Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@07:10:43 GMT

کودکان سرطانی به کرونای شدید مبتلا نمی‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۴۵۶۹۴

کودکان سرطانی به کرونای شدید مبتلا نمی‌شوند

ایسنا/خراسان رضوی در اوایل سال ۲۰۲۰، بیماری همه‌گیر کووید-۱۹ به‌سرعت گسترش یافت و نگرانی‌های اولیه در مورد شدت عفونت در بزرگسالان مبتلابه سرطان وجود داشت. درحالی‌که تصور می‌شد کودکان کمتر تحت تاثیر این بیماری قرار می‌گیرند اما اطلاعات اندکی درباره اثرات این بیماری در کودکان سرطانی ارائه‌شده بود.

به نقل از مدیکال‌نیوز، نتایج حاصل از اولین مطالعه ملی در مورد کودکان مبتلابه سرطان که نتیجه آزمایش بیماری کووید- ۱۹ آنان مثبت بود، در مقایسه با کودکان سالم مبتلابه بیماری کووید-۱۹ نشان داد که کودکان سرطانی در معرض افزایش خطر عفونت حاد بیماری کووید- ۱۹ نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تحقیق به رهبری دانشگاه بیرمنگام انگلستان، شدت عفونت کووید- ۱۹ را در کودکان سرطانی مورد تجزیه‌وتحلیل قرارداد.

در ماه آوریل، پروژه نظارت بر ویروس کرونا کودکان سرطانی در انگلیس به دنبال یک پروژه مشابه در بیماران سرطانی بزرگسال با همکاری دانشگاه بیرمنگام انجام شد.

هدف آن جمع‌آوری داده‌ها در مورد کودکان مبتلابه سرطان در انگلستان در کوتاهترین زمان بود که هنگام پذیرش در بیمارستان آزمایش کووید- ۱۹ آنان مثبت اعلام شده بود تا بتوان شدت بیماری آنان را در سطح ملی گردآوری کرد.

این پروژه با همکاری گروه سرطان و سرطان خون کودکان (CCLG) ارائه‌شده است و به تمام مراکز مراقبت از کودکان سرطانی در انگلیس امکان شرکت در این تحقیق را می‌دهد.

سازمان‌های همکار که در نظارت بر این پروژه مشارکت داشتند شامل سلامت همگانی انگلستان، دانشگاه‌های منچستر، لیدز، یورک، ناتینگهام و بیمارستان‌های کودکان وابسته به آن‌ها بودند.

داده‌های جمع‌آوری‌شده بلافاصله برای اطلاع مشاوره در مورد محافظت در این گروه از بیماران با پزشکان و CCLG به اشتراک گذاشته شد. با توجه به داده‌های به‌دست‌آمده از این بررسی، CCLG اصلاح توصیه محافظتی برای حذف اکثر کودکان مبتلابه سرطان از گروهی که نیاز به محافظت دارند را اعلام کرد.

پروفسور پام کرنز، انکولوژیست کودکان و مدیر موسسه علوم سرطان و ژنوم دانشگاه بیرمنگام و محقق ارشد این بررسی اظهار کرد: «این پروژه از این نظر که به پزشکان امکان تجزیه‌وتحلیل داده‌ها در کمترین زمان و ارائه شواهد برای اطمینان خانواده‌های کودکان و جوانان آسیب‌پذیر (مبتلابه سرطان) را می‌دهد، بسیار مهم است، زیرا این افراد در معرض افزایش خطر ابتلا به عفونت شدید بیماری کووید- ۱۹ نیستند.»

اشلی گمبل، مدیر اجرایی گروه سرطان کودکان و سرطان خون گفت: «ما خوشحالیم که توانستیم از این پروژه حیاتی که امکان درک بهتر تاثیر کووید- ۱۹ در کودکان و جوانان مبتلابه سرطان را می‌دهد، حمایت کنیم.»

گروه CCLG این امکان را داده تا راهنمایی‌های مبتنی بر شواهد را برای حمایت از والدین و خانواده‌های کودکان مبتلابه سرطان در ارزیابی خطرات آن‌ها و تصمیم‌گیری آگاهانه در مورد زندگی خانوادگی در همه‌گیری- شامل حمایت از کودکان در صورت لزوم و محافظت کمتر در مواردی که با خطرات کمتری مواجه هستند، برای مثال بازگشت این کودکان به مدرسه می‌تواند اثر بازماندن از تحصیل آنان را به حداقل برساند - ارائه دهد.

یافته‌های این بررسی در نشریه انگلیسی Cancer ارائه‌شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی همه باهم علیه کرونا کروناویروس كودكان سرطان کودکان سرطانی بیماری کووید داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۵۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟

به گزارش مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلا به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰ هزار زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آن ها تشخیص اولیه سرطان سینه شان بین سال های ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آن ها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلا به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد دیگر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلا به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در نخستین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای نخستین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلا به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • کمک فوری برای جراحی این مادر سرطانی
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • آلومینیومی‌ها در کنار کودکان مبتلا به سرطان
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • اقدام خیرخواهانه این دروازه‌بان برای کودکان سرطانی | ویدئو
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند