Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست شهرداری گناباد گفت: زمنیهای رها شده و انباشت نخاله‌های ساختمانی مشکل مهم عمران شهری این شهر است.

به گزارش قدس آنلاین، علی اکبر بهزادیان افزود: انباشت نخاله‌های ساختمانی در زمینهای رها شده در سطح شهر گناباد بر دامنه این مسائل و مشکلات افزوده و چهره نامناسبی در محیط شهری رقم زده است.

وی ادامه داد: زمینهای رها شده شامل دو دسته املاک تحت مالکیت دولتی و خصوصی است که از آنها برای محل تجمع زباله و خاک و نخاله های ساختمانی استفاده می شود همچنین بخشهایی از زمینهای دولتی در مسیر قنوات جاری قرار دارد که به علت برخوردار نبودن از استحکام کافی و موقعیت نامناسب امکان تردد وسایل نقلیه و نیمه سنگین را برای پاکسازی دشوار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست شهرداری گناباد در مورد زمینهای رها شده با مالکیت خصوصی گفت: پس از شناسایی مالکان اراضی نسبت به صدور اخطاریه دیوار کشی توسط واحد اجراییات شهرداری اقدام می شود و به مالکان مهلت داده می شود تا در موعد مقرر نسبت به دیوار کشی اقدام کنند و شهرداری در صورت کوتاهی یا بی توجهی از سوی مالک به استناد ماده ۱۱۰ قانون شهرداریها طبق نظر کارشناسی و مصوبه شورای اسلامی شهر در آنها طرح عمرانی اجرا می کند و هزینه آن رااز مالک و یا مالکان اخذ می کند.

مسوول خدمات شهری شهرداری گناباد هم گفت: همکاری نداشتن برخی شهروندان در مدیریت پسماندهای خانگی و ضایعات ساختمانی صحنه های نا خوشایندی در سطح شهر ایجاد کرده و موجب گلایه مندی شهروندان شده است.

حسین خاکشور افزود: هفته گذشته ۳۵۰ تن نخاله ساختمانی از زمینهای خالی سطح شهر گناباد جمع آوری شد.

وی از شهروندان خواست خاک و نخاله های ساختمانی خود را به محل مجاز انتقال دهند.

رییس شورای اسلامی شهر گناباد پیش از این گفته بود: در کمیسیون ماده پنج استان خراسان رضوی متشکل از مدیران کل راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی و میراث فرهنگی و نیز معاون هماهنگی امور عمرانی و فنی استانداری مسائل مربوط به تغییر کاربری ها بررسی می شود و هر گونه اقدام در این زمینه باید تابع مصوبات کمیسیون یادشده باشد.

سیدحسین پور هاشمی افزود: بر اساس نظر این کمیسیون در محدوده شهر گناباد با ۴۰ هزار نفر جمعیت به اندازه ۱۰۰ هزار نفر زمین  وجود دارد که بیشتر آنها غیر تجاری و کشاورزی است که اجازه تغییر کاربری آنها داده نمی شود.

وی ادامه داد: دسترسی به زمین‌های مسکونی و معابر شهری گناباد مشکل است که باید با اهتمام شهرداری این معابر بازگشایی شود که این اقدام موجب کاهش قیمت زمین می شود همچنین  شورای شهر گناباد پیشنهاد الحاق بخشی از زمین‌های خارج از محدوده شهری را به این شهر داده است که بعد از تصویب، این مساله محقق می شود.  

از محموع پنج هزار و ۹۰۰ کیلومتر مربع وسعت گناباد هزار و ۸۰۰ هکتار مربوط به محدوده مرکزی این شهر است که ۴۵ هزار نفر در این محدوده ساکن هستند.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: زمین های رها شده نخاله های ساختمانی شهر گناباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۴۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مولدسازی دارایی‌ها سیاستی کارآمد برای حل مشکلات محلات کم‌برخوردار ارومیه

سخنگوی شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: در شهر ارومیه دارای ۲۷ محله بازآفرینی و کلی دارایی شهری هستیم که می‌شود با مولدسازی آنها هم چاره‌ای برای محلات کم‌برخوردار اندیشید و هم گره‌ای از مشکلات مردم و شهر ارومیه را رفع کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، توماج وحیدافشار در دیدار با استاندار آذربایجان غربی به مناسبت روز شوراها اظهار کرد: امیدوارم مشکل جمعیتی و آماری شهر ارومیه در زمان مدیریت آقای استاندار حل شود.

وی ضمن تبریک نهم اردیبهشت روز شوراها افزود: امروز یکی از بزرگترین مشکلات شهر ارومیه در تلقی کردن شهر ارومیه به عنوان کلان‌شهر مشکل آماری و جمعیتی است که امیدوارم در جهت بهره‌مندی شهر ارومیه از امکانات و تسهیلات دولتی و اعتبارات ملی این مشکل حل شود.

سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: در شهر ارومیه دارای ۲۷ محله بازآفرینی و کلی دارایی شهری هستیم که می‌شود با مولدسازی آنها هم چاره‌ای برای محلات کم‌برخوردار اندیشید و هم گره‌ای از مشکلات مردم و شهر ارومیه را رفع کرد.

وحیدافشار در ادامه با بیان اینکه برای رهایی از مشکلات شهری نیاز به نگاه مثبت و ویژه مقام عالی استان است، تصریح کرد: قطعاً بدون همکاری و هم‌فکری و نیز همیاری دستگاه‌های اجرایی نمی‌توان به توسعه و آبادانی شهر و رهایی از مناطق محروم فکر کرد.

وی ضمن تشکر از نگاه ویژه و حمایت‌های استاندار آذربایجان‌غربی از مدیریت شهری عنوان کرد: شورا در جهت پیشبرد اهداف و سیاست‌های اصلی خود که خدمت به مردم و توسعه شهر ارومیه بوده و با تمام توان در کنار و هم‌پای دولت است و در جذب منابع ملی و توسعه مناطق محروم نگاه و دستورات مقام عالی استان می‌تواند قطعاً برای مدیریت شهری مؤثر باشد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر ارومیه خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات اصلی شهر ارومیه موضوع ترافیک شهر ارومیه است و امید است با تمرکززدایی نهادها و ادارات داخل شهر ارومیه تعیین تکلیف و با دستورات شخص آقای استاندار این مشکل حل شود.

کد خبر 749061

دیگر خبرها

  • عملیات اجرایی احداث کمربندی شهر مهاباد آغاز شد
  • مناطق حاشیه‌نشین️، بزرگترین مشکل شهر ارومیه است
  • اختصاص سهمیه ۳۰۰ نفری بیمه برای کارگران ساختمانی کردستان
  • شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند
  • با من مشکل دارید، چرا بودجه شهر را نگه می‌دارید
  • ۴۰ پروژه عمران شهری در ایلام اجرا شد
  • مولدسازی دارایی‌ها سیاستی کارآمد برای حل مشکلات محلات کم‌برخوردار ارومیه
  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است