Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@10:32:37 GMT

سریال پرحاشیه هومن سیدی

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۴۷۴۵۵

سریال پرحاشیه هومن سیدی

روزنامه ایران نوشت: دوشنبه شب قرار بود طلسم پخش سریال «قورباغه» شکسته شود. ۲۴ آذر رسید، ساعت از ۸ شب هم گذشت اما «قورباغه» به پلتفرم نمایشی‌اش‌ نرسید. در خبرها آمد که پخش سریال «فعلاً» متوقف شده است. ناطقان: نماوا که انحصار پخش «قورباغه» را دارد، علت توقیف را دستور مقام قضایی به منظور پایش و نظارت عنوان کرد: «پخش این سریال علی‌رغم صدور پروانه نمایش از «وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی»، اخذ مجوز از «سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر (ساترا)»، دریافت تأیید از «مؤسسه ناجی هنر»، فعلاً به دستور قضایی (به منظور پایش و نظارت) متوقف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»




تعویق مکرر پخش اولین تجربه سریال‌سازی هومن سیدی در حالی اتفاق می‌افتد که همزمان با روز پخش این سریال یکی از رسانه‌ها پیشاپیش بدون نام بردن از «قورباغه» با گلایه از صدور مجوز نمایش برای یک سریال شبکه نمایش خانگی، عنوان کرد که این سریال در نخستین قسمت مخاطب خود را به پلیس‌کشی ترغیب می‌کند. این در حالی است که در خبررسانی روابط عمومی سریال علاوه بر مجوز سازمان سینمایی و ساترا، به صراحت بر دریافت تأیید از «مؤسسه ناجی هنر» هم تأکید شده است.

تعویق سریالی پخش «قورباغه» از سوی دیگر دوباره بازار حرف و حدیث‌ پیرامون مسائل پشت‌ پرده نحوه سرمایه‌گذاری در این سریال را هم داغ کرد. خبرهای رسمی و غیررسمی درباره پرونده مالی «قورباغه» البته پیش از این علی اسدزاده، تهیه‌کننده این سریال را مجاب کرده بود تا یک هفته قبل از پخش سریال به ابهامات پاسخ دهد. اسدزاده با اصرار بر این نکته که او تهیه‌کننده و پلتفرم نماوا، سرمایه‌گذار «قورباغه» است تأکید کرد این سریال، ارتباط مالی و معنوی با هیچ شخص حقیقی و حقوقی و همچنین تصویرگستر پاسارگاد ندارد. همچنین در برخی گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای موضوع رقابت و شائبه‌هایی درباره سنگ‌اندازی پلتفرم رقیب هم مطرح شد.

توقف پخش سریال «قورباغه» در شرایطی اتفاق می‌افتد که به خاطر فضاسازی رسانه‌ای مخاطبان از تابستان منتظر پخش این سریال بودند. تا اینکه در اواخر مهرماه با اعلام صدور پروانه نمایش، تاریخ انتشار سریال «قورباغه» ۳ آذرماه اعلام شد اما در نیمه آبان‌ماه هومن سیدی با انتشار یادداشتی در صفحه اینستاگرامش، از تعویق دوباره پخش این سریال خبر داد و این پرسش را مطرح کرد که ««قورباغه» توقیف شده یا خیر؟» در همان ایام بلافاصله از سوی سازمان سینمایی به شکل رسمی زمان پخش این سریال ۲۴ آذرماه اعلام شد. یک هفته قبل از پخش با بازبینی مجدد توسط ساترا «قورباغه» برای زیر ۱۸ سال ممنوع شد. اما تماشای این سریال فعلاً برای افراد بالای ۱۸ سال هم ممنوع اعلام شده و روابط عمومی این سامانه از تلاش برای تعیین وضعیت پخش سریال «قورباغه» خبر داده است.
برچسب ها: سریال ، ناطقان ، هومن سیدی ، قورباغه

منبع: ناطقان

کلیدواژه: سریال ناطقان هومن سیدی قورباغه پخش این سریال پخش سریال هومن سیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۷۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!

بحث از هزینه تولید و نمایش این آثار یک بُعد قضیه است و سوی دیگر ماجرا که اتفاقاً اهمیت بیشتری هم دارد، ناظر به پیامی است که این قبیل آثار به مخاطبان خود می‌فرستند و این که در ورای تولید و عرضه چنین محصولاتی چه فکر و اندیشه‌ای قرار است ترویج پیدا کند.

سید محمدمهدی موسوی در حوزه نوشت: چندی پیش خبری در رسانه‌ها انتشار یافت مبنی بر این که برای تولید هر قسمت سریال شبکه نمایش خانگی به طور متوسط ۳ تا ۵ میلیارد تومان هزینه می‌شود و طبعاً بخش قابل توجهی از این هزینه سرسام آور صرف پرداخت به بازیگران یا به تعبیر درست‌تر سلبریتی‌ها می‌شود.

به عنوان مثال چنانچه یک سریال شبکه نمایش خانگی ۱۵ قسمت داشته باشد به طور میانگین ۶۰ میلیارد تومان صرف ساخت آن می‌شود.

بحث از هزینه تولید و نمایش این آثار یک بُعد قضیه است و سوی دیگر ماجرا که اتفاقاً اهمیت بیشتری هم دارد، ناظر به پیامی است که این قبیل آثار به مخاطبان خود می‌فرستند و این که در ورای تولید و عرضه چنین محصولاتی چه فکر و اندیشه‌ای قرار است ترویج پیدا کند.

با نگاهی اجمالی به آثار شبکه نمایش خانگی از آغاز این جریان در سال ۸۹ با تولید و پخش سریال «قلب یخی» تا به امروز که سریال هایی، چون «افعی تهران»، «جنگل آسفالت» و ... مورد توجه مخاطبان پلتفرم‌های داخلی است، می‌توان به اختصار به نکاتی اشاره کرد که با مقوله سبک زندگی و نوع نگرش به این مساله ارتباط نزدیکی دارد و از همین رهگذر می‌توان تا حدی به این پرسش پاسخ داد که آثار شبکه نمایش خانگی مروج چه فکر و اندیشه‌ای هستند؟!

۱-هر چند برخی سریال‌ها در سال‌های اخیر مروج زندگی‌های تجملاتی یا به اصطلاح لاکچری بوده اند، اما در عین حال، شمار دیگری از آثار با پرداختن اغراق آمیز و بعضاً مغرضانه به مقوله فقر و مشکلات اجتماعی، ترسیم گر زندگی فلاکت بار بوده اند که البته در باره کنایه‌ها و تعریضات غیرمنصفانه‌ای هم به شرایط زیست پس از انقلاب داشته اند که در جای خود نیاز به بحث تفصیلی و عمیق خاص خود دارد.

۲- هنجار زدایی از روابط افراد در کانون خانواده و حتی بین زوجین از دیگر آثار نامطلوب بسیاری از سریال‌های شبکه نمایش خانگی است، کما این که بسیاری از جامعه شناسان متدین نسبت به ترویج روابط آزاد و خارج از چارچوب ازدواج در این سریال هشدار داده و می‌دهند.

واقعیت تلخی که وجود دارد این است که چارچوب خانواده و قوام آن در این سریال‌ها حداقلی است چه آن که بیشتر تصویرگر زندگی افرادی است که بدون هیچ نسبتی حتی با هم در یک خانه زندگی می‌کنند.

۳-استفاده از کلمات مذموم، رکیک و دشنام‌های متعدد از ویژگی‌های غیرقابل انکار برخی از همین سریال هاست که طبعاً تداوم این وضع اثر نامطلوبی بر فرهنگ عمومی جامعه هم می‌گذارد.

۴-به هر حال این واقعیت تلخ غیرقابل انکار است که شبکه نمایش خانگی مرهون نگاه تجاری به حوزه فرهنگ است؛ نگاه و رویکری که به اجمال می‌توان به برخی آثار آن همچون جلوه گری سبک زندگی‌های لاکچری و ایجاد سرخوردگی در جوانان، تغلیظ نگاه جنسیتی منبعث از فرهنگ غرب به زنان و دختران و البته ضدیت با فرهنگ ناب ایرانی و اسلامی در پرتوی نشر اندیشه غربی اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • سریال جدید مهران مدیری؛ در «پدر قهوه» چه می‌گذرد؟
  • مهران مدیری در سکوت قهوه‌اش را می‌خورد؟
  • مهران مدیری باز هم در سکوت قهوه‌اش را می‌خورد؟
  • مهران مدیری باز هم در سکوت قهوه می‌خورد؟
  • کدام کارگردان‌ها مشغول ساخت سریال هستند؟
  • شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!
  • حواشی جدید و پرحاشیه سریال پایتخت
  • «پدر قهوه»؛ سریال جدید مهران مدیری درباره چیست؟
  • بعد از «اسکار» مهران مدیری با «پدر قهوه» در شبکه نمایش خانگی
  • حال موسیقی ایران خوب است