Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفتی از افزایش صادرات کالاهای ایرانی به کشورهای همسایه در دریای خزر نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: ایران در زمینه صادرات کالا به صورت کانتینری و در دریای خزر صددرصد رشد داشته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندر آستارا، «داود تفتی» امروز(سه شنبه، ۲۵ آذر) در حاشیه انتقال بارهای صادراتی محصولات کشاورزی ایران به روسیه و به وسیله کانتینرهای یخچالی از بندر آستارا در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: این اولین خط انتقال کانتینرهای یخچالی از بندر آستارا به بندر آستارا خان روسیه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل کشتیرانی دریای خزر با بیان اینکه باری که توسط کانتینرهای یخچالی به آستاراخان روسیه حمل می شود شامل میوه است، افزود: این میوه ها مورد نیاز کشورهای cis همچون روسیه است.

 

وی بار صادراتی به مقصد بندر آستاراخان روسیه را ۳۰ تی یو کانتینر عنوان کرد و گفت: کشتی که بار را حمل می کند چهار روز طول می کشد تا وارد بندر آستارا خان روسیه شود.

 

تفتی از افتتاح یک خط کشتیرانی از بندر آستارا به بندر ماخاچ قلعه روسیه خبر داد و خاطرنشان کرد: این خط از هفته آینده راه اندازی می شود.

 

مدیر عامل کشتیرانی دریای خزر با اشاره به اینکه هفته آینده ۳۰ تی ای یو کانتینر یخچالی توسط یک کشتی تجاری به نام ویانا از بندر آستارا به بندر آکتائو قزاقستان انتقال می یابد، افزود: هفته ای ۲ کشتی از بندر آستارا به بنادر روسیه و قزاقستان بارگیری و حرکت می کند.

 

وی با بیان اینکه ۲۴ کشتی زیرنظر کشتیرانی دریای خزر در حال انتقال کالا در این دریا هستند، تصریح کرد: به زودی ۲ کشتی دیگر به ناوگان کشتیرانی دریای خزر ملحق می شوند.

 

تفتی از افزایش صادرات کالاهای ایرانی به کشورهای همسایه در دریای خزر نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: ایران در زمینه صادرات کالا به صورت کانتینری و در دریای خزر صددرصد رشد داشته است.

 

مدیر عامل کشتیراین دریای خزر، بندر آستارا را از سریع ترین بنادر ایران در دریای خزر دانست و خاطرنشان کرد: لایروبی ورودی بندر آستارا برای ورودی کشتی های بزرگ به این بندر ضرورت دارد.

 

گفتنی است، امروز(سه شنبه، ۲۵ آذر) محصولات کشاورزی ایران برای نخستین بار از مجتمع بندری آستارا با کانتینرهای یخچالی و از طریق دریای خزر به آستارا خان روسیه ارسال شد. با بارگیری و صادرات محصولات کشاورزی با کانتینرهای یخچالی، بندر آستارا به صورت رسمی به شبکه حمل و نقل کانتینری ایران و روسیه در دریای خزر ملحق شد.

پایان پیام/163

منبع: شبستان

کلیدواژه: صادرات کالاهای ایرانی افزایش صادرات کشورهای همسایه بندر آستارا کشتیرانی دریای خزر کانتینرهای یخچالی بندر آستارا دریای خزر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۲۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد

امتداد - از اول فروردین ماه تا هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 444 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛‌علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۷ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۵۴۹  میلیون دلار و برای خدمات ۱۲۱ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی ۷۴۷ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

 

 

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۷ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۷ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.   معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۵۰۹ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۴۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۷۶ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۴۹ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۰۱ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۲۸، ۳۳، ۱۸۸، ۱۰۸ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هشتمم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۲۶۶ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۹ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز نهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ ۴۴ هزار و ۳۵۹ تومان، یورو با نرخ ۴۷ هزار و ۴۵۶ تومان و درهم با نرخ ۱۲ هزار و ۷۸ تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ ۴۱ هزار و ۴۱۸ تومان، یورور با نرخ ۴۴ هزار و ۳۰۸ تومان و درهم با نرخ ۱۱ هزار و ۲۷۸ تومان بود.

 

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟
  • سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود
  • کاهش ۲ متری تراز آب دریای خزر طی ۲۰ سال گذشته
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • امارات ولش کن، ما اماراتش کردیم | کدام کشورهای همسایه را آباد کردیم؟ | فیلم
  • برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند
  • کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد