Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-02@02:16:23 GMT

مبارزه با مفاسد اقتصادی سبب پیشرفت کشور است

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۴۶۲۴۸

مبارزه با مفاسد اقتصادی سبب پیشرفت کشور است

حجت الاسلام عبداللهی، بر ضرورت تقویت فعالیت ها و بهره مندی از ظرفیت های مختلف در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی، گفت: مبارزه با فساد اقتصادی سبب پیشرفت کشور خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خرم آباد، حجت الاسلام «احد عبداللهی»، امروز(26آذر) در دیدار با دبیر قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی لرستان اظهار داشت: حوزه علمیه به عنوان نهادی دینی و مردمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر حوزه علمیه لرستان با بیان اینکه استفاده از ظرفیت کارشناسان حوزه در عرصه اقتصادی مؤثر است، افزود: حوزه علمیه در عرصه حفظ حکومت اسلامی و جلوگیری از ورود ضربه به انقلاب از هیچ کوشی دریغ نمی کند.

 

وی ادامه داد: تشکیل قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی امید را در جامعه ترزیق کرده است و امید است در سایه انجام فعالیت های مؤثر این امید بین مردم حفظ و تقویت شود.

 

حجت الاسلام عبداللهی با اشاره به اهمیت مبارزه با مفاسد اقتصادی در گام دوم انقلاب، خاطرنشان کرد: بهره مندی از ظرفیت کارشناسان توانمند حوزوی در این زمینه می تواند نقش آفرین باشد.

 

وی بر ضرورت همکاری با ستاد امربه مروف و نهی از منکر تأکید کرد و گفت: همکاری حوزه علمیه با قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی در جامعه و در زمینه رشد اقتصادی مؤثر است.  

پایان پیام/666

منبع: شبستان

کلیدواژه: مبارزه با فساد فساد اقتصاد حوزه علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۶۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم امید آفرینی در لرستان/ رسانه‌ها از روی حدس و گمان قلم نزنند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی امروز سه‌شنبه در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه فرهنگ و اقتصاد دو بال پیشرفت و توسعه هستند، اظهار داشت: اهل رسانه که در نزد مردم معتبر و قلم و سخن نافذ دارند، گنجینه هستند و باید در خدمتگزاری به مردم قلم و زبان خود را به کار گیرند.

از روی حدس و گمان قلم نزنیم

وی با تأکید بر اینکه از روی حدس و گمان سخن نگوییم و قلم نزنیم، افزود: جمهوری اسلامی یک نظام مردمی است، آگاهی دادن به مردم که پایه انقلاب و نظام هستند؛ مانند هوا نیاز است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تأکید بر اینکه آگاهی دادن درست، کارشناسی، به‌دوراز بداخلاقی‌ها در همه عرصه‌ها موردنیاز است و اهل رسانه اولین گروهی هستند که این وظیفه را انجام می‌دهند، گفت: در این راستا سه وظیفه عمده اهل رسانه اطلاع‌رسانی درست، نقد منصفانه و تبادل آرا است.

حجت‌الاسلام شاهرخی، بیان داشت: یک ملت آزادی‌خواه آزادی را به ارمغان می‌آورد، آزادی قلم در قانون اساسی مورد تأکید است، اهل رسانه می‌توانند در رشد و کمال ملت مؤثر باشند.

وی بر لزوم انتقاد سازنده، بر اساس آمار، اخلاقی و پرهیز از تهمت، بی‌اخلاقی و... از سوی رسانه‌ها تأکید کرد.

برنامه «اعتلای فرهنگی» خرم‌آباد تدوین و اجرا شد

نماینده ولی‌فقیه در لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه نماینده ولی‌فقیه در استان وظایفی بر عهده دارد، در ارتباط با امام‌جمعه خرم‌آباد نیز برنامه‌ای تحت عنوان «اعتلای فرهنگی» شهر تدوین کرده‌ایم.

حجت‌الاسلام شاهرخی با اشاره به همکاری مدیران اجرایی و تشکل‌ها و دنبال‌کردن هشت مسئله اساسی شهر با بهره‌گیری از ۲۵ کارشناس در این راستا، بیان داشت: ترویج سبک زندگی اسلامی در نهاد خانواده، توجه به حجاب و عفاف در جامعه، ارتقای کیفی مراسم نمازجمعه، بزرگداشت سالروز اقامه اولین نمازجمعه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، بسط و گسترش جهاد تبیین باهدف بصیرت‌افزایی و بیان خدمات نظام و توطئه دشمنان در جنگ شناختی، ارتقای کیفیت مدیریت مساجد، ارتقای روحیه پهلوانی و ترویج آموزه‌های اخلاقی در بین ورزشکاران، انسجام‌بخشی دررابطه‌با تشکل‌های فرهنگی از جمله هشت مسئله اساسی بوده که دنبال شده است.

وی بیان داشت: ۵۸۳ برنامه نیز در راستای این هفت مسئله در شهرستان‌ها برگزار شده است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در عرصه فرهنگ ۱۲ مسئله راهبردی در استان احصا شده است، گفت: ایجاد هیئت‌های اندیشه‌ورز، ایجاد مجمع مشورتی جوانان دفتر نماینده ولی‌فقیه، بازدید از نقاط مختلف و رصد وضعیت، تعامل با نهادهای دولتی، اجتماعی و فرهنگی از جمله اقدامات دراین‌رابطه بوده است.

حجت‌الاسلام شاهرخی با بیان در حوزه روحانیت هفت برنامه راهبردی را احصا و پیش‌بینی کرده‌ایم، گفت: رصد مدارس حوزه علمیه، ارتباط با طلاب و روحانیون، ارتقای سطح آموزشی و دینی حوزه‌های علمیه و... از جمله اقدامات در این زمینه بوده است.

«سخن درمانی» برای لرستان نتیجه‌ای ندارد

وی با اشاره به تعریف هشت راهبرد در حوزه جوانان، گفت: در عرصه اقتصاد نیز راهبردها و برنامه‌های پیش‌بینی‌شده است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان در ادامه سخنان خود با اشاره به نامه‌نگاری با سران قوا در رابطه مسائل و مشکلات مردم لرستان، افزود: وضعیت استان را بیان کردیم، سخن درمانی و دیدار درمانی در لرستان نتیجه ندارد، لرستان نیازمند کاردرمانی است.

حجت‌الاسلام شاهرخی، گفت: نظام خدمات اساسی انجام داده، اما شاهد توسعه متوازن در لرستان نیستیم، لرستان نیازمند تحول همراه با جهش است.

وی در ادامه با تأکید بر لزوم امید آفرینی در جامعه در کنار بیان مسائل و مشکلات از سوی رسانه‌ها، عنوان کرد: اطلاع‌رسانی ما همیشه بر پایه آمار و اطلاعات دقیقی بوده، ورود ما از باب هدایت و نظارت در مسائل است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به بازدید از ماشین‌سازی خرم‌آباد و روند مطلوب فعالیت این واحد اقتصادی، گفت: برخی از مصوبات سفر در مورد آن انجام و برخی هم باید عملیاتی شوند.

حجت‌الاسلام شاهرخی در ادامه سخنان خود با تأکید بر لزوم پرهیز از تمسخر و تخریب مدیران و مسئولان از سوی رسانه‌های استان، افزود: اهل رسانه باید کمک کنند مشکلات استان حل شود و نقدها منصفانه باشد، همچنین کسی حق ندارد مقابل انتقاد سازنده و همراه با مستندات و آمار بایستد.

وی در ادامه با تأکید بر لزوم برخورد با استخدام‌های غیرقانونی از سوی دستگاه‌های نظارتی، گفت: بعضی کارها ظاهرش قانونی و باطن آن تبعیض است و این را به سازمان بازرسی هم اعلام کرده‌ایم.

کد خبر 6093100

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • ظرفیت فضای صدور احادیث در توسعه فقه اجتماعی بررسی می شود
  • ۵ نکته مهم درباره برخورد دستگاه قضایی به دانه درشت ها
  • لزوم امید آفرینی در لرستان/ رسانه‌ها از روی حدس و گمان قلم نزنند
  • پیروز در جنگ اقتصادی با ادامه راه شهدا رقم می‌خورد
  • «کارگران» تلاشگران عرصه اقتصادی کشورمان هستند
  • اجرای اندیشه های شهیدمطهری فرهنگ کشور رادربرابرتهاجمات حفظ می کند
  • اعلام آمادگی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای همکاری با مجمع تقریب
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا