Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، بر اساس این مقاله که در ۳۰ ام ماه نوامبر در مجله "نیچر پلنت" منتشر شده است در حالی که هنوز منشا دقیق کووید-۱۹ مشخص نشده است، این ویروس اهمیت اجتماعی و اقتصادی ویرانگر همه‌گیری‌ها را نشان داده و همچنین تاکیدی بر اهمیت روابط انسان‌ها با جنگل‌ها و تغییرات جهانی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش فائو(سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد) از جنگل‌های جهانی در سال ۲۰۲۰ بیان می‌کند که اکثر بیماری‌های عفونی جدید بین انسان و دام مشترک هستند و ظهور آنها ممکن است مربوط به تغییر در مناطق جنگلی و همچنین گسترش جمعیت انسانی در این مناطق باشد.

طبق این مطالعه، مهاجرت بی‌سابقه جوامع جنگلی به مناطق شهری، آینده جنگل‌ها را تغییر خواهد داد. به عنوان مثال این مطالعه بیان می‌کند که چگونه این مهاجرت بین‌المللی به احیای جنگل‌ها در نپال، تغییر نهادهای مدیریت جامعه در جنگل‌ها در مکزیک و تغییر امرار و معاش و استفاده از محصولات زراعی در فیلیپین کمک می‌کند.

یکی از عوامل تاثیرگذار بر روی جنگل‌ها رشد تعداد طبقه متوسط در کشورهای کم درآمد است که ممکن است تا سال ۲۰۳۰ به پنج میلیارد نفر برسد. این جمعیت زیاد، حدود نیمی از جمعیت جهانی پیش‌بینی شده، باعث رشد مصرف منابع محلی و جهانی شده و فشار را بر زمین و سایر منابع افزایش می‌دهد.

پیش از این مشاهده شده که افزایش مصرف و تقاضا، باعث افزایش میزان مالکیت زمین‌ها توسط شرکت‌ها برای تولید صنعتی احشام، سویا و روغن پالم در جنوب شرقی آسیا، آمریکای لاتین و آفریقا شده است. طبق این مطالعه، طی سال‌های ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۵ ، ۲۷ درصد از عملیات‌های مربوط به جنگل‌زدایی برای به دست آوردند منابع قابل مصرف بوده است.

بر طبق این مطالعه در حالی که رشد فناوری‌های دیجیتال، از جمله ابزار نقشه برداری زمین و داده‌های به موقع به دست آمده از ماهواره‌ها می‌تواند به نفع طیف وسیعی از ذینفعان باشد ، از جمله مردم بومی علاقه‌مند به حفاظت از جنگل‌ها و همچنین معیشت خود، فن آوری‌های جدید همچنین می‌توانند

تخریب ۸۰ درصد جنگل‌ها و منابع طبیعی ایران در ۴۰ سال اخیر

به کسانی که فعالیت‌های غیرقانونی می‌کنند نیز کمک کند.

یوهان اولدکوپ، استادیار دانشگاه منچستر و نویسنده اصلی این تحقیق، می‌گوید: جلوگیری و تغییر رویه آسیب به جنگل‌ها می‌تواند راه حلی برای بهتر کردن اوضاع تغییرات اقلیمی و جلوگیری از بین رفتن گونه‌های زیستی باشد. ما باید چالش‌ها و فرصت‌های آینده برای جنگل‌ها و همه کسانی که به آنها وابسته هستند را درک کنیم.

رشد زیرساخت‌ها برای تأمین تقاضای بیشتر برای انرژی، منابع طبیعی و حمل و نقل باعث افزایش فشار بر روی جنگل‌ها می‌شود. بر اساس این تحقیق ، تا سال ۲۰۵۰ حداقل ۲۵ میلیون کیلومتر راه جدید برای تسهیل انتقال کالاهای جهانی وجود خواهد داشت.

دولت‌های مستقر در حوضه آمازون به تنهایی در حال توسعه ۲۴۶ سد جدید برق آبی هستند این در حالی است که فعالیت‌های غیرقانونی همچون استخراج معادنی که عمدتا در مناطق جنگلی واقع شده‌اند ، به سرعت در حال گسترش است.

لورا وانگ راسموسن, استادیار دانشگاه کپنهاگ و نویسنده مشترک گزارش می‌گوید: «ابر رویه»های (Mega Trends) مشخص شده در این مطالعه "از نظر جغرافیایی و بزرگی بسیار استثنایی هستند و تغییر آنها بسیار دشوار است. بنابراین، برای درک اثرات محلی، به واکنش جوامع بین‌المللی و برنامه‌های نظارت و ارزیابی بهتر نیاز داریم.

داگلاس موچونی، رئیس واحد زمین شناسی مرکز فائو ، می‌گوید: نویسندگان این مقاله به درستی اشاره کرده‌اند که کمبود اطلاعات، خصوصاً اطلاعات  اقتصادی - اجتماعی و آماری مسئله قابل توجهی است.

موچونی افزود: یک مسئله تفکیک فضایی داده‌های آماری از مقیاس ملی به زیر ملی است. وی‌ افزود، مورد دیگر "عدم توجه به تأثیرات مخرب گونه‌های مهاجم بر سلامت جنگل‌ها ، ساختار و عملکرد آن‌ها است.

اولدکوپ گفت: به حداکثر رساندن مزایای مثبت «ابر رویه»های بیان شده در این مطالعه و به حداقل رساندن تأثیرات منفی آنها، می‌تواند باعث بهبود شرایط زمین و منابع برای جوامع محلی شده و به حفظ جنگل‌ها و بهبود معیشت کمک کند.

او اضافه کرد: جوامع محلی باید در محوریت هر دو واکنش جوامع بین‌المللی و ملی در ارتباط با حفاظت و احیای جنگل‌ها باشند.

کد خبر 573178 برچسب‌ها محیط زیست جنگل

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: محیط زیست جنگل جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۶۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم/ گشت و گذار پلنگ در جنگل‌ ساری

گشت و گذار شبانه پلنگ در جنگل‌های بولا منطقه دودانگه توسط محیط‌بانان منطقه به تصویر کشیده و در فضای مجازی و رسانه ها بازنشر شده است.

دریافت 1 MB

دیگر خبرها

  • حماس : پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی معادله جدیدی ایجاد کرد
  • حمدان: پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی معادله جدیدی ایجاد کرد
  • فیلم/ گشت و گذار پلنگ در جنگل‌ ساری
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی
  • ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست
  • تغییر ارکان خودرو، نصب برچسب و استفاده از چراغ زنون ممنوع است/ خودرو‌های آف‌رود تابع قوانین باشند
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • ایجاد ۱۰۴ بوستان در پایتخت/ اکوپارک فرحزاد خرداد افتتاح می‌شود