زاکانی با طرف چینی مطرح شده است.

به گزارش خبرآنلاین، در روزهای گذشته قراردادهای شهرداری تهران با شرکت‌های چینی در حوزه حمل و نقل شهری حاشیه‌شاز شده است، حالا برخی معتقدند قراردادهایی که برای واردات واگن مترو یا اتوبوس‌های برقی امضا شده دارای ابهام هستند و شهرداری زاکانی باید ابهام این قرارددها را برطرف کند.

اختلاف شهرداری با وزارت کشور

اختلاف نظر درباره قراردادهای شهرداری تهران با چینی‌ها از مدت‌ها قبل شروع شده بود، به‌گزارش رسانه‌ها سال گذشته بود که شهردار تهران به همراه هیاتی پر تعداد به چین سفر کرد تا تکلیف ۶۳۰ واگنی را که در دوره ریاست جمهور سابق پرونده‌اش برای کلان‌شهر تهران باز شده بود را مشخص کند، شهردارتهران در سفر چند روزه خود به چین نه تنها آنگونه که اعلام شد قرارداد ساخت ۶۳۰ واگن را به ساخت بیش از ۷۰۰ واگن ارتقا داد بلکه پکیجی از وسایل نقلیه اعم از تاکسی، اتوبوس، موتورسیکلت را نیز در قراردادش با چینی‌ها وارد کرد. دنیای اقتصاد در گزارشی نوشت به‌رغم اینکه پیش از این اعلام شده بود که کار ساخت واگن‌های مترو در چین آغاز شده، اما هنوز وزارت کشور تاییدیه نهایی را نداده و تا این تاییدیه نباشد کار ساخت واگن‌ها آغاز نمی‌شود.

ماجرا آن‌گونه که مدیران شهری نقل می‌کنند از آنجا شروع شد که وزارت کشور که کارفرمای این قرارداد است باید اسناد، مدارک و طراحی‌های واگن‌های جدید را بررسی و تایید کند، اما مدیران شهری معتقدند که سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها نه تجربه لازم و نه نیروی کارشناسی دارد و به همین علت پیشنهاد تفویض اختیار بررسی قرارداد و نوع واگن‌ها به شرکت واگن‌سازی شهرداری تهران را دارند.

درهمین‌باره سید جعفر تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای شهر در گفت‌وگو با ایلنا در پاسخ به این سوال که چرا در هفته‌های اخیر، وزارت کشور و مدیریت شهری پایتخت در موضوع تایید فنی واگن‌های وارداتی مترو که قرارداد خرید ۷۹۱ دستگاه از آن‌ها در سال گذشته میان شهرداری تهران و طرف‌های چینی منعقد شد، با چالش مواجه شده اند؟ گفته که: «به نظر می‌رسد نوعی اختلاف سلیقه‌ای بین وزارت کشور و شهرداری تهران درباره نحوه دخالت‌ها و تصمیم‌گیری‌های پیرامون موضوع واردات واگن مترو از چین ایجاد شده است و این اختلافات بیش از آن که به مساله تایید فنی ارتباط داشته باشد، به موضوعات ساختاری و نوع تعامل بین وزارت کشور و مدیریت شهری پایتخت ارتباط دارد.»

قراداد زاکانی با شرکت ساختمانی برای واردات خودروی برقی!

اما جدا از پرونده واردات واگن برای متروی تهران حالا قرارداد شهرداری تهران برای واردات اتوبوس برقی از چین با ابهام مواجه شده است، اواخر سال گذشته بود که معاون مالی شهرداری تهران از قرار خرید اتوبوس برقی شهرداری پایتخت با چینی‌ها پرده برداشت، لطف‌الله فروزنده دراین‌باره گفت که: «انعقاد قرارداد ۲۵۰۰ اتوبوس برقی ۱۲( متری)، ۲۷۵۰۰ هزار تاکسی انرژی نو، ۱۰ هزار ون و مینی‌بوس و ۱۵۰ هزار موتور سیکلت برقی نیز از دستاوردهای سفر شهردار به چین بود، که امیدوارم به امید خدا بتوانیم این محموله‌ها را هرچه سریع تر وارد کشور کنیم.»

شهردار تهران هم با اشاره به ارزان بودن اتوبوس‌های برقی چینی نسبت به اتوبوس‌های ایرانی تلاش کرد از اقدام خود برای انعقاد قرارداد با چینی‌ها دفاع کند: «زمانی که در این سفر بودیم، بررسی‌هایی صورت گرفت و مشخص شد که قیمت اتوبوس‌های برقی در کشور چین به مراتب پایین‌تر از قیمت تولیدکنندگان داخلی است، به طوری که کیفیت و قابلیت آنها بسیار مناسب بود اما قیمت آنها به مراتب کمتر از قیمت‌های اتوبوس‌های برقی داخلی بود.»

با این وجود مدتی قبل یاشار سلطانی، فعال رسانه‌ای در پایگاه خبری خود نوشت: ««یکی از مهم‌ترین موضوعات در این قرارداد اصرار بر ترک تشریفات و عجله برای امضای قرارداد با طرف چینی است. موضوعی که در مذاکرات رسمی شورای شهر به صراحت به آن اشاره می شود. اما شاید بزرگترین ابهام در قرارداد ۲ میلیارد یورویی علیرضا زاکانی و شهرداری تهران با طرف چینی انتخاب شرکت طرف قرارداد است.»

به‌گفته یاشار سلطانی: «این شرکت هیچ تخصصی در زمینه خودروهای برقی و حمل و نقل پاک ندارد و حالا قرار است ۲ میلیارد یورو از بیت‌المال مردم ایران به دست آنها سپرده شود تا با تامین خودروی برقی اندکی هوای پاک و کاهش ترافیک را برای تهران به ارمغان بیاورند.»

آن‌طورکه این فعال رسانه‌ای گفته عمده فعالیت این شرکت چینی در حوزه ساختمان سازی است و از متن این قرارداد برمی‌آید تضمین‌های لازم وجود ندارد و در صورت بروز اختلاف راه حل‌های حقوقی مناسب پیش‌بینی نشده است.

تنش در شورای شهر/ واگن‌های مترو چه زمانی از چین پرواز می‌کنند؟

افشای جزئیات قرارداد زاکانی با این شرکت چینی سبب‌ساز تنش در جلسه اخیر شورای شهر تهران شد، نرجس سلیمانی، عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه «با این حجم از موضوعات مالی در قرارداد چین هنوز ابهاماتی وجود دارد که به آن پاسخ داده نشده است، گفت: «در مورد واردات وسایل حمل و نقل عمومی وعده‌های زیادی شنیدیم و عملا اتفاق خاصی نیفتاده است.»

جعفر تشکری هاشمی، دیگر عضو شورای شهر تهران، با تاکید بر اینکه هنوز متوجه نشدیم که در حوزه اتوبوسرانی اساسا با طرف خارجی قرارداد بستیم یا خیر؟ گفت: «باید صراحتا گفته شود که قرارداد به چه شکل بسته شده است و من به یاد دارم که شهردار در یکی از جلسات شورای شهر اعلام کرد که چهار ماهه اتوبوس‌ها را به تهران می‌آورد اما هنوز با گذشت زمان زیادی از این صحبت اصلا تردید دارم که قراردادی منعقد شده یا نه؟»

ناصر امانی، عضو شورای شهر تهران گفت: «جای سوال است که واگن‌های مترو از چین چه زمانی پرواز می‌کنند و به تهران می‌رسند تا ما به چشم ببینیم تا قلبمان مطمئن شود.»

مهدی عباسی عضو دیگر شورای شهر با اشاره به موارد منتشر شده از قرارداد چین گفت: «اگر اسنادی وجود دارد باید این اسناد به ما داده شود و اگر این ادعاها درست است باید به شورا گزارش دهیم. وظیفه شورا مشخص است وقتی شورا بدون پیوست دو میلیارد یورو مصوب می‌کند یعنی ما می‌خواهیم به شهرداری کمک کنیم و بنده نماینده مردم هستم و درست نیست از کنار یک قرارداد بزرگ بین‌المللی بگذریم و باید ناراحت باشیم از اینکه یک خبرنگار اسنادی را دارد که ما به عنوان عضو نداریم.»

