Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@23:15:19 GMT

دهمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات آغاز به کار کرد

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۴۵۸۹۰

دهمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات آغاز به کار کرد

به گزارش خبرنگار مهر، وحید یزدانیان رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم افتتاحیه این سمپوزیوم با اشاره به قدمت دو دهه این رویداد که از سال ۲۰۰۱ به صورت دوسالانه در کشور برگزار می شود، گفت: این سمپوزیوم بیانگر تجارب بین المللی در زمینه ICT است.

وی با بیان اینکه سمپوزیوم بین المللی مخابرات به مدت ۳ روز با حضور فعالین حوزه ICT ، پژوهشگران و اساتید خارجی و داخلی حول ۳ محور « شبکه ها، سامانه ها و فناوری های نسل آینده»، « خدمات نسل آینده» و « سیاستها و مقررات نسل آینده» برگزار می شود، گفت: این سمپوزیوم می تواند نقطه اتصال حوزه ICT با فعالیت های جاری وزارت ارتباطات و شرکت های تابعه این وزارتخانه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یزدانیان با اظهار امیدواری که این رویداد خط راهنمایی برای فعالیت های توسعه ای حوزه ICT طی سالهای آینده باشد، گفت: سمپوزیوم بین المللی مخابرات با توجه به اهمیتی که دارد، می تواند پشتیبان علمی فعالیت های وزارت ارتباطات باشد.

وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در جهان و با بیان اینکه عمده فعالیت های بشری با استفاده از فضای مجازی در دوران کرونا انجام می شود، افزود: در شرایط فعلی موضوع هوش مصنوعی و تحلیل داده ها نقش کلیدی در دنیا ایفا می کنند و تبادل داده به یک الزام برای کسب و کارها تبدیل شده است.

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: در این راستا پروژه های تحقیقاتی با محوریت این فناوری ها در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات تعریف شده است که به زودی اطلاع رسانی می شود.

کد خبر 5097168 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: سمینار آموزشی وحید یزدانیان پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات مخابرات ویروس کرونا فناوری فضایی واکسن کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حاکمیت سایبری شرکت دانش بنیان هفته پژوهش لایحه بودجه ۱۴۰۰ گوگل تحقیقات علمی فیس بوک آمازون فناوری اطلاعات صندوق نوآوری و شکوفایی بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۵۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده

 

 

 

 

 

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نیروی انسانی یکی از مهم‌ترین ارکان هر جامعه پویا است که اگر این نیروی انسانی ماهر و توانمند باشد به جهش تولیدی کشور می‌تواند کمک چشم گیری داشته باشد.

موضوعی که امسال به نام شعار سال برگزیده شده و برای تحقق جهش تولیدی باید نیروی کار در جامعه ماهر و توانمند شوند که این موضوع جز با آموزش‌های فنی و حرفه‌ای امکان پذیر نیست.

هر چند با توجه به سرعت پیشرفت تکنولوژی و فناوری‌های نوین در دنیا باید این آموزش‌ها به روز و مطابق با سرعت پیشرفت علم و تکنولوژی در جهان باشد.

بر اساس بررسی‌های انجام شده توسط دانشگاه‌های معتبر جهان تا چند سال آینده میلیون‌ها شغل از بین خواهد رفت و شغل‌های جدید جای آن‌ها را خواهد گرفت.

مهرداد عظیمی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: تعداد مجوز‌هایی که برای تأسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در سال گذشته صادر شده ۱۷ هزار و ۶۵۰ مجوز است و تعداد مجوز‌های صادره یا تمدید شده برای تأسیس آموزشگاه در دولت سیزدهم تا کنون به ۴۱ هزار و ۷۹۳ مجوز رسیده است که این آمار‌ها نشان دهنده رشد ۱۱۹۴ درصدی صدور مجوز تأسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در دولت سیزدهم است.

وی در ادامه با اشاره به تأکیدات رهبر انقلاب در واگذاری امور به بخش خصوصی گفت: ارائه آموزش‌های مهارتی متناسب با نیاز بازار، مأموریت اصلی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور است که رشد ۱۱۹۴ درصدی صدور مجوز آموزشگاه آزاد و ارائه بیش از ۶۰ درصد از آموزش‌های مهارتی توسط بخش خصوصی نشان از مشارکت مردم در امر مهارت آموزی و واگذاری حقیقی مأموریت اصلی این مجموعه به مردم دارد. 

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای عضو سازمان بین المللی کار (ILO) می‌باشد اظهار کرد: حدود ۸۰ میلیون شغل از مشاغل و مهارت‌های موجود در چند سال آینده دچار تغییر شده و یا از بین خواهند رفت و بیش از ۹۰ میلیون حرفه در حوزه فناوری‌های نو جایگزین مشاغل گذشته خواهند شد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با اشاره به عصر پیشرفت شتابان تکنولوژی و فناوری اطلاعات، گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با داشتن ۶۵۸ مرکز، ۴۸۰۰ کارگاه، بیش از ۴۰ هزار مربی دولتی و غیر دولتی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد فعال، بیش از ۴ هزار مرکز جوارکارگاهی، سهم زیادی در توانمندسازی مردم و مطالبات آنان در حل مسأله اشتغال دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد
  • برگزاری دوره تربیت مربی «مخابرات و ارتباطات رادیویی» در استان سمنان
  • تعهد اپراتورها برای پوشش فیبر نوری تا ۱۴۰۴
  • آغاز عملیات اجرایی طرح ملی فیبر نوری در شهر شاهدیه یزد
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • افتتاح فرودگاه بین المللی کربلا در اوایل سال آینده میلادی
  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده