Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان عضو هیأت رئیسه اتاق مشترک ایران و روسیه، از راه اندازی کارگروه های مشترک ایران با جمهوری گرجستان و لاتوس آستراخان خبر داد.

سیدجلیل جلالی فر، در آیین راه اندازی خط لاینر کانتینرهای یخچالی از منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا به کشور روسیه، اظهار کرد: توسعه پیوندهای اقتصادی با کشورهای همسایه، یکی از استراتژی های مهم جمهوری اسلامی ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در شرایط تحریمی، بهترین تقابل با این پدیده توسعه همه جانبه این پیوندها است، ادامه داد: توسعه با کشورهای اتحادیه اورآسیا و به خصوص روسیه که بزرگترین بازار است، برای ما حائز اهمیت است.

وی با اشاره به اینکه با ظرفیتی که در بنادر شمالی به خصوص بندر آستارا وجود دارد، باید تلاش کنیم تا مبادلات با این کشورها را توسعه دهیم، افزود: با توجه به اینکه محدودیت های مرز زمینی در آستارا وجود دارد، بندر آستارا می تواند تکمیل کننده نقص باشد.

جلالی فر، با تأکید بر اینکه توجه سازمان بنادر و همه دستگاه های اجرایی کشور بر این است که بندر آستارا می تواند به توسعه عملکرد صادرات جمهوری اسلامی ایران اثر بسیار بزرگی بگذارد، خاطرنشان کرد: باید این موضوع مهم به استان های شمال غرب کشور از جمله آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل اطلاع رسانی شود که با همت والای سازمان بنادر و دریانوردی، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، کشتیرانی خزر و شرکت خدمات دریایی و بندری کاوه، خط لاینر کانتینرهای یخچالی از بندر آستارا به سایر کشورهای حوزه دریای خزر راه اندازی شده است.

وی اضافه کرد: این یک مزیت بسیار بزرگ است و در این راستا با همکاری اتاق مشترک ایران و روسیه یک کارگروه مشترک با جمهوری داغستان و کارگروهی دیگر با منطقه آزاد لوتوس آستراخان راه اندازی شده است.

عضو هیأت رئیسه اتاق مشترک ایران و روسیه، با اشاره به اینکه این کارگروه ها به این دلیل است که بتواند این خط لجستیکی را دریا محور کند تا با استفاده از این بنادر با کشورهای آفریقای شرقی، هندوستان، پاکستان و سیار کشورهای حوزه خلیج فارس هم توسعه مبادله داشته باشیم، یادآور شد: میزان مبادله تجاری ایران و روسیه در سال ۲۰۱۹ حدود یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار بود که از این رقم ۵۸۵ میلیون دلار صادرات داشتیم.

وی افزود: از این مقدار حجم صادرات، ۷۴ درصد محصولات کشاورزی بوده که عموما از مرز زمینی آستارا صادر شده است.

وی با تأکید بر اینکه پایانه مرز زمینی آستارا قدیمی است، عنوان کرد: باید توجه ویژه به این پایانه شود و اگر از لحاظ زیرساختی به آن توجه شود، به طور یقین این رقم افزایش خواهد یافت.

جلالی فر در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه روسیه کشوری است که در سال گذشته ۲۴۳ میلیارد دلار واردات داشته است، گفت: این رقمی در مقابل میزان واردات از جمهوری اسلامی ایران، بسیار پایین است که باید همه تلاش کنیم تا این رقم را به ۱۰ میلیارد دلار برسانیم.

وی اضافه کرد: سرای تجاری ایرانیان را در آستراخان راه اندازی کرده ایم و طرح شبکه عمده فروشی کالاهای ایرانی در کشور روسیه، که شرکتی تحت عنوان "شرکت مدیریت صادرات کاسپین" با ۶۰ سهامدار از سراسر ایران است را در کشور به ثبت رسانده ایم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها لوتوس آستراخان جمهوری اسلامی ایران ایران و روسیه مشترک ایران بندر آستارا راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۲۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست مشترک کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی و مسئولین کمیته ملی المپیک

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ نشست هفتگی اعضای کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی صبح روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه در سالن جلسات کمیته ملی المپیک با حضور محمود خسروی وفا رییس و سیدمناف هاشمی دبیر کل کمیته ملی المپیک و مدعوین برگزار شد.


در ابتدای این نشست محمدرضا تهرانی رییس کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی با اشاره به سوابق مسئولین این حزب نسبت به ورزش و حضور موثر چهره هایی همچون دکتر بادامچیان، دکتر غفوری فرد، محمدرضا یزدانی خرم و محمد مهر آیین در این عرصه، از اعضای کارگروه ورزش این حزب به عنوان نیروهای متخصص و دلسوز یاد کرد که در راستای همان اهداف گام بر می دارند.

وی همچنین ضمن بر شمردن پاره ای مشکلات ورزش، اقدامات مسئولین کمیته ملی المپیک در جهت افزایش حقوق دریافتی ورزشکاران اعزامی و مدال آوران، فعالیت های مستمر و موثر کمیسیون های مختلف و دیگر تحولات صورت گرفته در این مجموعه را چشمگیر و قابل توجه ارزیابی کرد.

در ادامه محمود خسروی وفا رئیس کمیته ملی المپیک در خصوص تبیین سیاست های کلی کمیته ملی المپیک، اظهار داشت: از بدو قبول مسئولیت در کمیته ملی المپیک با چالش هایی مواجه بودیم اما باید به این موضوع واقف بود که برای رفع مشکلات و کمبودهای موجود جدای از تامین بودجه و سرمایه بیش از هر چیزی نیاز به همدلی و وحدت داریم و همه باید دوشادوش همدیگر و هماهنگ با سیاست های کلان ورزش کشورحرکت کرد.اینکه بسیاری از فدراسیون ها در گذشته با سرپرست اداره می شد و یا برگزاری مجامع با تاخیر همراه بود این دیگر به بودجه ربط ندارد بلکه باید برنامه داشت و همدل بود و در راستای منافع ملی کشورمان حرکت کرد.

وی خاطر نشان کرد:در همین راستا در کمیته تلاش کردیم تا با کار کارشناسی،پرداختی بودجه فدراسیون را مشخص و در موعد مقرر آنرا پرداخت کنیم تا در اجرای برنامه های خود با مشکل مواجه نشوند چرا که کار آنها آماده سازی و اعزام به رقابت های قاره ای و جهانی برای کسب سهمیه و مدال است لذا باید مورد حمایت واقع شوند این امر خود باعث افزایش همدلی و همگرایی مجموعه ورزش کشور خواهد شد و کمیته در همین زمینه تعامل خوبی با وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون ها دارد تا بیش از پیش جهت داشتن وررزش قوی برای ایران قوی حرکت نماییم .

رئیس کمیته ملی المپیک تصریح کرد:در کمیته هم باید جدای از تخصص گرایی با توجه به نوع خدمات ارائه شده ضمن افزایش توانمندی و امکانات،با ارائه خدمات لازم در کنار و حامی و فدراسیون ها باشیم.

خسروی وفا افزود: باید قبول کنیم در برهه ای از زمان ایراداتی در بخش فدراسیون ها داشته ایم به عنوان مثال بسیاری از فدراسیون ها با سرپرست اداره می شدند که همین موضوع کار را سخت می کرد هر چند در حال حاضر شرایط بهتر از گذشته شده در مورد بودجه فدراسیون ها به این موضوع اشاره کنم که پرداختی کمیته هدفمند شده، پول را به موقع می پردازیم و بالطبع انتظار داریم فعالیت هدفمند داشته باشند. خوشبختانه امروزه، تنش در فدراسیون ها به حداقل رسیده اما برخی تنش ها به خاطر اطلاعات نادرستی است که از داخل به خارج ارسال می شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد:ضمن تعامل خوبی که با وزارت ورزش و جوانان داریم با کمیته بین المللی المپیک و شورای المپیک آسیا هم تعامل خوبی داشته و تا کنون هم برای المپیک پاریس سهمیه های خوبی کسب شد البته عده ای به تعداد اندک کاروان اعزامی پاریس اشاره می کنند حال آنکه اگر تیم های والیبال و بسکتبال را که در این دوره امکان کسب سهمیه را پیدا نکردند کنار بگذاریم، کاروان اعزامی خوبی در اختیار داریم. کسب سهمیه وظیفه فدراسیون های ورزشی است و ما در این زمینه نقش حامی و پشتیبان آنها را ایفا می کنیم هر چند اعتقاد دارم توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست.

رئیس کمیته ملی المپیک گفت:امیدوارم در آینده با برنامه ریزی بهتر و هدفگذاری دقیق شاهد نتایج بهتری باشیم و با همین تفکر یعنی داشتن کاروان کیفی پیش بینی می کنم در بازیهای آینده آسیایی (ناگویا -ژاپن)نتایج بهتری کسب و حتی شانس پنجم شدن هم داریم.البته اگر مثل امسال، یعنی در سال المپیک، نیمی از بودجه کمیته المپیک را کم نکنند به همین دلیل در حال رایزنی هستیم تا مشکل برطرف شود که امیدوارم بزودی این مسئله را حل کنیم. دکتر سید مناف هاشمی دبیر کل کمیته ملی المپیک و سرپرست کاروان اعزامی به بازیهای المپیک پاریس اظهار داشت: مشکلی در پرداخت بودجه فدراسیون ها نداریم و حتی در سال گذشته بیشتر از مبلغ تعیین شده به بسیاری از فدراسیون ها پرداختی داشتیم و کمیته ملی المپیک به عنوان حامی تمام تلاشش را برای حمایت از فدراسیون ها انجام داد ولی جدای از موارد فوق باید برای موفقیت از حواشی هم دوری کرد.

لازم به ذکر است در این نشست جمعی از اعضای کارگروه ورزش نیز نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در ارتباط با روند تسریع فعالیت ها، اتخاذ تمهیدات لازم جهت موفقیت در المپیک پاریس، برنامه ریزی برای ارتقای جایگاه ورزش در بازیهای آسیایی آینده(ناگویا)، توجه بیش از پیش به مبانی فرهنگی، دیپلماسی ورزش، برون رفت از پاره ای چالش ها و موارد مختلف دیگر مطرح کردند. 257 251 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901140

دیگر خبرها

  • بذرپاش عازم ابوظبی شد
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • افق پیش رو در مناسبات با عربستان روشن است
  • صاحب‌نظر روس: ایران الگوی مثال‌زدنی پیشرفت برای شرق و غرب است
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • نشست مشترک کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی و مسئولین کمیته ملی المپیک
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • محور تحولات و حذف دشمن مشترک