بعد از انتقاد تنی چند از اعضای شورای شهر به قراردادهای شهرداری تهران با چینی‌ها هنگام سخنرانی علیرضا زاکانی برخی اعضا جلسه شورای شهر تهران را ترک کردند، به گزارش ایسنا همزمان با خروج قائمی، عباسی، امانی، اقراریان، شربیانی شهردار خطاب به آنها گفت: «بنشینید تا پاسخ سوالات‌تان را بدهم.» اما آنها بدون توجه به سخنان شهردار جلسه را ترک کردند و بعد از آن نیز سوده نجفی جلسه را ترک کرد.

ترک جلسه اتفاق خاصی نبود!

رییس شورای شهر تهران درباره علت ترک جلسه شورای شهر تهران توسط برخی نمایندگان توضیحاتی ارایه داد. مهدی چمران گفت: در جلسه روز ۹ اردیبهشت شورای شهر تعدادی از نمایندگان جلسه را ترک کردند که اتفاق خاصی نبود؛ زمانی که جلسه به بعد از ساعت ۱۲ کشیده می‌شود برخی از نمایندگان جلسه شورای شهر را ترک می‌کنند، گفت: اعضا ساعت ۱۲:۳۰ یا ۱۳ در کمیسیون جلسه دارند و در برخی از موارد خروج آنها به این دلایل است.»

او گفت: «جلسه طول کشید و قاعدتاً تعدادی از افراد جلسه را ترک کردند. اعضا نسبت به صحبت‌ها و کارهایی که انتظار داشتند شهردار انجام دهد، نیز ایرادات و بحث‌هایی را مطرح کردند؛ اختلاف نظرهایی وجود دارد که طبیعی است.»

قرارداد پنهان ممنوع

واکنش به قرارداد زاکانی با شرکت‌های چینی به مجلس شورای اسلامی هم کشیده شد، احمد علیرضابیگی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس درباره قرارداد ۲ میلیارد یورویی شهرداری تهران با چین گفت: «شهرداری می‌تواند با کشورهای خارجی قرارداد ببندد اما نه قراردادهای پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد. اما دستگاه‌های نظارتی باید به این موارد ورود پیدا کنند.»

با این وجود علیرضا زاکانی بعد از حواشی ایجاد شده درباره قرارداد با برخی شرکت‌های چینی گفت: شرکتی که مطرح شده تأمین کننده مالی است و تأمین کننده خطوط مترو یک شرکت نظامی چینی است، شرکت هایی که قرارداد بستیم از شرکتهای معتبر به شمار می روند و بانک مرکزی به ما گفت امکان ندارد یکی از همین شرکت ها به ما خودرو بدهد. قرار شد چینی ها در ایران کارخانه بسازند، انتقال تکنولوژی انجام دهند، با شهرداری شریک شوند و یوزانس سه ساله بگیرند که این موضوع یک شیرینی و حلاوت دارد.

او گفت: «اگر این قرارداد پایدار شود ( که ضمانت نامه های آن برای پایدار شدن آمده است) تمام خودروهایی که قرارداد آن منعقد شده وارد شهر خواهد شد. قرارداد آن چیزی نیست که بتوان آن را جار زد. ایران هزار و یک دشمن دارد. یک عده نمی‌خواهند اتفاقی بیفتد. این کارها بر ضد امنیت کشور است و می‌خواهند این قرارداد را منحل کنند اما خوشبختانه نمی‌توانند. این را به مردم نوید می‌دهیم و تمام این وسایل حمل و نقل عمومی ضمانت نامه رسمی بانکی دارند.»

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت تقسیم استان‌های کرمان و تهران از زبان معاون پارلمانی رییس جمهور
  • ابهام در قرارداد زاکانی با چینی‌ها | واردات هزاران خودروی برقی با شرکت ساختمانی | تردید بزرگ که آیا اصلا قراردادی منعقد شده یا نه!
  • جدیدترین اظهارات معاون پارلمانی رییس جمهور در خصوص تقسیم استان‌های کرمان و تهران
  • ابهام در قراردادهای زاکانی با چینی‌ها/ عضو شورای شهر: هنوز تردید داریم که آیا این قراردادها منعقد شده است یا خیر؟
  • حساسیت هایی که در نماینده، روشنفکر و مردم نیست
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور با حضور معاون رييس جمهور/همت ۱۰۰ میلیارد تومانی خیرین
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • ۷۹ درصد افراد جامعه ما کم تحرک هستند
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • اعتراض دانشجویان دنیا از مقاوت ملت ایران برخواسته است